Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P36e53t78r 63L46o56r54e36n92c

11. 4. 2021 10:00

Píšete (a Lipovská tvrdí): "generální ředitel ČT Petr Dvořák se nachází v těžkém konfliktu a střetu zájmu".

Doplňuji:

Gopas provedl za 4 roky pro ČT školení celkem za 318.000 Kč, tj. průměrně za 79.500 Kč ročně.

Tržby Agrofertu v r. 2019 činily 233 200 000 000 Kč(slovy: dvěstětřicettřicelýchdvamiliatdykorunčeských).

To se nestydíte za těchto okolností napsat takový článek?:-/

11 3
možnosti
Foto

... a navíc, nic z toho neporušuje ani zákon, ani podmínky stanovené pro funkci ředitele ČT, a ponechme stranou, že to Dvořák uvedl, když aspiroval na křeslo ředitele v přiloženém životopise - 7 let to nevadilo, žádný střet zájmů se totiž nekoná. Ale vysvětlete to bandě nenávistných a závistivých lidiček.;-)

7 0
možnosti
Foto

Komu by autorův článek nestačil, nalistujte si laskavě pořad Bobošíkové "Aby bylo jasno" nebo Xavera na Xaver live, kde má dokonce speciální výstřižek na téma Hana Lipovská vs Tomáš Etzler. Jistě se místním obhájcům bude líbit, jak ji nazval a z jejich pohledu to jistě bude v pořádku.;-) Otázkou je, co na tu jeho titulaci řeknou slušní lidé.

5 9
možnosti
Foto

... ;-D;-D;-D a kandidátka na prezidentku za KSČM Bobošíková, několika násobná a neúspěšná kandidátka bůhví do čeho všeho, může vnést světlo do objasnění celé situace? Vy jste ještě naivnější, než jsem si kdy myslel.

12 0
možnosti
Foto

Pravidelná denní dávka z PR dílny ANO.

7 3
možnosti
Foto

Jak vidno, nemůžete bez ní žít, když jste sem zavítal ;-D

3 3
možnosti
MV

... no tak určitě

4 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že to jako odborník ze svého titulu potvrzuješ, Marku.

Protože kdo nevidí, co předvádí ČT, tak je na tom hodně špatně.

3 3
možnosti
Foto

Chápu. Pokud radní přichází na jednání s tak superbrizantními informacemi mající důležitost nejvyššího stupně (srovnatelnou snad jedině s informací o zabijáckých mikrovlnkách), je třeba, aby takovou nálož mohla bezpečně dopravit na Radu ČT a po takovém statečném činu se i bezpečně vrátit. Ostatně pan Radek Mikrovlnka má již tyto šokující informace k disopzici, takže bezpečnost státu je už v dobrých rukou.

10 0
možnosti
Foto

... tak zrovna vy byste neměl slova jako propaganda, propagandista a odvádění pozornosti, snad raději ani používat;-D občas to totiž vypadá, jakoby si vás tu někdo "vydržoval" ...Rv

5 0
možnosti
Foto

Ono je to jedno jestli a slova napíšete vy nebo někdo jiný.

Hlavně, že to slouží k odvedení pozornosti od tématu problematiky ČT.

Nejste o nic lepší než ta propagandistická ČT úderka, ledaže by čundráčtí kotlíkáři měli svůj vlastní potlach na toto téma. Pod vaším vedením, pochopitelně.;-)

5 4
možnosti
Foto

J35i27r66i 24C43i72z

11. 4. 2021 11:21

Souhlas s Vami i autorem blogu. Jen mi stale neni jasne, proc do kazdeho sveho prispevku primicha vakciny a EU:-/.

0 1
možnosti
PK

ČT? Fosilie uměle udržované za neuvěřitelné peníze daňových poplatníků, přitom dnes dělá totéž, co produkují komerční televize.

Britští konzervativci mají zrušení BBC přímo v programu a i když to také asi hned neprojde – zatím jí začnou alespoň omezovat rozpočet.....kéž bychom je následovali....

3 4
možnosti
Foto

Však ani BBC dávno není tím, čím kdys bývala. ALE CO BY, A NEJEN ONA, PAK DNES MOHLA VYSÍLAT BEZ ,,NEZÁVISLÝCH" komentátorů, kteří lidem vysvětlí, co a jak mají jedině správně chápat;-)

2 0
možnosti
VB

Najděte si na internetu sdělení Evropské vysílací rady: tak jako maďar. Orbán ovládá část médií, je i u nás posilována snaha umlčet veřejnopráv. TV a rozhlas, kvalita nestran. a nezávisl. informování občanů jde jaksi dolů (přes snahu ojedinělých investig. novinářů). Např. od švéds. veřejnopr. TV se dozvím více - publikují nežádoucí účinky vakcín, i když se to vládě či Tegnellově zdravot. úřadu moc nelíbí. My děláme tři měsíce jednostran. "masáž" národa, někdy je cenzurováno i oficiál. sdělení Evrop. lék. agentury. Mj. je zjevné, že premiér si asi přeje vycházet vstříc KSČM a SPD (aby ho držely u moci), takže byl posílen jejich vstup do ČT. Až se z toho člověku zvedá žaludek, je to za naše peníze o nás bez nás. Kdo v Radě zastupuje zájmy platících občanů, kteří chtějí nestranné informace, ať už příjemné či nepříjemné? Nakonec si budeme muset ještě víc stěžovat na evrop. úrovni, kde už tlačí na Orbána, aby obnovil svobodu médií.

8 0
možnosti
AM

Ano chceme právě ty nestranné informace a ne protěžování TOPky a jiných pidistraniček.

7 0
možnosti
Foto

Takže "generální ředitel ČT Petr Dvořák se nachází v těžkém konfliktu a střetu zájmu kvůli jeho dlouholeté majetkové účasti a spoluvlastnictví počítačové firmy Gopas".

Hlavní ale je, že náš premiér Andrej Babiš se v žádném střetu zájmů nenachází.

:-)

8 2
možnosti
MV

Už jsem se lekl, že se neobjeví jméno Babiš. ;-D

13 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články