Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řešit maďarské zákony na ochranu dětí před ideologií je smutné. Socialistická EU se propadá ekonomicky. To neumí řešit ani úředníci, ani levicové granty ani Marxova socha vztyčená asi namísto soch hozených do vody. A to jsem opomenul sochu “velikána” Floyda! Řešení práv menšin, záchody v Zvonokosech aj. to je na šišku! Regulace, omezení, překážky v podnikání, dotační tituly vzkvétají! Čím hlouběji do bahna, tím zřetelnější regulace, přerozdělování. Až dojdou! Co? “Socialismus skončí, až dojdou peníze těch druhých”! Hraběnka Margaret Tatcher.

30 3
možnosti
JM

J70a92n 71M65a32r19e73k

30. 6. 2021 23:24

Pane Peleška, trefil jste to přesně. Dobrá odpověd na příspěvek pana Zdenka Bárty, který tam něco píše o myšlenkách devatenáctého století

V tom devatenáctém století, jehož myšlenky pan Bárta odsuzuje, slyším názory mého dědy: Když dítě zlobilo, dostal na ...del a dítě si příště dalo pozor. Společnost neotravovala školní děti nějakýmy 'vědeckými' plky o nějakých 56 pohlavích a že si dítě může z té palety vybrat, které chce. Rodina v tom devatenáctém století znamenala: Otec, matka a děti. Tečka. A nějaké kecy o tom, že v heterosexuálních rodinách bylo tolik dětí zneužíváno, z těchto hloupých názorů dvacátého prvního století vyplývá, že heterosexuální rodiny zkrachovaly.

0 0
možnosti
LC
AK

Pokud bude vést Von Leinová EK,tak to se asi hodně brzo rozpadne vše.Ta už dokázala pokálet co mohla,ale nikdo ji to neřekl do očí.

28 1
možnosti
LU

"Vůdci EU se snažili, seč mohli, aby brexitu zabránili a vytvářeli umělé překážky, které měly jediný cíl – zabránit brexitu.";-D;-D;-D

9 0
možnosti
Foto

Staré státy ty nové východní k ničemu nepotřebují. Jen vysávají peníze a ještě u toho držkují...pokud se komukoliv v EU nelíbí může jít. Madarsku se jaksi nechce a to ani v případě kdyby jim na cestu svítil nejjasnější maják Klaus.;-D

9 29
možnosti
ZZ

Aby mohly mít staré členské státy EU levné montovny a sklady, platí EU novým členským státům jiným způsobem, který nezatěžuj majitele těchto montoven a skladů - a přitom je ještě drží tyto státy na krátkém řetězu, který můžou kdykoliv přitáhnout.

;-D

19 2
možnosti
Foto

J40o19s85e32f 75B57á10r67t82a

29. 6. 2021 15:04

Každá společnost jejíž vedení se dostane na úroveň politbyra ÚV KSČ nebo ÚV KSSS je odsouzena k rozpadu.

26 1
možnosti
Foto

To myslíte ČR? Ono je to opravdu tak zlé? ;-D

2 10
možnosti
PK

Nepochopí li EU, že je „jen“ organizací, která má být platformou pro kooperaci evropských států, že to není vláda nadřízená vládám jednotlivých zemí, ale bude chtít násilím protlačovat co jiní neakceptují, bude lépe se rozejít.

Je to škoda, protože mnohé z toho, co vedlo evropské země k založení Evropské unie, bylo rozumné a potřebné.

46 2
možnosti
AK

To bylo dokud tam nezačala vládnout Merklová.I kdyby všichni odešli,tak ČR bude jako vždy až ta poslední.

0 0
možnosti
VV

Pochybuji, muzi s nahradnim kolem na rameni se o to snazi uz 17 let a kde nic, tu nic.

A to maji jeste plnou podporu z Moskvy.

0 3
možnosti
PB

..... tak všecko sa jednou rozpadne,- žejo!,- jen si u tej EU nejsu fakt jistej, ešivá to bude "jaksi mimochodem"!

3 0
možnosti
Foto

J27i39r32i 52C16i92z

29. 6. 2021 12:46

Vite autore, pokud byste se dival nekdy napr. na zpravy ZDF misto CT24, nektere Vase pripominky k EU a jejimu fungovani nebudete nikdy prezentovat. EU ma pravidla, ke kterym se kazda zeme pri vstupu zavazala a tedy i Madarsko. Ze je Madarsko nedodrzuje v nekterych vecech je skutecne zacatek rozpadu EU na vyspelou zapadni cast a mnohem chudsi vychodni cast, ktera cerpa znacne prostredky z rozpoctu EU. Ty prostredky dostava EU ze zapadni casti. Kdo tedy tyto pravidla nedodrzuje musi pocitat se zablokovanim prisunu € do rozpoctu a nasledne i moznosti vystoupeni z EU. Jestli nekdo zacne rozkladat EU svymi excesy v zakonech proti pravidlum EU, pak je opravdu lepsi aby odesel na volnou nohu, jinak jeho priklad muze najit nasledovniky a to zapadni cast v zadnem pripade nepripusti. Tak to funguje i ve sportu, kdo rozklada mancaft musi co nejdrive vypadnout, jinak tym nedosahne zadneho uspechu. V zaberech ze summitu bloudil V.Orban se svou obtloustlou figurou pripominajici vudce Sev.Koreje sam po sale a jak se priblizil k nejake diskutujici skupince, tak ta se okamzite rozesla, nikdo se s nim nechtel bavit. V.Orban (byvaly ved. clen komunisticke mladeze Madarska) je nacionalista a snazi se vest Madarsko proti vsem. Jen zapomina na nedavnou historii jeho statu, kdy Madarsko pod vedenim admirala Horthyho se pripojilo k tehdy nacistickemu Nemecku v boji proti bolsevismu, tedy jeho vyroky o EU jako o SSSR jsou trapne a nechutne. Madarsko klidne at vypadne z EU, nikdo ho tam drzet nebude.

10 31
možnosti
Foto

Ale bude ho držet, bude, tak jako drží i ostatní státy V4, nebo pobaltské země. Jsou to totiž ony, které vytváří současné bohatství a blahobyt původních zemí EU. Pracují pro ně jako jejich kolonie, proto je dobrovolně nikdy nepustí. To, co vypustil Ruutu, jsou jen kecy, které nebere ani jedna strana vážně.

18 5
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články