Diskuse

Český Floyd

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Viděl někdo z vás video co ten malý chudák dělal před zákrokem . Takže před zákrokem mlátil pěstí do okénka u dveří řídiče. Nevím značku, ale bylo to bílé auto. Pak několikrát vší silou udeřil hlavou do okénka a poslední úder hlavou vedl do horní částí, tam kde končí dveře a střecha. Po tomto úderu se chytil za hlavu zatočilo a padl na silnici, kde zůstal bez hnutí ležet s rozhozenýma nohama a rukama. Tohle přesně lidí pod vlivem drog dělají.

22 0
možnosti
FL

Odborník potvrdil, že příčinou smrti bylo předávkování. Takový jednoznačný závěr se dá udělat jenom v případě, že když ho po zákroku naložili, byl ještě živý a při vědomí. Takže to předpokládám, že tak bylo. Takže bude stačit když to ten znalec, nebo policista řekne jasně na kameru a předpokládám, že k tomu brzy dojde.

9 0
možnosti
Foto

Od kdy do sanitek nakládají mrtvé pane Lufte. To jsem ještě neviděl.;-D;-D

4 1
možnosti
JZ

Pro ty hloupější, Rada Evropy není Brusel. Tato instituce je nezávislá na Evropské unii, má 47 členů a mezi nimi je například i Rusko.:-) A prosím některé retardované spoluobčany, aby si to zapamatovali. ;-D;-D;-D

5 8
možnosti
JH

Pro hloupé Honzy - Brusel je symbolem neradostné budoucnosti - novodobého, evropského bolševismu:-)

10 1
možnosti
JH

Na druhé straně je zase dobře, že se do těch Teplic okamžitě zapojil i Brusel. Dokonce i retardovaní spoluobčané tak mají další dobrou příležitost konečně pochopit, co lze odtud očekávat.

A lepší už to nebude!

15 1
možnosti

M40a37r32e69k 59Š17i82m69o21n

25. 6. 2021 10:53

Brusel se nezapojil. Zapojil se Štrasburk. Evropská Rada nemá s EU nic společného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články