Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FM

Naprosto s Vámi souhlasím. Velmi trefná je poznámka ohledně PCR t(r)estů ve školách. Myšlenka byla, že pozitivní žáci do školy vůbec nepůjdou, což s vyhodnocováním PCR testů (a metodou poolování ještě k tomu) znamená přesně to, že v případě jediného pozitivního půjde do karantény celá třída. Stejný názor mám i na pana Blatného, který byl prostě odejit, protože se neřídil komisí odborníků ale důsledně dbal, aby se opatření dělala především tak, aby nedocházelo k přehlcení nemocnic. Zajímavé je, že nový ministr zvolil jinou taktiku, pro něj je důležité číslo nakažených, počet hospitalizovaných už nikoho nezajímá ... a přitom to je to jediné, o co tu jde - nepřehlcení systému.

0 0
možnosti
PC

Guvernér Floridy podepsal zákaz covidpasů, testování a lockdawnů. Svým podpisem požaduje také okamžitě zrušení diskriminace malých obchodů.

Tak snad nezůstane jen u Floridy a lidé se i jinde začnou konečně probouzet.

0 0
možnosti
JJ

To jakože když byl Prymula jednou v hospodě, kde ho vyfotili bez roušky a jednou na fotbale, kde byl mj v rámci předpisů, protože byla určitému počtu návštěvníků udělena vyjímka, přestal být najednou odborníkem ve svém oboru? Podle mne to byly chyby politické a za to zaplatil odchodem z funkce. Pořád si myslím, že má daleko více říct něco k věci, než pofiderní zubař, kterého je v médiích furt docela plno.

1 0
možnosti
Foto

I97v46o 20C97i58l69i71c15h

4. 5. 2021 11:24

Souhlas a karma R^

0 0
možnosti
VB

Povinné očkování nezavedou ani skandináv. země, ani Německo, ani Rakousko, ani Švýcarsko, ani UK..., jsou převážně zvyklí na dobrovol. očkování.

0 0
možnosti
JJ

Pokud vím, tak ani tady nikdo povinné očkování nezavádí. Nebo vás někdo k očkování nutí?

1 0
možnosti
VB

Pan Prymula neměl bezpečnost. prověrku a zjevně se dost zajímá o své kontakty se soukr. byznysem. Pan Arenberger nese přezdívku Kůže. A další vládní činovník - to však víme. A tito jedinci "chrání" naše životy a zdraví tak, že máme oproti zemím s podob. počtem obyvatel (Švédsko, Rakousko aj.) cca o 20 000 víc mrtvých. Kvůli svému alibi porušují mj. práva zaměstnanců a školních dětí, což navíc vysaje miliardy zdravot. pojišťovnám.

0 0
možnosti
VV

Tu nema asi nikdo ze Zemanova podhradi a vubec to nevadi.;-D

0 0
možnosti
PK

No je docela možné, že povinné očkování bude vyžadovat EU pro cesty mimo rodnou zem. Dlouhodobě koketuje se zeleným pasem. Pak budou pro cestování privilegovaná skupina, která se nechala očkovat ....

4 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články