Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Já nemám nikdy důvěru v takové lidi, jako je pan bývalý ministr Petříček.

Sedí ve vládě s ANO, předsedou této vlády je člověk z ANO, ale tvrdí, že by ČSSD neměla do vlády s ANO chodit. Jsou jen dva možnosti:

Buď je ANO dobré a potom nechápu, co namítá proti další účasti ve vládě s ním, nebo je špatné a potom nechápu, co pohledává v té současné vládě.

9 2
možnosti
MV

pochopil, ze spoluvladnuti s ANO je spatne (viz. rok s covidem a sach maty na postech ministra zdrav). pochopil a pronesl svuj nazor. to u chlapa cenim!

4 1
možnosti
Foto

Snětí zasaženou hnátu opodeldok nezachrání. Domnívám se, že si právě toto pan Petříček uvědomoval a nechtěl být tím felčarem předstírajícím, že se pacient snadno uzdraví. Když kapitán zavede loď s potrhanými plachtami do stojatých vod a malarických močálů, je i vzpoura legitimní. Myslím si, že pan Hamáček neměl odvolat je pana Petříčka, ale umožnit spásu všem a zůstat u kormidla sám. A pozorovat komáry a motýle až do svého procitnutí.

2 0
možnosti
Foto

Předseda Hamáček sice odvolal ministra zahraničí Petříčka, ale náhradu za něho nemá. Zaorálek nabídku na tuto funkci v podstatě odmítl, ale pan Birke by to možná vzal. :-)

1 0
možnosti
Foto

Aktuální zpráva: Předseda Hamáček prý zkolaboval a ruší svůj program do doby, než se dá zdravotně do pořádku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články