Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Doufám, že do studené války půjde i Česko, a to na straně Západu. Když člověk sleduje rezidenta z Lán, nic není jisté.

Začít by se mohlo ukončením studia (zdarma) 5000 Rusů, vyhoštění tzv. diplomatů a vyzvědačského "personálu", tlakem na odchod ruských majetků...

5 9
možnosti
PB

Lol... Ještě jste v tom výčtu rusofobních opatření zapomněl na odpojení plynovodu a ropovodu z Ruska. Abychom nebyli pokrytci. Bude to těžké, bude nám zima, bude nám stát průmysl a budeme chodit pěšky, ale co, to nějak dáme, kousnem se, hlavně že Rusko dostane za uši.

11 4
možnosti
MV

Biden se chová rozumně. Na drzého spratka diplomacie neplatí. Pouze síla. A to funguje a fungovat bude.

10 16
možnosti
Foto

Za poslední roky se prokázalo, že žádná diplomacie neplatí pro Američany, protože se neřídí žádnými zákony, ani mezinárodním právem.

14 6
možnosti
IL

I42v58a18n82a 98L82a22n84c80e

18. 3. 2021 13:07

Pár měsíců ve vládě a už rozpoutává nesváry, kde se dá. Neměla by se mu náhodou dát nobelova cena za mír...;-D;-D;-D;-(;-(;-(

21 2
možnosti
JB

Jedině za orální mír. To už tu jednou bylo.

1 1
možnosti

Když SSSR a celý socialismus šel do kopru tak SSSR měl za vládce absolutní starce a USA prezidenti už jsou taky starci nad hrobem(POSLEDNÍ DVA) a absolutně nevěřím že Biden skutečně vládne.

538 tis.Úmrtí na civid v USA a oni řeší RF atd.jsou to šaškové.

12 4
možnosti
OZ

Ono se nedá řešit víc věcí najednou? Zrovna do boje proti covidu a za udržení ekonomiky poškozené pandemií se Biden pustil docela s vervou. A označit Putina za zmetka zas nezabere tolik času.

3 6
možnosti
OZ

Jinak řečeno, USA mají po čtyřech letech zase prezidenta, který se nebojí označit toho kremelského skřeta pravým jménem, natož aby ho obdivoval, jako to dělal Trump. A Putinovy laciné holky se pochopitelně předhánějí, která si na Bidena víc plivne.

12 23
možnosti
OZ

A partička diskutérů, kteří si tady dlouhodobě budují pověst ruských trollů, minusuje jak divá. Co víc k tomu dodat...

3 3
možnosti
JB

J33i68ř13í 60B44o85č30e41k

18. 3. 2021 11:47

rusům se vždy musela ukázat síla. viz Kennedy nebo Reagan. ústupkům se jenom smějou

4 6
možnosti

Jiří Boček.O dva dny později Chruščov poprvé uznal existenci raket na Kubě a také prvně naznačil možnost kompromisu !!!!!!!!, o další den později vznesl jako základní požadavek stažení amerických raket z Turecka a Itálie. Ve stejný den, tedy 27. října, dali Sověti jasně najevo, že nenechají tuto situaci jen tak, a tak byl na popud sovětského důstojníka nad Kubou sestřelen americký špionážní letoun Lockheed U-2, jeho pilot major Rodolf Anderson, Jr. zahynul. To mělo za následek zamyšlení Kennedyho nad vážností situace a tak napsal další dopis pro Nikitu Chruščova, ve kterém se prezident Kennedy rozčiloval nad sestřelením letounu, který podle mezinárodního práva porušil územní celistvost Kuby a nad pokračující výstavbou sovětských základen na Kubě. Rusové své rakety z Kuby odvezly až v roce 1991.USA celou krizi prohráli na celé čáře a ještě se zavázaly že nikdy Kubu nenapadnou a smlouva platí i dnes.Reagan prohlásil že boj z komunismem západní civilizace vyhrála a teď je ČLR tou největší ekonomikou světa. Něco se nám nepovedlo když nejsme vítězové..

7 1
možnosti
MM

Zatáhne Putin Západ do války s Ruskem?

4 7
možnosti
JB

J82i29ř65í 94B59o93č94e32k

18. 3. 2021 11:51

přesně tak otázka zní

4 3
možnosti
JK

Chudák Rusko, takhle drastická vyjádření nemůže ten slabý bojácný národ ustát, už sundali kalhoty a teď i červený trenky a dobrovolně se vzdávají největšímu muži světa. A co dělají Češi v gubernii, no zase se jen smějí a vtipkují, však počkejte, časy dočasné pomoci se zase vrátí stejně jako všechny zneuctěné sochy, však my zachráníme všechny utlačované Bartoně a další, ještě že je tam máme.

3 2
možnosti
JH

J33a16n 68H59y19n23e88k

18. 3. 2021 11:01

Výkřiky Bude na se daji srovnat s výkřiky pána s knírkem v třicátých letech v Německu. To je pro Evropu nebezpečné.

8 5
možnosti

Jakémukoliv prohlášení Kremlu se nedá ani za mák věřit. Biden samozřejmě není tak hloupý, aby se pouštěl do vojenského konfliktu s Ruskem. To by nikomu nic dobrého nepřineslo. Jsou i jiné metody. Například v éře Reagana Spojené státy Sovětský svaz "uzbrojily", teď by mohly Rusko třeba "usankcionovat". V situaci, kdy tam vzrůstá nespokojenost s životní úrovní a s politikou "věrchušky", by to mohlo uspíšit pád Putina. Ale co by bylo po tom - raději nevědět.:-)

9 9
možnosti

Á, rudá úderka naklusala... :-)

1 6
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články