Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ANO nezlikvidoval Covid, ale doslova tragicky neschopný a narcistní Babiš.

13 2
možnosti

Covid odhalil jeho neschopnost. Jinak by volby zase vyhral

6 2
možnosti
JK

Pravda pravice skomírá. Proč to tak je? Kdo je volič pravice? Zmizeli, nevolí, jsou utlačováni?

Základní mantrou pravičáka je trh, svobodné neregulované tržní prostředí. Pravičáci musí být kreativní a pohotoví, mají jasnou vizi a cíl, taky se snaží předvídat a přizpůsobit okolí svému záměru. Nejsou to jen majitelé firem, podnikatelé a jejich příbuzní, jsou to i řídící pracovníci, kreativci, vývojáři, ti co posunují firmy vpřed. Všichni mají jedno společné, potřebují maximální volnost pro svůj rozlet a splnění cílů.

Tihle potenciální pravičáci nikam nezmizeli, podnikavci využívají výtahu ve vleku s momentálně vládnoucí garniturou a ti přepřáhnou bez mrknutí oka. Většina normálních podnikatelů je dnes ze všech stran očerňována, jsou z nich nyní zloději co okrádají státní kasu a je zaseta mezi dělný lid obrovská nenávist a závist k těm, co si na živobytí umí vydělat samostatně. Takže dotyční státem i společností perzekuovaní dělají co umí a moc se nikde neangažují.

Pravice se probudí ve chvíli, kdy nebude podnikatel a kreativní člověk veřejně pranýřován, dostane jeho snažení uznání a konečně národ uzná, že bez nich žádná prosperita neexistuje. Podnikatelé ale nebudou politici, oni dobře vědí, že na to, jako na každou odbornou činnost, jsou nutní profesionálové, ti co mají teoretické znalosti a praxi, prostě prestižní politický odborník, karierní politik.

Švec nemůže krandat do toho, jak se má vyrábět a pokládat betonová dlažba a ani majitel holdingu neumí řídit stát, nemá teoretické znalosti, schopnosti a není na to morálně vybaven.

Pravice má studovaných karierních politiků málo, zatím sbírají zkušenosti, ale věřím, že se to změní. Ostatně na střídání moci je postavena naše demokracie, tak si ji proboha nenechme vzít. To by byl konec, nyní se ukazuje jak to dopadá, když vůdce vládne a ve své samolibé hlouposti vrší chybu na chybu, nepřizná si to a tak provede další pitomost.

4 1
možnosti
ZD

Jo s tím se dá souhlasit. Dík.

0 0
možnosti
JR

J40a95n 30R95á20ž

24. 3. 2021 11:19

Česká pravice v podstatě neexistuje. K myšlenkám tradiční pravice se hlásí čím dál méně občanů, takže jakákoliv snaha o její vzkříšení je předem odsouzena k zániku.

PS. Ohlášený návrat doyena české pravice považuji jen za vrtoch egocentrického staříka, který

prožívá absťák z nedostatku mediální pozornosti, s minimální šancí na úspěch.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
MM

Že zrovna vy máte starost o českou pravici..:-/

11 1
možnosti
LH

Že zrovna Mudra nemá nic k článku

1 0
možnosti
LH

TOP09 vytáhli jenom pražáci.Díval jsem se na sčítání při posledních volbách a TOPka měla neustále pod 5%.Jakmile byla započítána Praha tak vyskočila nad 5%.

A je zajímavé, že i v kraji, kde žije pan kníže tato strana nedosáhla ani těch 5%.

Takže dneska mají stažený zadek (nechtěl jsem to napsat sprostě) aby vůbec do sněmovny prošli.

5 1
možnosti
JK

Trikolóra není žádná pravice, ale takový SPD pro bohatý. Obě dvě diktátorský xenofobní anti-euro strany jednoho vůdce na jednom smetišti.

13 5
možnosti
LH

Nálepkovat umíte, ale co je xenofobního na odmítání eura nevíte.

1 0
možnosti
RK

Starost jednoho z ideologů Babišova hnití o českou pravici je až dojemná.:-)

26 3
možnosti
Foto

Nevím, jestli šlo o úmysl, překlep nebo predikci, ale to "hnití" sedí ;-D

9 3
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 30,97
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články