Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Tiroler Tageszeitung nebo Kroner Zeitung (24.8.2020): rakous. ministerstvo zahraničí potvrdilo, že k 1. září bude vyhoštěn ruský diplomat (ruská ambasáda ve Vídni i Putin se tehdy velmi vztekali) pro podezření ze špionáže v hospodářské oblasti. Těch případů bylo víc, např. v r. 2007. Bohužel občas tito ruští všehoschopní občané najdou pomoc u domácích jedinců, takže si dávejme bacha i na Čechy, Rakousko mohlo diplomata apod. akorát poslat do Ruska, ale potrestalo vlastní občany za jejich podíl.

1 0
možnosti
ZZ

Jednoho vyhostilo a 2 přijeli !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AV

Inak to ani nemohlo dopadnúť.

Noty dodané z Praha, Tržiště 15, boli falošné a Bureš s Hamáčkom

sa hodia skôr na tragikomédiu.

1 1
možnosti
JH

Naši rusofobové dostali přes prsty, teď dokonce i od EU.

Horší potupu si lze jen stěží představit:-)

9 4
možnosti
Foto

Přesně tak.

Že EU dala přes prsty našim rusofobům je jedna věc, ale žasnu, jakým způsobem se nechal ponížit Babiš, kdy žebrá u EU, aby vyhostila ruské diplomaty jen proto, aby se NĚKOMU zavděčil...

5 1
možnosti
JK

Tak si to shrneme, jak to u nás doma vypadá, prezident s přímou Hradní linkou do Kremlu, kterou obsluhuje diplomat, Hradní nezaměstnanec, premiér, který v EU krade, ministr vnitra, který lže, ministr zahraničí, který odborně kulhá na všechny 4 a zbytek vlády jsou zaměstnanci agroholdingu s výhodami (mohou si sem tam ukrást taky něco), kteří EU pomlouvají kudy chodí, všechny kšefty řídí muž na dirty wokr Faltýnek s diářem jak v Americe 30. let.

Tak tomuhle ansámblu má klasický Evropský politik vyjádřit veřejně důvěru a podporovat naše české agenty Ruska v tažení proti Rusku. Za celek EU, EK, ER, NATO, G4, i USA nám jako národu vyjadřují plnou podporu a budou za námi stát, to je dobré pro začátek. Zbývá už jen vyměnit ty šílence co nám bohužel vládnou. Čím dřív tím líp není na co čekat, bude jen další skandál (že pane Arenberger).

11 3
možnosti
PP

To bych se skoro až vsadil, že to kdo tu je momentálně u vesla, je pod jejich rozlišovací schopnost.

2 0
možnosti
PP

I v této diskusi mnozí vykládají tezi, že Evropa nás nepodpoří jinak než verbálně, protože Babiš, Zeman atd. Vážení, to jsou stále jen plky. Evropa (myšleno staré a velké státy EU od kterých by ta podpora činem měla váhu) přeci nebude riskovat ausgerechnet kvůli nějakému Česku svoje prachy a kšefty s Rusem. Proč? Protože prachy vždy až na prvním místě. Když kdysi Václav Havel nechal stopnout zbrojní výrobu, tak ho taky všichni uznale klepali po ramenou a hned vzápětí si naše trhy rozebrali. Historie je potvora má tendenci se opakovat.

10 2
možnosti
JK

Máte svá tvrzení ověřena u Hradního páprdy a pana Strnada?;-)

4 0
možnosti
JV

EU si to nechce rozhazet se M. Zemanem, velkym, dulezitym statnikem.;-D;-D;-D

0 2
možnosti
JK

Tak jsme si přečetli zprávy RT.

Jen tak bokem, co že to vlastně Rusko tak horentně vyváží. To není otázka.

1 0
možnosti
PK

Německo ústy svého ministra zahraničí to řeklo již dříve a Bavoři a Sasové to potvrdili, byznys je byznys a asi vědí dobře co činí.

7 1
možnosti
JR

J71a47n 10R32á14ž

11. 5. 2021 10:03

Jen hlupáci dají přednost politice před obchodem. A myslet si, že na západ od nás žijí hlupáci, je naivní představa.

3 1
možnosti
Foto

Státům EU nic nevyčítejme, zavinili jsme si to sami. Prezident Zeman zpochybňuje, zda výbuchy ve Vrběticích skutečně způsobili ruští agenti, ministryně spravedlnosti Benešová to samé, ministr vnitra Hamáček chce letět do Moskvy vyjednávat o dodávce vakcíny Sputnik V a nabízet konání summitu Biden-Putin v Praze, i když už ví, že Vrbětice mají na svědomí Rusové. Mimochodem naši nejvyšší politici věděli o účasti Rusů na Vrběticích od tajných služeb už nějaký čas. Babiš to prý chtěl řešit až po volbách. K ostré reakci Babiše a Hamáčka vyprovokolala až hrozba, že se to všechno provalí v médiích.

Takže se nedivím poněkud laxní reakci většiny zemí EU, když naši čelní politici říkají každý něco jiného.

10 2
možnosti
Foto

Myslíte, že se Babiš bojí médií, která jej dehonestují a sprostě napadají prakticky každý den?

Vždyť ohledně Vrbětic měnil názory téměř každý den podle toho, jak mu NĚKDO dával instrukce.

0 0
možnosti
Foto

Nevyhostili . Ty informace jsou mizerné. Já jako občan jsem se ani za 7let nedozvěděl co tam vlastně bouchlo a jestli je pravda,že se tam kšeftovalo z voj. materiálem na který bylo embargo. Také nevím jestli agenti mají na svědomí ten první výbuch nebo ten druhý. Na mne to působí, že žádný a ,že vše bylo spuštěno na žádost USA kteří vyhostili diplomaty a potřebovaly nějakou podporu. Státy jako my , Pobaltské a Bulharsko se podřídily žádosti z USA. No a ty větší si nenechají tak moc diktovat. Našim politikům chybí hrdost.

7 2
možnosti
Foto

Já jen mohu napsat, že za Babiše, Hamáčka či Vystrčila se stydím, jako jsem se naposledy styděl za Indru, Koldera a Bilaka.

Jsme celému světu za šašky. Jak Rusům, tak i našim protektorům ve Washingtonu.

2 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články