Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak na to ten Biden vlastně přišel?

0 0
možnosti

On se vas na to zapomel zeptat?

0 0
možnosti

Demokraté jsou dost specifická strana, která nemá v Evropě obdobu, je to strana pro Američany. Nevím, proč se autor vzrušuje kvůli daním Američanů, on má americké občanství?... Je to přece jejich věc, jak si chtějí přerozdělovat a kolik. Nás, Čechy spíše zajímá, zda za námi budou stát Američani, když se třeba Putinovi zachce udělat invazi do střední Evropy. Nebo kdyby Čína se rozhodla kolonizovat "barbarskou" Evropu. Nebo kdyby nás nadměrně obtěžovali západoevropští liberálové. Kdo se za nás postaví? Němci? To sotva...To je priorita české politiky ubránit si svobodu. USA by taky neměly být příliš jestřábovití, aby nás náhodou nezamořil spad z válek supervelmocí. To by se nám nelíbilo. Vidím pozitivně, že Biden Čínu nezastrašuje a že neustupuje ruské diktatuře. Jsou to obě diktatury - Rusko a Čína - a my chceme demokracii, spolupracovat pak můžeme jen se Západem. Rasismus stejně jako 400 milionů střelných zbraní v rukou Američanů není náš problém. Žijeme úplně jinak.

0 1
možnosti

A jste si jistý, že vládne Biden, ostatně on sám už se několikrát přeřekl, když nazval Harrisovou „prezidentka“. A už se o jeho prezidenství mluví jako o „Biden–Harris“, či dokonce „Harris–Biden“......;-D

4 2
možnosti

A48d26a92m 56M58a63l86ý

30. 4. 2021 13:08

To je přece úplně normální. U nás se o prezidentovi také mluví jako o Nejedlý - Zeman. ;-D

2 1
možnosti

.... odpověď na kardinální otázku je v podstatě jednoduchá;-D!,- a já osobně jim to tak nějak vod srdce přeju, neskonale jim fandím a mohutně tleskám!

0 0
možnosti

USA se nepochybně mění, nicméně pořád svět vedou. Tam se totiž udály všechny historicko nutné procesy, vývoje společnosti. Na jejím konci stále stojí demokratická společnost se špičkovou ekonomikou, vynálezy, patenty a síla ...

Dobře je to vidět na Rusku. Přeskočili etapu kapitalismu. Země národnostně nesourodá, zasekli se kdesi, v moderním feudalismu - carismu. Agrese jako tradice - linka národní hrdosti. Drancování přírodního bohatství, jako zdroj HDP. Dnes, Rozvojová země - Říkají si - Atomová velmoc ...

Čína je nepochybně zajímá. Země s úspěchy. Budují socialismus kapitalismem. Čím více se bude zvedat životní úroveň - objeví se problémy ! Už jsou tady ! Po 50 letech neroste porodnost. Jistě, při jejich počtu ... Jde ovšem o to, že nástup střední třídy, mění jejich mentalitu. Přemísťování se z políček do měst - Nový styl života, chuť po konzumu. Nějaké revoluční tradice ? Naberou směr jako kdysi u nás. Lidé se budou chtít bavit, spotřebovávat, cestovat. K čemu mít nadpočet dětí a provolávat komunistická hesla ... ?

Očekává se vzestup Indie. Početně, už dohání Čínu. Rovněž mají úspěchy ve vědě. Nicméně jmenované země nemají to, co existuje v USA ! Tam je to již odžito. Každopádně Rusko nemá chybu ! Nepokrok - Na věčné časy ! ... :-)

1 0
možnosti

A78d21a36m 31M42a77l31ý

30. 4. 2021 9:17

Kardinální otázka?

Kdo tedy vyostřuje vztahy? Kdo napadá cizí země? Kdo brutálně zachází s opozicí ve vlastní zemi? Kdo je agresorem a ještě se tváří ukřivděně, když mu to někdo připomene?

To vše mnohem více pasuje na Rusko.

7 3
možnosti

Článek je o Bidenovi.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS