Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nevím, co se Vám v poslední době stalo. Pořád obhajujete neobhajitelné. Možná vidíte konec p. Bureše, pak tedy i místo p. Prchala ? Vládu ČR netřeba hodnotit. To za ni dělají samotné výsledky. Není podstatné co říkali, slibovali, vykonali - Podstatný je reál !

Pak se k tomuto vyslovují lidé. Jsou zaskočeni a překvapeni. Při stále kvalitní péči našeho zdravotnictví a deklarovanou Vládou odborníků ? Plošná opatření zvítězila nad chytrostí a výsledky se dostavily. Prakticky přesně, jako za komunistů !

Barevná televize, video, mikrovlnná trouba - Složitost pořídit ! No, zase úkoly 5 letek - byly přeplňovány skvěle. Lokomotiv na skladě byl dostatek ! Kdo to nevelebil, byl nepřítel národa. Už jsou tady zase ! P. Rychecký a já ! ... :-)

5 1
možnosti
Foto

PR firmy ANO nikdy nespí

8 0
možnosti
LH

Antibabis tym v plne pohozovosti koukám. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Některými je ono číslo označované jak švindl, tedy zda s kovidem, anebo na kovid, aby bylo vzápětí uváděno jako fakt. Jak se zrovna komu, často stejnými ,,hodnotiteli", hodí:-P ,,Smrtnost" se opravdu velmi zvýšila, ovšem u výkladu toho, kdo za to může, je to kdekomu až,,jasné";-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články