Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Zeman tajné služby dehonestuje, svejma "řečma" nepomáhá Česku, ale Rusku a pak představitele koalice se ho bojej jako malí kluci zlého dědka. Takže je třeba najít a využít jiný kanál, aby se konečně začalo s tou žumpou, co je teď u kormidla, konečně něco dít. A ono se děje. Že to zastánce politiky Babis/Zeman nevyhovuje je jen a jen jejich problém. A tak se aktivují a kydají a kydají.

13 5
možnosti
Foto

Připadá mi, že Janek kroupa je skutečný "janek". Začal si plést svůj scénář ke špatnému telviznímu seriálu (coží mlýny) ,se skutečným životem Na tu jeho teorii mu nad nemůže naletět ani člověk těžce duševně k postižený (retard). Komu by ta údajná akce posloužila? Píšete - Kremlu - a máte pravdu. Hamáček je asi popleta, ale ten "janek" šlápl do extrementu.

18 8
možnosti
Foto

Pardon - seriál Boží mlýny... ;-D

0 0
možnosti
MB

Všichni předsedové ČSSD řeší furt stejné dilema - Co budeme dělat s Milošem ? Už se konečně od něj odstřihneme s našlápnutím k modelní levici ? Anebo budeme dále vykořisťováni, k jeho zájmům a piklům ?

Bezvýznamný Honza si vybral. Pokud u voleb neuspěje, ve výhledu je pašalík, zahraniční post. Koryto pak jisté - doma nejisté. Vše konzultováno a v zájmu páně Zemana. Přehlížený Miloš, pak má na dosah i svůj sen ! Sputnik bude, V. Putin i J. Biden ! V životě se do Bílého domu nedostane - dům přijede za ním! Docela chytré, pokus o nápravu debaklu - Hradní, zahraniční politiky !

Stejně fantastické, když člověk bez vzdělání VŠ - Může obsluhovat dokonce 2, významná ministerstva. Bohumil Říha s Helenou Zmatlíkovou by se podivili ! Honzíkova vesta", díl 2 ! Kroupa je Hyena, to je jasné, i unda ! ... :-)

6 4
možnosti
KK

Nemá VŠ vzdělání.Vy jste fakt srandista. Víte vůbec, kolik úspěšných lidí bez titulu běhá po světě? Co třeba Bill Gates?

1 3
možnosti
JP

Myslím, že Kroupovi ty informace podstrčil Hamáček, aby rozpoutal chaos, který by uvedl do pozadí jeho zastírací manévry a hlavně, aby se sám ukázal jako nespravedlivě obviněný, až se ukáže, jaký nesmysl Kroupa přinesl. Že je to nesmysl už začíná být zřejmé. Rusko nemůže obchodovat s informacemi o Vrběticích, protože to by znamenalo přiznání, že tam mělo své prsty.

6 1
možnosti
JH

Jasně, pohádkář Kroupa je v tom nevinně:-)

To, z kolika zdánlivě spravedlivých lidí udělal trapné pitomce, mu ale i tak nebude odpuštěno:-)

3 3
možnosti
Foto

;-D Hamáček na poradě: ,,jasně, že do tý Moskvy nepojedu. Eště by se toho někdo chyt, a udělal z toho kdoví co". A hlehle. Stalo se;-D

4 0
možnosti
MB

Jasná, Milošova stopa. Mistrné prosazování vlastních zájmů - bez rizika. Blbem jest Hamáček. Klasika momentu, které řada lidí obdivuje, já zatracuji. Pořád melu to své - A k čemu je to dobré ? Jak to ČR pomůže ? ... :-)

1 2
možnosti
AN

Kroupova teorie je tak fantasmagorická, že jí může věřit jen velmi naivní čtenář. A my k tomu svoláváme tajnou schůzi sněmovny. To jsou paradoxy...:-)

13 7
možnosti
OU
OU
OU
AN

Jourová byla kvůli Kroupovi dokonce ve vazbě...nakonec dostala odškodné.

2 4
možnosti
JF

Omyl.

Všechno vzniklo Kroupovým omylem. Ten totiž spletl adresy a scénář této epizody jeho seriálu Božích mlýnů místo do televize poslal na Seznam.:-P

Ale člověk je omylný a Kroupovi se to stalo již nejednou.;-)

9 2
možnosti
JH

Aby nakonec ty Boží mlýny toho Janka nesemlely:-)

3 2
možnosti
RK

Ještě je tu jedna možnost, kterou váš Prchalovský mozeček ignoruje. Tajné služby řízeně vypouštějí informace, protože se naše špičky utrhly ze řetězu. Ony ani jinou možnost nemají, když ti, kteří by je měli řídit se sami dostali do hledáčku tajných služeb.

5 4
možnosti
ZZ

„Pokud už 7. dubna byli nejvyšší ústavní činitelé BISkou informováni, že celou věc mají ‚v referátu‘ vybraná média, která informace od Bellingcatu předala dál (a Respekt na pondělí 19. 4. připravoval na svých stránkách ‚odpálení bomby‘ v podobě tzv. vrbětické kauzy), nemohl by žádný politik se zkušenostmi dítěte ze základní školy (a to skutečně J. Hamáček není) pokračovat ve vážné úvaze o cestě do Ruska a o jakémsi handlu s Rusy. Nic, co v této zemi ví více lidí nežli jeden, není tajné.

Otázkou nyní je, zda samotná BIS pracuje skutečně utajeně, nebo pracuje pro, jí vybrané, sdělovací prostředky.

:-):-):-)

3 5
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články