Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Víte, mně je celkem jedno kdo kolik bere odměn, ale štve mně, že tyto odměny se započítávají do průměrné mzdy v ČR.A pak všichni pravicoví voliči říkají, kolik si za průměrnou mzdu mohl občan koupit za komunistů a kolik dnes (na netu je hromada servrů s tímto nesmyslný porovnáváním).

Ale už tito pravičáci (a na servrech je to stejné) už nám neříkají, že za komunistů se hromada věcí neplatila, zrovna tak, že komunisti zdražovali jednou za 10 let a dnes se zdražuje každý den.

Zrovna tak se tito pravičáci nám neříkají, že za komunistů dosáhlo na průměrnou mzdu 2/3 lidí a dneska na ni 2/3 lidí nedostáhne.

2 13
možnosti
JK

Co komunisti, ale za Starýho Procházky (Ferdinanda) to bylo báječně, kde kdo měl doma koně a v mýdlovaru uprostřed města, vám za korunu ukrojili mýdla na celý měsíc. To už si málokdo pamatuje. A dneska, koně si mohou dovolit jen ti nejbohatší a českého výrobce ve městě nenajdete. No prostě hrůza.

Příště nadhodíme prvobytně pospolnou společnost, jdu sehnat jaký tam měli platy.

8 0
možnosti
Foto

Já jsem jenom zvědavá, co budete psát, až Babiše odsoudí. :-)

Pokud to ovšem přežijete.

9 11
možnosti
ZZ

Připravte se na dlouhý proces, protože z právního hlediska to má Babiš dobře ošetřené.

:-)

5 2
možnosti
JK

Megaodměny úředníků jsou morální, protože jsou předem plánované, kdežto převést v 21 století menší peníze na účet zdravotníků, kteří se sebe vydali všechno, je hrozný problém. Tak příště tu o placaté zemi ;-D;-D;-D

10 2
možnosti
JK

Je vtipné někoho obvinit ze zakládání ohně nenávisti a pak do toho přilít benzín a harašit čísly ne úplně košér.

11 1
možnosti
JF

"Mzdy manažerů České televize se skládají ze dvou složek – pevné, která tvoří 70 procent základní mzdy, a pohyblivé složky – dosahující 30 procent.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771970

Asi jsem jako geront nedovtipný, a k členění mezd a jejich výši v ČT se nemohu kvalifikovaně vyjadřovat, ale pokud to dobře chápu, tak v ČT mají vrcholoví manažeři limit odměn 30% ze základu, ale u včera uvedených odměn státních vrcholových zaměstnanců se ten limit pohyboval od těch třiceti do sedmdesáti procent! Ale použití jako argumentu odměny - nesrovnatelně nižší - zdravotníků, kteří si opravdu - na rozdíl od těch managerů ve státní správě - celé směny navlečení v neprodyšných skafandrech, ale o pravdu stresově užili, a pak měsíce a měsíce na peníze čekali, považuji od pana Bartoně za velmi sprostý faul! Holt každé kopnutí do jinak problematické ČT se počítá. Rv

13 2
možnosti
OD

Pan Bartoň se socializuje na vlnách Protiproudu. Má to zjevný vliv na vývoj jeho stylu.

3 0
možnosti
Foto

. Zdravotníci obdrželi „jenom“ 75000 Kč a za co to obdrželi ???? Úředníci byli doma, pracovali z domova za 100 procent platu k tomu jim koupili křesla k počítači, počítače, brali všechny benefity, jako stravenky, peníze na ošacení a ještě dostali odměny. No, kdo by to nebral že.

18 1
možnosti
ZZ

To jako že jste proti těm zdravotníkům, nebo naopak je oceňujete ?

8-o

0 0
možnosti
Foto

ČT je neobjektivní a pravděpodobně slouží čísi zájmům. Platí to o většině médií a nejen v Česku.

12 8
možnosti
MB

Co z toho tedy plyne? Zrušit, žilo by se nám lépe! Nevěděli bychom, že Mynář byl usvědčen z neoprávněného čerpání dotací. Jermanová, zakládá různé kroužky nesmyslů s blahobytnými odměnami. Že je porodní mámou úředníka za 200.000 Kč měsíčně a majitelkou služebních vozů. Manžel na kopanou jezdil rád! Nic bychom ani nevěděli o Burešovi, jako skutečném vlastníků hnízda! Bankéři z HSBC již souhlasně pokyvují hlavou-jinému bychom nepůjčili! Tím pádem se vyvrací jeden z posledních mýtů. O dětech a kozách ...

Máte pravdu česká televize jenom vše maří. Jinak by se nám u Banánovníku žilo fakt lépe! Takový strašný příval zpráv.Klacky pod nohy vládě,tak dobrotivé :-)

15 6
možnosti
Foto

Platy i prémie ve veřejném sektoru se v covidovém roce 2020 vůbec neměly zvyšovat, respektive odměny vyplácet. To by bylo to nejmenší, čím může stát přispět ke konsoldiaci veřejných financí. U České televize nevím, jakvyřešit, protože pod záminkou špatného hospodaření proti ní bojují především ti, komu vadí investigativní novinařina. A tu potřebujeme. Od Mladé fronty už se žádné nedočkáme.

12 0
možnosti
AM

A94d49a92m 48M75a60l46ý

14. 6. 2021 8:59

Mynář dře jako kůň a zlá ČT mu nepřeje zasloužené odměny? ;-D;-D;-D

14 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články