Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Máme prostě štěstí na inteligentní opozici:-)

5 9
možnosti
MM

Opozice nevládne a o ničem nerozhoduje.

Máme štěstí na inteligentní vládu. :-(

15 3
možnosti
Foto

Když na vašem případu člověk vidí, jak dokáže zbláznit lidi jeden estébácký udavač, který neumí ani pořádně mluvit, tak pochopí, že mohl Němce zbláznit výborný řečník Hitler.:-/

17 20
možnosti
JS

Pijete Red Bull? Ten prý dává křídla

2 0
možnosti
PK

Na TV nekoukám, ale kdysi jsem poskakoval mezi kanály a zahledl jsem AB, jak vehementně praví.... : ,,No když ten Sputnik neobjednám, opozice mě bude vzápětí cupovat, proč jsem to neudělal".....No je před volbami a je třeba se ozvat, ani nemá smysl o tom psát ........jsem rád, že probíhá vakcinace lidiček 70+ a že odborníci (třeba hl.epidemolog IKEMu) navrhují prodloužit termíny mezi první a druhou dávkou a snad to někdo vyslyší.

5 0
možnosti
Foto

... tak zvaná demokratická opozice.... Eurohujeři.... ".

Upadáte. Býval jste dobrým komentátorem. Hlavně nestranným. Nevím jaké svinstvo do těch koblih dávají.

18 15
možnosti
MM

Ve chvíli kdy jsem si přečetl váš výraz "tak zvaná demokratická opozice"!, jsem se utvrdil v tom, že s demagogy, kteří jsou nastaveni ve stylu jednoduchého myšlení nemá cenu polemizovat a už vůbec ne s nimi diskutovat :-(

28 14
možnosti
Foto

Autor by měl vysvětlit bez ohledu na "Brusel", proč jsme ve všech parametrech ohledně covidu nejhorší na světě, anebo v lepším případě na konci pomyslného peletonu. Proč v rámci EU zase patříme k zemím, které si objednaly nejméně vakcín / o pětinu méně, než jsme mohli/ v porovnání s většinou ostatních. S pozdravem best of covid.

21 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 10
možnosti
Foto

Šéf MZ při svých tvrzeních vychází z momentálních informací a těžko může tušit, jak se situace změní. Vakcín máme objednán nadbytek, protože jak to tak vypadá, cca 30% lidí se očkovat nenechá. Autor není nemocný. Politika je ve všem.

4 4
možnosti
JH

J91a81n 43H66y16n62e14k

25. 3. 2021 9:10

Kritika vlady tu bude do voleb sílit. Vždyť jde o to volby vyhrát. Ne o občany. EU a především EK tu válku s covidem prohrává. 25 či 26 miliónů dávek by pro ČR mělo postačovat, když občanů je 10 mil. Další se mohou objednat postupně. Takže to v objednávce není. Je to v dodávce vakcín a tam už je prodleva několik měsíců. Takže opozice znovu vykřikuje zavádějící informace.

18 9
možnosti
OU
Foto

Dobrá, když chcete faulovat: ministr neřekl, že do konce června bude naočkováno 2/3 populace, ale nezmínil jste podstatné slůvko dospělé. Ministr řekl, že očkujem rychleji než Německo. Slovensko si stěžuje na malé dodávky, ale počet vakcín je skoro stejný jako u nás s dvojnásobkem obyvatel. Na skladě žádná vakcína není, máme vyockovano 85% dodaných vakcín a kde potomje těch 15%? A 85% dnes není to co 85% před měsícem.

1 2
možnosti
MB

Tady přece nejde o opozici - o náš všechny. Dá se souhlasit, že Coronavirus všechny vlády zaskočil. Sklady, sýpky prázdné - informace podceněné. Tragický populista Bureš, který národu vědomě lhal o dostatku všeho ! Lidé si roušky šili sami - jejich prachy utraceny v podivných zakázkách . Neideologicky poukazuje i NKÚ - ing. Kala - Prostá fakta k řešení PČR ! ... .

Očekávání, že Vláda odborníků prvotní chaos přetaví do sofistikovaného postupu. Nestalo se ! Náhodný člověk přichází a zřizuje data - Psa. Pes umře a karantena je blbá. Bureš se pasuje na Velkovakcináře, mění ministry zdravotnictví. Pořád, to bere za sebereklamu, z Izraele zajistí 5 tisíc dávek ! Nevadí mu, že 20% dávek nebylo objednáno ! Až se Blatný - "Gargamel" začne i chytat, je třeba se jej zbavit ... ?

Omezený stav - nás denně stojí miliardy Kč ! Prachy zmizely v kšeftech a pravda , miliony, se na vakcinách ušetřily. ČR je na kolenou - Bureš buší na vrata ČNB ! Dozvídá se to zřejmé - Prachy nejsou a nebudou ! Nemáme jinou cestu, jako se očkovat a testovat. K 30.6 země finančně zkrachuje, (Schillerová).

Shrnuto - Vláda má právo na chyby - Nicméně ti věčně opilí svazáci ze své klubovny, by to vedli lépe ! Jistě, bionafta do Rezerv ČR teče, květinářství si baží, vyplacené dotace nikdo do rozpočtu zpětně nevymáhá ! Havlíčkovo ministerstvo tají střet zájmů premiéra, Olaf zpráva utajena ! Bečva - bečvuje. Jistě, je zde ta opozice, která o tom mluví a furt jenom sužuje ! ... :-)

5 1
možnosti
LH

no mě nejvíc pobavilo od opozice - jak to že jste kupovali předražené roušky a druhá věta jak to že jste nepřeplatili víc za vakcíny;-D - geniální

7 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články