Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Stejně je to srandovní, když někdo V. Putina otevřeně nazve tím - čím ve skutečnosti tedy je ! Pak asi bude válka ?! Směle tvrdím, že dnes již válčí pouze blb. Je to drahá náležitost, nejistého výsledku, navíc s mezinárodní ostudou.

Dnes válčí ekonomika, technologické vyspělosti - obchodní politika. Velice dobře je to vidět na Německu - Podobný trend nastoupil i D. Trump. Zajímavé, žádnou válku nevyvolal, věnoval se clům !

Opravdu, africké válečné kmeny - jako Rusko ! V. Putin jede postaru - Petr sever - Kateřina jih. Tedy je třeba navštívit i bezprostřední sousedy i Sýrii, přístav je dobrý ! Jak zdůvodní ruské matce ztrátu syna, netuším, zřejmě tam bojoval za její lepší důchod ?

Melu furt - Rusko je zemí předurčenou k blahobytu ! Velmocí bude, až vejdu do našeho obchodu a naleznu záplavu jejich zboží ! Počínaje potravinami, bazény, sekačkami na trávu, motocykly a automobily konče ! Kde ty produkty jsou ? V Zabijákových bombách nad Sýrii, v Novičoku ? ... :-)

9 11
možnosti
Foto

Rusko není země předurčená k blahobytu. To by platilo, kdyby Rusové byli pracovitější než Číňané. Jenomže Rusové, obecně vzato, jsou od přírody líní a s tím se nic nenadělá.

3 4
možnosti
Foto

Věřím, že Vladimir Putin nezabil nikoho z ruských novinářů ani politických oponentů. Vykonali to nějací zabijáci.

6 5
možnosti
Foto

A na Krymu také nejsou...;-D

7 4
možnosti
JV

Zvláštní. Pokaždé, když čtu o vyvolání války s Ruskem, píše o něm buď totální proruský fanatik nebo alespoň sympatizant. Z opačné strany jsem to ještě neslyšel :-/

11 10
možnosti
Foto

Asi to bude tím, že Putin nikomu nevyhrožuje, kdežto americké vyhrožování Rusku je na denním pořádku.

7 2
možnosti
Foto

To se mi líbí, jak rusofilové už nevědí, komu z amerických prezidentů věřit. ;-D

4 11
možnosti
JN

J85o68s97e11f 34N38i70k73l

18. 3. 2021 9:19

To je přece jasné - žádnému.

2 2
možnosti
HH

No byla by to ostuda nechat se zatáhnout do imperialistických choutek upadajícímu, dekadentnímu západu vůči mírumilovnému Rusku, které tak pomáhá v Evropě vakcinovat novičokem, tedy Sputnikem...

6 8
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články