Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nikdy není tak zle, aby nemohlo být hůře:-)

8 0
možnosti
JK

Ano, už jste zase tu.;-)

3 1
možnosti
PN

P61e53t12r 14N43e75d82v24ě91d

15. 3. 2021 10:00

Já to půjdu hodit ANO. Přesto jsem optimista. Vláda Pirátů se Starosty nemůže být horší než vláda ANO. Vždyť slyšíme od minulých voleb jen a pouze kritiku jak je vše špatně a s covidem to jen a pouze vygradovalo. A když uslyšíme stokrát, že je vše špatně, tak to určitě bude pravda. Prostě nám předvedou, jak to dělat správně. Pustíme je na to.

Navíc to bude úžasné, sníží o 1,6% zdanění práce a každý rok to budou snižovat.

Podpoří vše, nač si vzpomenete...., zeštíhlení státní správy je taky potřeba...

Přitom všem udělají jen jednu změnu daní za volební období...Nezruší EET, což je divné, ale budiž...Státní finance budou v cajku, nebude potřeba žalovat v Bruselu..To vypadá na ráj v ČR.

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JL

I když si o tom věčném komentování událostí a komentářů myslím svoje, je příjemné vidět jak příznivci autoritářů mají plné gatě.

5 0
možnosti
OT

To bude jako z bláta do louže.

3 0
možnosti
MB

Výzkumy jsou jistě pro výzkumy - rozhodnou volby. Každopádně asi trend je zcela zřejmý Pan Bureš končí. Posuzovat jej lze z různých úhlů. Já trvale žasnu, co v čele dělá - za jeho největší úspěch beru, že ještě není v base . Co není ...

Žvanit a rozdávat dokáže každý z nás - osa jeho éry. Něco skutečného vybudovat a ponechat, je již problém - osa jeho éry. Především reformy, pohnout s ČR, počínaje Státní správou, infrastrukturou a hospodařením konče. Nemáme nic - je toho strašně málo ! Nekritické obdivovatele tímto vyzývám - Skutečně uveďte, co rozumného po něm vlastně zůstane ? ANO, Děkuji ... :-)

6 1
možnosti
Foto

Pane Bučku, i u těch nejvěrnějších koblihářů už se Babišova obhajoba scvrkla pouze na tvrzení, že ostatní budou ještě horší. :-) Důkazy o Babišově kvalitě a přínosu prostě nejsou.

4 0
možnosti
Foto

Když už do hrobu, tak rychle a s muzikou.

2 1
možnosti
MB

Štěpáne - V době jarní vlny 2020 - Boj vlády podporovalo 83% obyvatel. Následovalo 25 % a tak se to dostalo na současných 11%. Nevím čím to bude, např. Havlíček vymyslel 41 podpůrných programů pro OSVČ ! Sice se v tom nikdo nevyzná, nefunguje to - Nicméně to vypadá dobře ! ... :-)

4 0
možnosti
AM

Říkal jsem si, že obdivovatel silných autoritářských vládců typu Putina, Trumpa nebo Babiše, kteří nehledí na nic a prosazují, co se jim hodí, bude z demokrata a liberála Bartoše, zvyklého na demokratickou diskusi a rozhodování, vyděšený k smrti.

A taky že jo.

V příštích měsících lze od Babiše ve velkém, a od Bartoně v malém, čekat protipirátský hnojomet polopravd a výmyslů...

11 4
možnosti
Foto

Konečně jedna pozitivní zpráva v té záplavě mizerných

2 1
možnosti
Foto

Podobně volili lidé po 2. světové. Zvítězili tehdy komunisté. Nebylo to proto, že by jim lidé natolik věřili a milovali je. Volili je, aby zatočili s těmi, kterým záviděli majetky a kteří je provokovali svým nadřazeným chováním. Nakonec zatočili se všemi.

7 1
možnosti
Foto

Vaše nářky je rajská hudba pro moje uši.;-DR^

2 7
možnosti
Foto

Když šel s kopce plakal a když šlapal do kopce, tak se smál. Protože věděl, co přijde.

3 0
možnosti
PS

Piráti...

Řekněme že někdo s menší kapacitou uvěřil vysvětlení že kapitán pirátů Bartoš by zabalen ve vlajce antifa náhodou a nevěděl co vlajka znamená. To že to bylo na demonstraci kde hlavní téma bylo uprchlíci vítejte byla náhoda on tam čekal frontu na banány. Měl jsem rozhovor s jedním pirátem a bylo mi vysvětleno že oni jsou proti živelné migraci chtějí migraci dle pravidel. Vysvětlil mi že nemusíme přijímat že můžeme migranty vracet. Nevěděl vůbec nic o tom že když se migranta nepodaří vrátit musí zůstat. Nevěděl nic o tom že jeho domovská země může návrat odmítnout a on pak musí zůstat. Nechtěl chápat že člověka bez dokladů nikam nikdy nevrátí.

Je tu ještě jedna věc. Bylo by dobré vědět že Poslanci se v Evropském parlamentu (EP) neseskupují na základě své státní příslušnosti, ale na půdorysu nadnárodních politických skupin (frakcí). A do které frakce se hlásí naši Piráti? Ano je to GREENS/EFA která razí heslo "EU by podle GREENS/EFA měla být více sociální, zelenější a demokratičtější" Tato zelená ideologie se dotýká každého a nejsou to jen auta a dražší elektřina. Zapomeňte že budete létat na dovolenou dvakrát ročně nebo že budete jíst maso dle chuti.

PS: piráti se profilují jako IT odborníci. Dělám v oboru 20let a neznám žádného IT pracovníka co volí piráty.

A protože jsem si naprosto jistý že reakce místních budou typu "volíš agenta STB" nebo jdi za Okamurou tak předesílám že ani jednoho.

18 0
možnosti
Foto

R60o91m78a96n 37K38o91z66e84l

15. 3. 2021 11:47

Správně, ten, co znásilnil dívku u Lukavce, tak byl právě případ, který toho měl na svědomí více, ale nemohli ho vyhostit, protože nevěděli kam. A někdo se ohání jejich stanoviskem k migraci - spousta nekonkrétních slov a požadování řešení na celoevropské úrovni. Proč, když v tomto EU selhala? Mají tam mít když už řešení na úrovni V4, ale maďarský přístup jim naopak vadí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články