Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J41o92s53e91f 14P27o98t60r

3. 4. 2021 22:31

Demokracie je jedním z nejskvělejších vynálezů lidí. Ale zároveň nástupištěm revolucí, občanských válek, kdy z demokracií nezůstane kámen na kameni. Proč?

Každý člověk má svůj světový názor - názor na svět- který je integrální součástí jeho identity. To jistě není nic špatného. Špatné je, že každý chce aby jeho názor dominoval. Stačí se projít v těchto diskuzích, jak si jdeme po krku, bojujeme, urážíme se. V demokracii, kdy si každý myslí co chce, se nakonec vykrystalizují tábory, které začnou z malicherných důvodů proti sobě bojovat a pak jim buď Bůh milostiv.

Jak byli prozíraví a moudří středověcí panovníci, když usilovali o jednu řeč, jednu víru, jeden systém - jenže ani to se jim příliš nepovedlo.

USA porazily Německo, Japonsko, co s nimi udělaly?. Na rozdíl od všech dosavadních vítězů, které si poražené podrobovaly, jim poskytli finance, materiální a technologickou pomoc a z obou poražených se staly vzorové demokracie s nejvyšší životní úrovní

Jestliže USA zkolabují, pak to bude katastrofa nejen pro ně, ale hlavně pro zbývající svět, včetně nás.

5 0
možnosti
JJ

Biden je zkratka z Bin Laden

1 0
možnosti
PS

Nemáš o čem psát, že řešíš USA? Náš problém se jmenuje "lidé jako ty".

1 11
možnosti
JJ

"Zieglerove" nemaji o cem psat, ze furt resi Rusko? problem se jmenuje "lide jako on"

3 0
možnosti
OM

Kde je Bilina aby nám osvětlil jak to s jeho polobohem je ?;-D;-D

6 0
možnosti
IS

Poslední zpráva o Bidenově úspěšném tažení zahltit USA ilegálními imigranty.

CBP on track to encounter more than 171,000 migrants in March, as border crisis escalates

The number is a dramatic increase from March 2020

CBP je Customs and Border protection a podle statistik to vypadá, že jen za březen dosáhneme 171 tisíc ilegálů přes naši jižní hranici. Takto nám Biden "vylepšuje" populaci pomocí netestovaných a neočkovaných ilegálů-

10 0
možnosti
PN

Kazda zeme ma vudce, ktereho si zaslouzi. Co se deje v USA je mi jedno, stavte se tam treba na hlavy a vzajemne si gratulujte, jak jste skveli.

Ne vsichni si to ale mysli, ze?

https://www.youtube.com/watch?v=4fTkA3dvpPM

USA mne nezajima, dokud se nezacne montovat do cizich zemi, coz dela velmi casto. Za Trumpa to docela omezila, az na zavrazdeni Iranskeho vojenskeho velitele, coz byla paradni pitomost. Krome te vrazdy Irance bych videl zahranicni politiku USA za Truma dost pozitivne. Jeho omezeni Ciny je vcelku v dlouhodobem horizontu pro Cinu nezajimave, USA Cinu stejne nezastavi a zpomaleni jejiho rustu je pro Cinu vcelku pozitivni, poroste totiz dele a krach neprijde tak rychle. Hezky den.

2 0
možnosti
LS

Skoro denně teď vidím nějaké části Bidenových projevů, čtených i improvizovaných, a říkám, že zdejší věta "Bez chyby se mu daří pouze výstupy, při nichž může použít čtecí zařízení" je dezinformační blábol a přání otcem myšlenky. Ani zadrhávání jsem neslyšel.

2 13
možnosti
IS

Pane Soukupe, tak to asi musíme poslouchat rozdílné projevy. Jen jedna kontrolní otázka, kolik pak jste těch bezchybných projevů slyšel? A pokud máte pochyby tak si nagooglujte " Biden mangled speeches" a je tam celá stránka důkazů ve formě videi i článků například i z levicového Politico. Takže o žádné disinformace se nejedná. Ono reč se mluví a voda.....

8 1
možnosti
AP

Ale větší problém pro svět se jmenuje Kamala ...

14 4
možnosti
IS

Pardon pane Polický, to mělo být plus. Kamala je prozatím nečinná coby pověřena dohledem na ilegální imigraci a je MIA (missing in action), ale její hysterický smích je tedy dokonalý při každé otázce, nagooglujte si Kamala laugh). Také dosud slouží jen jako dohlížející chůva při Bidenově projevech, aby mu připoměla, že si zase zapoměl masku a nebo ukázala, kudy se odchází z podia. Problémem bude, až na Bidena hodí 25 dodatek a zbaví ho pro neprávnost funkce. Ale on hrdě prohlásil na tiskovce, že bude znovu kandidovat v roce 2024, a za oponou bylo slyšet, jak Kamala zasténala. Takže naše budoucnost je nejistá.

4 1
možnosti
TN

V USA se jim prostě střídají prezidenti a ne vždycky to vyjde dobře.

Problematičtí byli přinejmenším poslední tři.

0 0
možnosti
AK

p.Bartoň,to bylo jasné hned po volbách,ale nikdo si to nechtěl připustit.Tak budou muset buď ho odstranit nebo bude muset někde vyvolat válku aby ufinancoval to všchno co chce udělat.Jinak na to nemá prostředky.Nebo že by osekal armádu a použil to na jeho výmisly.Jenže osekat armádu se mu nepovede.To by ji musel stáhnout z poloviny světa domů a jak jim zajistí práci,když mají už dnes nedostatek.

2 1
možnosti
JK

J16a47n 96K91o26z17l24e18r

2. 4. 2021 9:32

No nic my jako Česko máme problém - jmenuje se Bartoš a Piráti, tomuto tématu bych se na Vašem místě věnoval protože USA jsou příliš daleko na to abychom se s nimi zabývali a máme na to asi takový vliv jako je pěstování řampionů na Marsu

13 7
možnosti
BG

Problém je Babiš a současný stav.

A když se pan Bartoň bude věnovat Bartošovi, co se tím spraví? Má snad nějaký vliv na to, jestli Bartoše budou lidi volit? Pan Bartoň je bloger jako kdokoliv jiný odtud.

5 4
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články