Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A začne J. Štětinou, P. Rychetským a dalšími soudruhy s padesátek. ;-D;-D;-D

10 4
možnosti
OU
BM

Pokud "nikdy není pozdě" tak je ještě čas.;-)

0 0
možnosti
PB

..... slovy klasika,- "je to falešné a prázdné",- předvolební žvásty a bláboly úplně vo ničem. Kolik vlivných a vrcholných funkcionářů ( z politiky a bezpečnostních složek) se této doby asi dožilo?!?,- voni nerozdávali řídící posty mazlíkům 25+, a ve vládě a v parlamentu nechrápali zajíci 30+. Věkovej průměr těch echt "řídících" na přelomu 80./90. let odhaduju na cca 50 a více. A když tato garnitura po převratu postupně odcházela do důchodu, málokdo z nich dosáhl na výpalný 8. až 10.000,-Kč (to byli jedinci - ÚV, vláda - ministři, krajští event. okresní tajemníci - mimochodem 90% z nich je po smrti).

..... a technikálie (bruselštinu mám rádEU) s tímto spojené?!?,- zákonodárný proces v ČR je obecně znám (návrh, projednání, první čtení, druhý čtení, úpravy, schvalovací proces, první komora, druhá komora,- atd.atd.atd. - takže vážení, před letošníma volbama a do konce roku zmiňovanej zákon nebude!,- v roce 2022 na podobný ptákoviny nebude čas, v roce 2023 zjistí, že mezi tem zemřeli další, kerejch by se to mohlo týkat!,- a v roce 2024 bude zase před volbama a tak s tem zase nějakej chrabrej bojovník s komunismem vyleze;-D!

3 2
možnosti
OU
ZD

Souhlasím. Dovolím si navrhnout, aby Váš nadpis tedy zněl " Jurečka chce krátit důchody vlastním komunistům". A při čtení textu men napadl úryvek textu pana Wericha o našich vlastencích. Jak do Vltavy vrhli toho nenáviděného rakouského orla... chudáka, který už jim nemohl ublížit!

3 2
možnosti
MH

Vražda se promlčí za 20 let. A my si budeme 32 let po revoluci hrát na spravedlnost?

10 6
možnosti
ZD

Jako by nešlo o spravedlnost, ale o zoufalost nad nedostatkem reálných témat.

8 1
možnosti
MH

Komunisty nemám rád a totéž můžu s klidem říct o lidovcích. Je směšné v roce 2021 trestat za členství v KSČ do roku 1989. Budzse mělo zatočit s členy KSČ nejpozději v roce 91,pak už to postrádá smysl. No ale to by spousta kovaných soudruhů, kteří najednou začali kázat demokracii a tržní hospodářství musela od válu. Pro mě lidi jako Čalfa, Dlouhý a jim podobní jsou lidský úplně stejní jako Babiš. Jen s tím rozdílem, že podle některých stáli nebo stojí na té,, správné'' straně.

7 4
možnosti
RK

Asi jste to nepochopil. O obyčejné členy nejde.

1 4
možnosti

Rv!!Rv

Nepochopím, jak můžete obhajovat, aby tlučhubové a zrádci národa měli důchody mnohem větší než poctivě pracující dělníci! Nepochybuji o tom, že víte, že Marianu Jurečkovi nejde o komunisty, ale o funkcionáře, kteří tyranizovali naši společnost!

KSČM+SPD+Trikolora=15%, které se před volbami navyšují ke 20%! Jde o protestní, antisystémové strany, odmítající sjednocení Evropy a společnou ochranu v NATO! Pokud by se nedostaly do parlamentu, snížilo by se rozvracení republiky podle desinformačních mailů!

:-)

6 8
možnosti
Foto

Tyhle tři strany sám určitě volit nebudu, ale to sjednocení Evropy mi nijak neimponuje a pokud jde o tu ochranu NATO, chtěl bych vidět, jak v případě našeho ohrožení, za nás nasazují životy Němci nebo Francouzi. Beru to jako ucházející strašák, i když nevím, kdo by nás chtěl vojensky napadnout a co by trhnul na zemičce, která má už přes 2 biliony dluhu a jak to vypadá bude mít v brzké době biliony tři. Pokud jde o suroviny je téměř nulová a potravinově je závislá na dovozech. Dnes se obsazují cizí území daleko sofistikovaněji než s armádou a proti tomu je NATO bezzubé.

8 2
možnosti
RK

Má brát komunistická mlátička Ondráček rentu?

11 4
možnosti
Foto

Jurečka je ukázkový generál dávno vybojovaných bitev. Co by chtěl bolševikům těsně nad hrobem brát? Vždyť ti lidé odcházeli do důchodu před desítkami let, pokud měli v té době hezký důchod, dnes už to žádný zázrak vysoko nad průměrem není. Nehledě na to, že starým lidem se ubližovat nemá, je to příliš laciné a snadné. Dnes už musí stačit jen to morální odsouzení.

8 13
možnosti
MM

V Německu jsou nacističtí zločinci souzeni ve věku 90 let a více. Pozdě, ale přeci.

12 4
možnosti
ZJ

... tak - úplně špatný nápad to není - já bych byl klidně PRO R^.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články