Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Biden je hrdina, nebojí se ani zabijáka, jen aby do zítřka nezapomněl ...

7 2
možnosti
PD

Znáte to, chceš-li mír, ..... Rusové respektují jen sílu, proto neuškodí, když je Ami klepnou pořádně přes prsty. Putin škodí kde může a když přichází účet, dělá překvapeného.

16 15
možnosti
AF

A43l35e25š 18F78r97ý92b14a

18. 3. 2021 18:38

A ještě je divné jak v té zemi někdo až doteď blafe, i ten Biden, jak jim Rusové kazí volby.

O státu USA si delší dobu myslím svoje, ale o Američanech jsem si donedávna myslel že to jsou lidé, kteří sami vědí co chtějí. Asi to tak není.

13 7
možnosti
VN

Politika je sviňa. Myslet si, že jedna velmoc je lepší než druhá velmoc je čistá naivita. Oběma jde o o jedno. O ovládnutí světa. A tomuto cíli jsou schopni podřídit úplně všechno. V poslední době nám bylo podsouváno, že zlé je to Rusko a hodný strýček Sam za oceánem. Tak to ale není. Putin s Bidenem si nemají vzájemně co vyčítat... Svině jsou oba...

4 7
možnosti

Pokud bývalého KGBáka srovnáváte s americkým prezidentem, pak na vás platí to označení, které jste na konci příspěvku použil.:-/

10 9
možnosti
JV

J47i75r18i 19V44r83a50b78e46c

18. 3. 2021 16:13

Podle mnoha prispevku to vypada, ze Cesko patri na vychod pod kridla Putina. A to par let po revoluci. Hanba.

15 14
možnosti
Foto

Válka mezi Ruskem a USA by smetla především nás.

6 2
možnosti
JK

J28a29n 52K16o24z96l13e93r

18. 3. 2021 16:09

Nehrabe Vám někomu z potřeby vyjadřovat se k něčemu čemu vůbec nerozumíte a Vaše úvahy jsou podmíněny masáží sdělovacích prostředků jsem znechucen z toho kolik odborníků na vše co se prezentuje v tisku se najednou vyrojí. Zkuste si povšimnout že blogy píší pořád stejní lidé a potom dikutují až na malé vyjímky zase stejní lidé, nechce se mi věřit že jsou odborníky na vše a rekrutují se z hospod 5. cenové skupiny

4 3
možnosti

A koho tady v diskusích očekáváte? Politology ze světových universit?:-P

1 0
možnosti
JF

J94a64r33d37a 45F19i97š58e40r

18. 3. 2021 15:51

Obamova politika ustupování Ruské hordě a nějakých restartů skončila fiaskem...je nutno ukázat severním asiatům kde je jejich místo...darebáckému státu s HDP polovičním než má Kalifornie útočícím na hodnoty jiných je třeba ukázat sílu...jen tomu rusák rozumí

10 12
možnosti
Foto

Tenhle ubohý a darebácký stát s mizerně nízkým HDP zachránil USA a přepravoval jim kosmonauty na orbitální stanici.

7 6
možnosti
PV

Faktem je, že arabským jarem začal rozvrat ve světě a počátek mohutné migrační krize. Vše v režii nastolení nového liberálně neomarxistického dobra ve světě.

Po rozvrácených a zničených arabských státech (jako Libye či Sýrie) přišly na řadu Ukrajina, Polsko, Maďarsko, Slovensko, Česká republika, Itálie, kde se zástupci jediného správného liberálního dobra snažili změnit - v mnoha případech úspěšně - politické poměry v daných zemích. Nedávno se pod útoky liberálních progresivistů dostalo Bělorusko.. a nyní Rusko.

V minulém století byl vývoz revolucí a převratů vždy doménou rudého bolševika. V 21.století jej v těchto věcech plně nahradil bolševik liberální.

12 4
možnosti
ZJ

Ale, když ty rudé karty, proti Zemanovi, byly tak krásně jednotné. To Schapiro zvládnil perfektně.

5 0
možnosti
PB

Ve válce s Ruskem už dávno jsme. Jen jen to "studená válka". Pár let měla pauzu, ale už ji tu máme zpátky. Jediná změna je, že tentokrát jsme na druhé straně "železné opony" a že ta je šoupnutá trochu víc na východ. A ke studené válce patří i silné výroky směrem k "nepříteli" a řinčení zbraněmi. Na Bidena evidentně začaly tlačit vojenskopolitické skupiny, které ho prosadily do úřadu, takže chrlí blesky a vyhrožuje na všechny strany. Před pár dny S.Korea, teď Rusko. Kdo má mozek v hlavě ví, že USA nepůjdou vojensky ani proti jednomu, ani proti druhému, bylo by to šílenství - Mogadišu kombinované s Vietnamem. Loutkovodičům Bidena stačí, že se bude zbrojit.

8 3
možnosti
Foto

Ale USA mohou rozpoutat válku na Ukrajině do které bychom mohli být zataženi.

5 9
možnosti

Biden prý vůbec nedává tiskové konference....to se bojí, že by se projevila jeho senilita? či se bojí nepříjemných otázek?

12 1
možnosti
IS

On se ani tak nebojí, neboť si neuvědomuje svoji mentální kapacitu. To se spíše bojí jeho pěstouni jak by to dopadlo, kdyby musel na něco odpovídat bez přípravy a bez teleprompteru. Proto tak avizovaná tiskovka 25. března bude velice zajímavá a také bude zajímavé, kteří reportéři budou vybraní k pokládání otázek. Mnoho pravicově orientovaných tam asi nebude.

5 2
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články