Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám podobný názor na život jako autor. Napsat o tom článek nedokážu tak dávám aspoň karmu.

0 0
možnosti
Foto

Je opravdu komické, jak takzvaný demokrat Bartoň stále používá výraz "tak zvaná demokratická opozice" :-)

0 0
možnosti
JB

Bohužel, v PS žádná opozice v podstatě není. Je to jen kompars.

1 0
možnosti
PB

P14e76t22r 20B71u89r93i64a63n

28. 5. 2021 11:21

Vy se z té opozice jednou zblázníte. Jeden člen ODS (ale i Pirátů, STAN, KDU, TOP09) něco někde v diskuzi, na facebooku, v rozhovoru řekne, a hned se tady vyrojí pět blogů na téma: opozice požaduje.

Aby to opozice požadovala, tvrdila, nebo to byl její záměr, musela by to sdělit oficiálně v nějakém prohlášení, společnými ústy na tiskovce, či alespoň u parlamentního pultíku.

Ale chápu, že taková berlička se vždycky hodí. Jako třeba tady. Kletá opozice nutí občany do očkování skrze vydírání covidpasy. A to, že je to vlastně záměr vlády prezentovaný takto od počátku, kvůli kterému rozjela i masivní televizní kampaň za desítky milionů, to se v tom už ztratí. Vždyť to přeci říkal Stanjura jako svůj názor a ten je z opozice.

A jinak s tím "masivním porušováním vládních nařízení" to je už ohraná zoufalost příznivců ANO, kteří si tím látují tragické selhání vlády v době covidu. Podle četných průzkumů a hlášení policie jsme opatření naopak dodržoval obecně ukázkově.

Negativní test u piva starý maximálně 72 hod., když ve fabrikách a školách se testuje jednou týdně PROTOŽE TO STAČÍ, proto a tak, aby vaše týdenní potvrzení od zaměstnavatele platilo jen tři dny a vy měl rázem problém, je další z vládních gauneřin par excellence.

3 2
možnosti
Foto

Restaurace a veřejná stravování jsou zavřená v rozporu se zákonem. To vědělo i Mnisterstvo zdravotnictví a přesto to udělalo.Chci vidět tu srandu, až budou požadovat náhradu škody.

8 0
možnosti
ZH

Arenberger má dost majetku, takže asi bude pěkný fičák při exekucích. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak, navíc ohledně těch kontrol v restauracích: ty jsou podle mě založeny spíše (a jako vždy) na psychologii strachu (co když dostanu pokutu?), než že by bylo v plánu to skutečně nějak celoplošně kontrolovat. Už jenom proto, že na to není dost úředníků/policajtů, a kdyby ano, byly by jich pak plné hospody. Jak by to potom vypadalo? Takovýto očividný teror policejního státu nemohou chtít ani covidoví šílenci.

3 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články