Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Hvaru jsem byl v roce 1990 a snad je tam pořád stejně nádherně.

Ještě se tam snad někdy podívám.

0 0
možnosti

J36i22r64k55a 91K75o86r50n

5. 7. 2021 12:06

Nechápu tu českou fascinaci Chorvatskem...

1 0
možnosti

Proč fascinace? Nejbližší teplé a čisté moře. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Blahopřeji k článku i k dovolené. Ačkoli moje "chorvatská éra" je asi definitivně minulostí (i když nikdy neříkej nikdy) a vzpomínám na ni s láskou, se zájmem jsem si text přečetl a přeji krásné jadranské dny. (Jen domů bych se moc netěšil, když u moře je tak báječně ... )

0 0
možnosti

Užívejte si dovolenou za tu neutuchající podporu našeho vůdce. Mohl vám to ale cvaknout u Jančury žlutým vlakem jako deputát;-). Jinak reportéři ČT byli na hranicích po vysvědčení v týdnu. Turnusy se ale točí hlavně v sobotu. ;-)

0 1
možnosti

Certifikát o bezpečnosti je k smíchu: žádný druh testu nemá spolehlivost na 100 %, např. němec. Institut R. Kocha se tzv. negativních výsledků testu bojí úplně nejvíc. Např. Švédsko a Švýcarsko nejvíce spoléhají na imunitu po uzdravení z covidu, to si dlouhodobě ověřily, že trvá nejméně 12 měsíců u většiny lidí, re-infekce jsou prý extrémně vzácné. Odborná nejistota nyní panuje kolem vakcín, stále není jisté, zda očkovaný nepřenáší dál infekci, resp. je ověřeno, že část očkovaných se znovu nakazí. Takže onen certifikát je zčásti jen buzerace občanů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,68
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články