Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Bartoni, nezapomínáte na to, že ministři zdravotnictví jsou BABIŠOVI lidé? Vy, takový Babišovec.:-)

5 3
možnosti
JP

Tachezy, to je ta odbornice, pro kterou epidemie a epidemiologie jedno jsou?

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, možná.... než něco vytroubím stálo by za to konzultovat? Děj událostí byl takový, že se naplánoval návrat dětí do škol na základě shody a najednou si do toho někdo naplánoval větší rozvolnění bez zmíněných konzultací, takže Smejkala a spol. postavil před hotovou věc....To je snad jeho (Smejkalova) chyba?

2 0
možnosti
JH

Což o to - oni tu Vaši důvěru nikdy neměli, ale je to poučné i z jiného aspektu.

Právem nadáváme na politiky jak jsou rozhádaní, štěkají na sebe jako psi. Smutné je, že stejně rozhádaní jsou i tihle epidemiologové a zdaleka nejenom epidemiologové....Smutný obraz doby:-(

2 0
možnosti
Foto

Petr Arenberger se zřejmě domníval, že on bude ministrem už v lepších časech, kdy se budou opatření už jen rozvolňovat a on bude ten hodný. V tom se ale mýlil a nepopulární opatření bude muset prosazovat i on.

A pokud jsem si dobře všiml, tak autorovi článku se nelíbil ministr Roman Prymula, ministr Jan Blatný a teď se mu nelíbí ani ministr Petr Arenberger.

3 0
možnosti
VB

Prodyšnější roušky bych z opatrnosti ještě na nějakých místech nosila, ale jsem proti méně prodyšnému respirátoru v teplejších dnech, to je už na omdlení. Kdo s MZ ČR nesouhlasí, s jeho absolut. zvůlí, nechť si přes respirátor nasadí ještě např. nákupní tašku s průduchy pro oči - takto vymódění můžeme dát státu najevo, že se k nám chová hodně neslušně. Budeme dvojnásobně chránění, přitom dáme najevo pohrdání hodně neslušnými politiky.

1 0
možnosti
VB

Je to názor. ukázka, jak MZ ČR rozhoduje o národu bez dostateč. odbor. důkazů, např. proč naše děti se mají testovat dvakrát v týdnu, když v Bavorsku stačí jednou týdně apod. A hlavně by mě zajímalo, zda se u nás ověřil laboratorně materiál čínských tyčinek, jež mají děti používat, Číňané nám totiž posílají i rakovinotvorné výrobky všeho druhu, je to na webu MZ ČR (např. závad. panenky pro děti).

3 0
možnosti
JK

Rouška (respirátor) se stala symbolem podřízenosti, vláda si nás označkovala a jasně dává najevo, že všichni označkovaní nemají právo rebelovat, ostatní budou zakleknuti a dopraveni do vězení. Vláda se bojí, že jakmile nám sundá roušky (náhubky), tak vyrazíme do ulic a budeme demonstrovat. No musím říct, že v tomto má vláda určitě pravdu.

7 5
možnosti
LD

Nesmíte tolik hltat Safra či Doležala z Reflexu. A hlavně netahat do opatření politiku. V MHD ve velkých městech, v obchodech a zdravotnických zařízeních či na hromadných akcích, kde je hlava na hlavě, tam roušky či respiratory smysl mají. Jinde ne, to souhlasím.

1 0
možnosti
RK

;-D A neměla by vláda dělat tiskovky až v době, kdy bude mít doporučení odborníků? Jenže to jeden předhání druhého, aby měl u ovcí lepší PR a pak to takhle dopadá.:-P

3 1
možnosti
JK

Babiš jako nejschopnější mikromanažer, nejlepší velkopodnikatel a agrárník, nedostižný vizionář, něco na vládě rozhodne a nechá to poskoky vyhlásit, ty novinky zarazí odborníky hluboko do křesel a začnou bít na poplach. Andrej všechny sprdne, veřejně z nich udělá blbce, že mají přijít včas a ne že "ten co měl přijít nepřišel". Velebnosti prosím sundej tuto vládu hned, jinak budu blejt.

6 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články