Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přeceda vlády bude zase Babiš. A ten má v Agrofertu 40 tis. zaměstnanců. Jasně, potřebuje laciný pracovní síly. Takže imigrace bude. Ale ze států východní Evropy, z Kavkazu, z Uzbekistánu, Mongolska, a tak. Prostě jako doteď - ti lidi jsou docela spolehliví pracanti. Ani Babiš nepotřebuje bandu černých "dětí", co zvesela tančí, u toho somrují /teda sori, oni mají rozložený na ulici na dece cetky a jejich nabídku fakt nelze odmítnout/ a jediný "pozitivní" pro náš stát a jeho rozpočet by bylo to, že se prodá víc domovních zabezpečovaček. Babiš potřebuje vyhrát volby, aby si ten Agrofert udržel, takže černý nebrat. A to se týká bohužel i Afghánců, ono vezměte sem zepár vyšších stovek těch tlumočníků /a dalšího podpůrnýho personálu/ a s rodinama jsou to nejmíň tisíce lidí - a Babiš bude za toho, kdo to sem natahal. Čtyři týdny před volbama. Každopádně těch 20 let výcviku afghánské armády se projevilo jen na míře zkorumpování jejich velení, takže Talibanu nikdo neklade nejmenší odpor, a problém s tlumočníky se vyřeší záhy - do týdne po vítězství talibů budou všichni pochytaní a podřezaní i s jejich širokým příbuzenstvem. - - - - Napsal bych něco o spravedlivé odplatě kolaborantům se západním agresorem, ale nenapíšu, nebylo by to korektní. Namísto toho napíšu -"Jiný kraj, jiný mrav". Tak ať si hezky ty mravy nechají tam, kde je jim nejlíp. - - - A ještě parafrázuji dávnou hlášku jakéhosi snad britského diplomata - "Není problém dostat chlapa z Afghánistánu, to je otázka jednoho letu letadlem - problém je dostat Afghánistán z chlapa, to je otázka několika generací, jestli vůbec."

2 2
možnosti
LC

Přijímat jen prověřené :)) ... prověření spočívá v tom, že Koudelkovi hoši zavolají do Kábulu na nádraží a tam se poptají.

4 0
možnosti
Foto

Paní Pekarová na rozdíl od Vás, Babiše, Okamury...je slušný člověk a tedy by logicky nabídla pomoc lidem v nouzi dle našich možností což je v pořádku a můj hlas rozhodně má.

0 8
možnosti
PN

P48e24t23r 30N94e78d84v29ě70d

13. 8. 2021 20:09

Zdá se mi to, nebo antibabiš kumpačka začíná nejen zde ze zoufalství přitvrzovat ve svých "pravdách" a v napadání diskutérů s jiným názorem než je ten jejich?

Řekl bych, že je to dobré znamení před říjnem....

4 0
možnosti
OT

Pekarová, slušně řečeno RvRvRvRvRvRvRvRv

2 1
možnosti
PP

P69a84v76e50l 12P44o62n66e51c

13. 8. 2021 15:28

Rada Evropy zakázala testy ověřující věk údajných dětských imigrantů, mohly být procesem testování vyděšené.

https://tadesco.org/rada-evropy-zakazala-testy-overujici-vek-udajnych-detskych-imigrantu/comment-page-1/

1 0
možnosti
Foto

Co chcete furt testovat, černý to být nepřestane.

1 2
možnosti
OD

To by ještě scházelo, aby soukmenovec Bartoň volit partaj, která jedná v rámci racionality a realismu.

Tohle je tragikomický příběh dříve konzervativního písmáka Bartoně, který - zdá se - podlehl Covidu jinak než ostatní.

Za poslední rok se z průměrného demagoga ve chvostu AgroFerdy Mravence vyprofiloval bizarni perverzák z Hájkova Protiproudu.

Schválně, kam ho nastupující šílenství dotlačí za další rok??

Pro nervosní ustrašence - imigrace búdět, chybí nám ruce na práci.

A nepomůže ani to, kdyby všichni horečně každodenně klávesující komentátoři čehokoliv zde šli konečně dělat něco rozumného. Ono totiž pořád platí - "Bullshit talks, money walks."

3 8
možnosti
TB

Víc nálepek jste tam už narvat nedokázal? Inteligentní lidé na rozdíl od vás umí diskutovat k tématu. A inteligentní oponent by dokázal obhajovat Pekarové názory. Kdepak Dubovsky: "je to racionalita a realismus", protože bů.

11 1
možnosti
AM

Premiérová "zabodovala" hlavně s tím rozptylem.

1 0
možnosti
JF

J63i38ř30í 23F72o89g60e33l

13. 8. 2021 12:21

Nejdříve děti a pak se objeví ty jejich 50 členné rozvětvené rodiny. A rodiny přece musí být pohromadě, že?

8 1
možnosti
Foto

A i když děti mají a nosí jen nějaké malé kapesní nožíčky něco jako otevírací "rybičky", Afghánci dospěláci nosí /asi na otevírání konzerv?/ půlmetrové dýky, které jim rozhodně nikdo ani v Česku nevezme. ;-(

1 1
možnosti
HH

Vždy je sranda když komouši začnou používat slova jako demokracie, svoboda, stěžují si na kádrování dehonestaci, lži...poznáváte v tom někoho zde z diskuze?:D

4 0
možnosti
LH

Já ano paní Pekarovou....;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články