Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Rozdíl mezi USA a Běloruskem je zásadní v USA nejsou opoziční politici zavírání do vězení a nuceni k emigraci. Je rozdíl, když stát vyhazuje lidi z politických důvodů nebo když soukromé firmy nařídí svým pracovníkům povinné očkování proti covidu. Navíc je nevyhodí, ale umožní jim pracovat z domova. Mimochodem povinné očkování nařizuje stát některým zaměstnancům i v Rusku.

1 0
možnosti
Foto

J80i14r19i 74C54i69z

30. 7. 2021 13:26

Pan Barton je puvodnim nebo vedlejsim povolanim asi lidovy lecitel. Ted je v kursu Covid a Google, FB atd odmitl jeho sluzby. Tak ted vysila do sveta zpravy, ze vsechny staty sveta postizene Covidem a vsechny velke firmy jsou debilove, taky experti, lekari, imunologove atd. On by covidovou pandemii vyresil tim, ze by se ockoval jen ten, komu se chce. Klidne neockovany at Covid roznese po celem svete, to je prece uplne jedno, pan Barton lecbu a pohrby platit nebude. Kdysi jsem pana Bartone rad cetl, protoze vypadal celkem rozumne se svymi nazory. Ted jeho blogy preskocim, jsou to jednoduse blaboly.Rv

5 2
možnosti
LB

Dovolím si reagovat na vaši poznámku - zdvořile, ale naprosto vážně. Můžete mi v kontextu vaší poznámky aspoň naznačit, jak například nahlížíte na problém kouření a jeho řešení? Předem upozorňuji - rozdíl mezi infekční nemocí a následky kouření mi nemusíte vysvětlovat, jde mi teď o principNebudu se namáhat s googlením statistik, ale dovolím si od boku tvrdit, že na následky kouření dosud umřelo mnohem víc lidí, než na Covid na celém světě a..?? Zatím jsem zaregistroval jen bububu obrázky na krabičkách a rostoucí cenu, nic víc. To jen tak bokem. Teď k tomu očkování - nejsem zarputilý odpírač, ačkoliv z jiných zdravotních důvodů zatím očkován nejsem. Ovšem jestli si dobře pamatuji, pak očkování neznamená, že je dotyčný 100% imunní a že covid nemůže roznášet, případně sám onemocnět, jen je to v mírnějším měřítku. Navíc prý existují poměrně účinná antivirotika a jiné léky (kortikosteroid budesonid), tudíž léčba. Sečteno, podtrženo, spěje to do stadia, kdy s covidem budeme zacházet jako s chřipkou - rizikový jedinci se budou očkovat, lidi s dobrou imunitou a zdravotním stavem to "ustojí" v domácím ošetřování a pár lidí na to každý rok umře, jako na chřipku. Než se k tomu ale dojde, budou některé firmy "rejžovat" co to dá, protože O PENÍZE JDE AŽ NA PRVNÍM MÍSTĚ. A vám až tohle dojde, tak se možná aspoň v duchu panu Bartoňovi omluvíte.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články