Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V4 se má jmenovat Vex jako východoevropští exoti a Maďarsko není demokratickou zemí. Když jsou takoví siláci, ať vystoupí nebo neberou od Unie dotace.

3 5
možnosti
Foto

Dotace byly sjednány za určitých podmínek a určitě v těch podmínkách nebylo, že se zavazují šířit jakousi pitomou a trhlou ideologii. Jinak - když budete mít pocit, že manželství nebo vztah jde špatným směrem nebo že se partnerka změnila k horšímu, tak budete hned utíkat? Určitě je lepší to nejprve řešit a snažit se to změnit a to se pan Orbán snaží.

1 0
možnosti

a když se EU rozpadne tak kdo nám zaplatí díry v rozpočtu? si všimni autore jak na konci roku se vylepšuje schodek čerpáním fondů EU, kdo zaplatí transformaci ekonomiky ze století páry?? (myslím ty kouřící uhelné elektrárny). Stačilo jedno tornádo aby se všichni začali ohánět fondem spolupráce....a ten je asi odkud? a k té byrokracii a buzeraci, bez směrnic EU pochybuji, že by se v takové míře budovaly čističky odpadních vod, nebo obyčejné zastávky autobusu mimo vozovku, že si ty fondy dokážeme rozkrást třeba dotováním chovu koz u nejbohatšího premiéra není chyba EU ale naše

2 0
možnosti

peníze a ekonomické výhody opravdu nejsou vše, důležitější je bezpečnost a ta se přísunem středověku do EU rapidně zhoršuje, co budete mít z vily a mercedesu v garáži, když se budete bát vyjít na ulici, kdy se budete bát o dceru pokaždé, když půjde ven atd. atd. a to nemluvím o tom, kdy se vám nebo rodině opravdu něco násilného přihodí, pak byste rád jistě vyměnil dům i to auto za život nebo zdraví své dcery

1 1
možnosti

P66e72t77r 78S84k43á31c70e58l

30. 6. 2021 23:10

V diskusi padaly i argumenty „těžkého“ kalibru typu – homosexuálem se člověk rodí, zatímco homofobem se stává.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772550

-----

To snad není pravda, že někdo prohlásí, že mimino je již GLBT. Jak tohle může někdo prokázat, když je vědecky dokázáno, že sexuální orientace se projevuje po sedmém roku věku dítěte. Záleží na vychovatelích, zda se vyvíjí správným směrem, směrem k přírodním zákonům a zákonitostem. No a pokud dítě stát umístí mezi GLBT, hádejte k čemu je vychovají? Kde je jejich proklamovaná láska ke všemu živému? Neodsuzuji, jen konstatuji palčivé otázky, na něž by měli odborníci nestranně odpovědět.

0 0
možnosti

Na vaše teze podobné tezím o placatost Země odborníci dávno odpověděli. GLTB není výchovou.

Jinak, kdyby tito homobijci studovali, tak ani argument "je to proti přírodě" neplatí. Prostě v přírodě je tolik variant tohoto typu, že by divili. Ale to nemohou, protože nečtou.

0 0
možnosti

I32v97a46n 45M61i36n10á97ř

30. 6. 2021 22:46

Z antirasismu a posedlosti "ochrany" sexuálních menšin se stává zcela cíleně nebezpečný nástroj - k ovládání většinové, normální společnosti.

3 0
možnosti

Vyhodis komunistu dverma, on se vrati oknem...

0 0
možnosti

Nerozpadne, velké přání příznivců Ruska nebude vyslyšeno. Od mnohých blogerů a diskutérů se dozvídám. že Západ - EU a USA - jsou socialistické, naopak Putin a Orbán jsou konzervativní! Neskutečné...Ale kde je více svobody. demokracie a kde je právní stát je celkem dobře rozlišitelné. Mladí , vzdělanější a informovanější lidé jsou pro evropskou integraci a přijetí EURA, trend pro EU a přijetí Eura se ukazuje i v průzkumech veřejného mínění. Tak věřím, že hloupost a ruská pátá kolona budou i u nás poraženy.

3 1
možnosti

P32e38t71r 43S74k41á42c32e17l

30. 6. 2021 23:14

Informovanějším mladým je třeba připomínat, že nemají informace o našich předcích, kteří před 100 lety zbudovali bohatý stát i bez EU apod. nefunkčního spolku. Kdo ještě věří na pohádku o EU tak vězte, že gen. sekretariát EU zaměstnává 4 tisíce pracovníků (!), kteří nic nevyrábí a jen vymýšlí směrnice a nařízení. Víme jaké. Takže...?

2 2
možnosti

J30a71r29d31a 51F49i51c65e93k

30. 6. 2021 20:55

A já k tomu jen dodám: Už aby to bylo!

1 2
možnosti

EU mela uz davno nakopat celou tu V4 s natazenejma rukama EU davej kamsi.

1 15
možnosti

Ona ta V4 sice nemá žádnou moc, ale také nikomu nic nehodlá zatím nařizovat.

:-)

3 0
možnosti

„dodržováním principů právního státu“ - univerzální zaklínadlo EU posledních několik let. Když už neví, co by -tak to použijí ..na cokoli

12 0
možnosti

EU má odstraňovat překážky v přeshraničním obchodu. EU má sladit normy a schvalovací metody. EU má umožnit volný pohyb zboží a osob pak bude v EU dobře. Ale EU řeší ideologii tu jedinou a správnou kdo nedrží hubu a krok je pokárán. Opravdu jsou Eurohujeři banda hlupáků nebo zavírají oči. EU má usnadnit obchod a život nemá rozkazovat jaké asistenty musí výrobci montovat do aut a vůbec nemá rozkazovat voleným vládám jak mají řídit stát. Navíc stát o kterém neví vůbec nic....

21 3
možnosti

EU by měla mít také jednotnou zahraniční politiku a jednotnou politiku životního prostředí, minimálně. Omezování rozsahu EU na ekonomickou unii je typická mantra euroskeptických pravičáků. Ale já nechci zpět do područí Ruska ani nechci, aby u nás procházely excesy proti životnímu prostředí, jimiž dnes jasně nastavené evropské nástroje ochrany přírody zabraňují (např. soustava Natura 2000).

5 10
možnosti

EU kritizuje Maďarsko, za zákaz propagace LGBT, ale Polský zákaz potratů a mitantni katolicismu je ok? Progresivistum Nerozumím.

2 1
možnosti
Foto

I ten vadí a nejen EU. V Polsku probíhaly velké demonstrace...mladí prostě nechtějí žít v myšlenkách 19.století a já se jim nedivím....

6 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,96
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články