Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Sledoval jsem ráno záznam z PS, ale co tam předváděl dr,Válek za TOPku a Stanjura za ODS byla sprostárna a demagogie. Doufám to vidělo dost diváků aby jim to na podzim spočítali.

Sleduji poláky a maji tam stejné problémy s vakcínami a očkováním jako u nás

ale opozice tam spolupracuje s vládou .

15 9
možnosti
ZD

Tady opozice spustila takovou masáž a tak rozběsnila média, že se to v případě úspěchu obrátí nakonec proti nim samotným. Média lačná po sólokaprech nedají spát nikomu. Otázkou a problémem naší politiky zůtává - kdo ze schopných se do podobné džungle pustí.

4 4
možnosti
VB

Samozřejmě neschopná vláda objednala pouze 81 % vakcín z kvóty, kterou mohla. To žádné lži nevyvrátí.

Aeronetí dezinformace o tom, že Německo má vakcíny mimo tento nákup si nechejte na tzv. Parlamentní listy. A ještě jako pavlačová drbna napíšte....všichni víme.

6 5
možnosti
ZD

Jsme šťastní obyvatelé šťastné republiky, která má tolik schopných lidí s pronikavým politickým úsudkem. Kdysi byly podobných všeumělů a všeředitelů plné nádražní hospody.

4 1
možnosti
Foto

Opozice má jediný program - zničit Babiše. Jinak v podstatě neví, co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane.

15 13
možnosti
RK

Přitom on se zdárně ničí sám. Co chleba z Penamu, paní Moudrá?;-D

4 3
možnosti
AK

Jaký trumf opozice?!Tady je to co jsme objednali a co dostaneme-

Kolik vakcín celkem Česko objednalo?

AstraZeneca – Česko od společnosti objednalo tři miliony dávek, ačkoliv mělo nárok na 7,17 milionu dávek.

Pfizer/BioNTech – Česko od společnosti objednalo dvanáct milionů dávek. Nárok měla na 11,5 milionu dávek.

Moderna – Česko od společnosti objednalo 3,8 milionu dávek, ačkoliv jsme měli nárok na 5,3 milionu dávek.

Johnson & Johnson – Česko od společnosti objednalo dva miliony dávek. Nárok jsme měli na 4,78 milionu dávek.

Novavax – Česko si od ní objednalo maximum, tedy 2,4 milionu dávek.

CureVac – Česko si od společnosti objednalo jeden milion dávek z 5,6 milionu dávek.

4 0
možnosti
MV

M84i76l53a34n 24V19i29k

25. 3. 2021 18:28

Takže zhruba 24 milionů dávek - kolik má ČR obyvatel?? Co se stane se zbývajícími dávkami??

0 0
možnosti
ZD

Souhlas. Přitom dáváte do souvislosti jen běžně dostupné informace a navíc rozum. Jenže to na zdejší chytrolíny stačit nebude, kampak na ně. Ti už skutečnou pravdu věděli dávno před Covid-em. Kde planou emoce rozum úpí.

A hned pode mnou to úpí u Petra.

3 2
možnosti
PK

Jj, vláda objednal pouze 81 % možného množství vakcín, ale špatná je opozice. Bravo, pane.

Jak až hluboko lze klesnout, člověk se jen každý den nestačí divit těm novým výplodům Babišových obdivovatelů ... Rv

13 9
možnosti
JS

Pane Kovaříku, máte naprostou pravdu. Vláda objednala méně než mohla. To, že jsme nedostali ani to objednané, a ještě nějakou dobu nedostaneme, to je argument Babišových obdivovatelů. Není Vám z takové argumentace trapně? Je to z Vaší strany argumentace nebo naivní žvanění?

2 5
možnosti
PB

P65e67t81r 38B64u34r55i94a95n

25. 3. 2021 14:32

Vždyť je to pořád dokola. Za všechno může opozice, EU, média, lidi a čtyři roční období.

Ještě před deseti lety stačilo politikovi dohledat jeho výrok, nebo konání z dřívějška a stáhl krovky, na něco se vymluvil, nebo rovnou sklapl.

Ovšem Zeman s Babišem posunuli hru na pravdu mnohem dál. V podstatě lze mlít cokoliv, čím větší lež tím větší diskuzní váha a dokonce lze vyřčené různě měnit a převracet v průběhu hovoru, nebo ještě i na konci souvětí. A jejich příznivcům to náramně vyhovuje. Je to jako vejít do restaurace bez personálu, kde je naprosto vše dovoleno. Můžete se obsloužit čím chcete po libosti a taky kdykoliv odejít, či se tam různě vracet. Nic tu neplatí a za nic se neplatí. Tak vypadají názorové bomby příznivců tohoto dua.

Existují desítky rozhovorů, ne starších než dva měsíce, kde ministr zdravotnictví i premiér přiznávají, že očkování vázne i s jejich výmluvami proč tomu tak je. Existují stovky doložených stížností od hejtmanů i samotných lidí o neuvěřitelném chaosu v očkování, videa nekonečných front objednaných lidí před očkovacími centry, kteří tam čekali mnohdy i marně několik hodin. Existují doložitelné případy, kdy si vakcíny rozváží samotní dobrovolníci i z řad lékařů, protože systém nefunguje. Existuje řada statistik EU, kde jsme trapně nejhorší ve všem. Ale pro příznivce naprogramovaných lží nic z toho není pravda a za všechno může opozice.

Na stránkách úřadu vlády jsou uloženy všechny přepisy vládních tiskovek. Na té červnové se Babiš doslova chlubí, že se nenechá zastrašovat druhou vlnou a že kašle na požadavky opozice, aby měl nějaký plán, nebo činil nějaká opatření dopředu. Doslova tam říká, že nechápe co se po něm chce a až to přijde, tak to přijde.

Jeho příznivci to však už v listopadu otočili na to, že zatímco zachránce Babiš všechny před druhou vlnou úzkostlivě varoval, opozice mu házela klacky pod nohy a znemožnila mu činit jakákoliv opatření. A ještě si tito pašáci k tomu dodají, že lidé nejsou hloupí a že si to dobře pamatují.

32 7
možnosti
PB

P38e74t48r 70B90u63r54i62a15n

25. 3. 2021 14:32

Já bych možná ještě využil tu příležitost a okomentoval tu tzv. druhou vlnu, o kterou vlastně všichni mluví a nějak se strašíme. Ale myslím si, že bychom se neměli strašit.

Takže není potřeba nějak... I včera v Parlamentu, opozice chce od nás nějaký plán. No plán je takový, že každý den vlastně to sledujeme. Takže já jen chci říct, že já si myslím, že bychom se neměli už strašit s tou druhou vlnou, že jsme na to připravení. Takže toto všechno jde. Takže vůbec ani nechápu, co vlastně od nás opozice chce. Jaký plán. No, tak když budeme mít pocit, že je tady nějaký zvýšený výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle, ale už to nebude nikdy plošné opatření.

Premiér Andrej Babiš, tisková konference vlády 5.6.2020, zkráceno

9 0
možnosti
PN

P10e89t34r 41N41e52d56v64ě79d

25. 3. 2021 12:42

Objednáno "málo" vakcíny....opozice jako obvykle exhibuje. Kdyby jí objednali víc, tak je budou dusit za to proč tolik, když nás tolik není. A pokud ne za to, tak by vytáhli jak je možné, že objednali neschválené vakcíny.....Máme fakt štěstí, že máme tak inteligentní opozici.

11 8
možnosti
PK

Máme fakt štěstí, že máme tak inteligentní proroky toho, co by opozice v jakém případě dělala. ;-D

Vláda to po .. zpackala, ale špatná je opozice. Co jiného.

7 1
možnosti
Foto

To, že Česko objednalo málo vakcín je známá věc už od října. Já jsem tedy o tom psal a byl jsme vzetkle mínusován. Na málo objednaných vakcín upozorňovali lékaři, imunologové v té době. Babiš se neoprávněně spoléhal, že bude naše vakcína i když opět byl upozorňován, že její vývoj je stále ve hvězdách.

23 5
možnosti
LC

Včera jsem chvilku ten gejzír myšlenek, který tryskal z PS, sledoval. Vyšlo mně z toho, že by se u nás očkovalo mnohem rychleji, kdyby Česko neobjednalo 25 miliónů, ale 30 miliónů dávek vakcín a hlavně kdyby byla ta kampaň.

16 2
možnosti
ZD

Trefně jste pospal mantinely jejich vzorců chování. Sami nic lepšího nemají a sami by to již dávno položili. Jde jen o to dostat se každé dva týdny před kamery. A v okamžiku objednání - Vámi zmíněných - třiceti milionů by aktivovali své právní poradce jak podat žalobu na nehospodárnost. Jsou ubozí v té své ubohosti.

5 5
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články