Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... ať ten jejich program sjíždím nahoru-dolů-nahoru, nemožu si pomoct,- NIC světobornýho, přitažlivýho a už vůůůbec nééé progresivního (s podivem?) tam nenacházím,- ...... jemnej odééér z trávy a maňáskový divadlo,- nic víc, nic míň!

7 0
možnosti
RK

Tak nám Peťo doporuč nějaký jiný program ;-)

0 0
možnosti
JL

Stejně výměnu generací u politiků nezastavíte, ať si starší týpkové říkají, co chtějí. Piráty volit nebudu, ODS taky, ani Babiše, ani levici, ba ani SPD. Dám šanci lidu, ať se mezi sebou popere.

0 1
možnosti
PC

Piráty může volit tak akorát ňouma, který postrádá jakékoli životní zkušenosti (snad omluvitelné pro adolescenty), nebo nepoučitelný, poněkud jednodušší jedinec.

Ostatně už jen název této strany vcelku vypovídá o mnohém.

8 0
možnosti
JR

J52a72n 28R81á30ž

19. 5. 2021 10:51

Piráti jsou představitelé progresivní (moderní) levice a KSČM je představitelka konzervativní levice. Takže levicoví voliči to mají celkem jednoduché. Jedni to dají komunistům, druzí Pirátům. Levice tak výběr má!

Pravicový volič, zejména konzervativní , to má složitější. Údajně pravicová ODS má v čele salónního liberála a díky spojení s liberálně prounijní TOP09 a Lidovci(?) a hlavně díky úmyslu jít do vlády s levičáckými Piráty(!!) , je pro konzervativní pravičáky velmi obtížné se rozhodnout ODS volit.

10 0
možnosti
PK

No jo, socialisti končí a tak je tady nalevo v politickém spektru volno a proto nabídka jistě osloví zejména mladé voliče....

1 0
možnosti
HH

A jéje koblihy mají strach...tak začínají kopat...:D

5 11
možnosti
Foto

Lepší dobrá kobliha ne pirát.. ;-)Rv

10 1
možnosti
JK

Prosím vás, nedělejte z lidí pitomce, přečíst si pirátský předvolební program a něco si o něm myslet umí každý jouda.

0 9
možnosti
ZZ

Program zbožných přání je mi celkem ukradený, ale když se mi do ruky dostal jejich amatérský letáček, že daň z bytu bude 30 tis / rok, aby se podpořila výstavba obecních nájemních bytů, tak mi to trochu hnulo žlučí

:-(:-(:-(

13 2
možnosti
LP

Mě uklidnilo jejich prohlášení, že nejsou proimigrační stranou, tak jim to tam asi hodím.:-)

3 2
možnosti
Foto

Jsou nedůvěryhodní (a drzí). Jsou to prosrtě PIRÁTI. A teen STAN? Které - - a kolik těch starostů vlastně zastupují? (Přívažek Pirátů). Rv

6 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články