Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

A32l85e53š 12F48r80ý23b70a

18. 3. 2021 10:42

Někteří američtí prezidenti se projevili jako zabijáci úplně jasně.

Biden se právě jim snad chce vyrovnat, přes svůj věk. Spíš je to smutné. Jsem taky starší, ale proč dělat tohle.

A je divné, že tam neměli nikoho o moc lepšího pro funkci prezidenta.

15 2
možnosti

Vypadá to, že Západ si udělá obraz nepřítele z Ruska ale Čína bude brána jako zcela normální země. Bez Číny to prostě nejde. Cituji deník Echo:

Vláda Borise Johnsona v Británii bude mít novou zahraničněpolitickou a bezpečnostní strategii, zjednodušeně: zdvojnásobit jaderný arzenál, propouštět v armádě, ještě přitvrdit vůči Moskvě – a víc spolupracovat s, ehm, ehm, Pekingem: „Čína je čím dál tím důležitější partner při řešení takových globálních problémů, jako jsou pandemie a naše připravenost na ně, biodiverzita nebo klimatická změna. Budeme nadále usilovat o pozitivní hospodářské vztahy, včetně prohloubení obchodních vazeb a přílivu čínských investic do Spojeného království.“ Další pandemie v tomto desetiletí je podle dokumentu reálná možnost. Pak ale vyloženě udiví téměř nulový zájem o původ té pandemie, v níž zatím vězíme.

4 1
možnosti
AF

A29l42e59š 51F40r38ý42b64a

18. 3. 2021 10:47

Místo aby napsali, že s Čínou se taky může nějak jednat, tak hned chtějí s ČÍnou spolupracovat. Přesto že ten virus atd.

Takhle to kdysi dělali s Německem.

1 0
možnosti
BM

Obávám se že to Biden hraje na Nobelovu cenu za mír.

2 1
možnosti
JZ

Joa Bidena bych nevolil v žádném případě. V tomto případě však řekl pravdu, ano Putin je zabiják. A dodám, že jenom členství pobaltských republiky Litvy, Lotyšska Estonska v NATO zabránilo ruské agresi v Pobaltí.

8 17
možnosti
ZJ

Vy musíte mít těžké noci. Hrůzké sny o útocích hord z východu. A americká základna v ČR je v nedohlednu.

Ale nebojte se. Ten mladický prezident, se svělou pamětí, nás nedá. Jen, až si vzpomene, jak je jmenuje jeho ministr obrany.

14 3
možnosti
Foto

Biden je válečný lord. Přesto se stal mediálně přijatelnějším pro celý svět, než Trump, který naopak svůj odpor k válečným dobrodružstvím neskrýval a dokazovala to i jeho reálná politika.

Lidé ztratili znalost základních morálních principů, které musí být založené na vlastnických právech. Tato absence znalostí pak vede k tomu, že jsou snadno manipulovatelní populistickými politiky a docela často se mýlí ve svých hodnotových soudech, na jejichž základě se pak rozhodují v reálném životě.

11 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
AF

A59l92e16š 68F57r82ý63b36a

18. 3. 2021 10:49

Tak moc jsou oškliví?

3 0
možnosti
JH

Je to smutný pohled, když se bidet snaží trumfnout Trumpa:-(

0 1
možnosti
Foto

Podobný pohled se nabízel při diskuzích Zemana s Drahošem.

2 0
možnosti
Foto

Současná americká exekutiva se snaží vší silou předhodit vlastním lidem jednoho a společného nepřítele - to aby zajistila semknutí většiny Američanů a snížení vnitřního napětí v americké společnosti, která je v současnosti podle některých expertů natolik polarizovaná, že to v USA nemůže dopadnout dobře

29 4
možnosti
JS

Filozofie USA nemá chybu. Když americký prezident prohlásí o Putinovi, že je zabiják, je to v pořádku, není to zásah do voleb v Rusku a je to v zájmu demokracie. Nevím jestli a co Putin prohlásil o Bidenovi. Pokud však něco řekl, to už je zásah do voleb v USA a zločin proti demokracii a musí být potrestán. Asi válkou proti Rusku do posledního Evropana.

30 1
možnosti
Foto

V Rusku jsou nějaké volby? A i kdyby byly, to se při nich nesmí mluvit o jejich prezidentovi? Tedy v zahraničí

2 6
možnosti
Foto

Americké tajné síly uvažují podle šablony - podle sebe soudím všechny kolem. Dá se tušit, že žádná prozápadní demonstrace není bez jejich vlivu a ani ty na Václaváku, jak je obecně známo, nebyly výjimkou. Co na nich výjimečné bylo, v našem případě to skončilo výrazným zlepšením. To se o Libyi, Sýrii, Ukrajině .....bohužel říci nedá.

19 0
možnosti
HH

obecně známo=komunistický lži...:D

1 6
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články