Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J31a60n 34J41a63h31n

4. 3. 2021 18:31

I júesei si musí zažít éru bolševické tyranie, jako jiné národy. Tato bolševická epidemie musí postihnout všechny národy, aby získaly imunitu.

2 0
možnosti
GK

Tak to vypadá, že u nás právě probíhá druhá dávka....;-)

1 0
možnosti
EH

Holt to staromódní vidění světa je pro malé děti zavádějící. Číňan má být zobrazován s upečeným netopýrem a rouškou, Vietnamec zase s kyticí konopí. Afričan - jak jinak - v teplákovce Adidas s mobilem v jedné ruce a druhou nataženou pro humanitární pomoc.

40 0
možnosti
JS

Nikdy bych nevěřil, že se toho možná dožiju, když jsem četl Ray Bradbury: 751°Fahrenheita

23 0
možnosti
PK

Kultura a nové trendy v USA, to je bez komentáře, raději. Co se týče vnější politiky myslím, že moc změn v zahraniční politice velké Země za mořem nelze čekat, dál si bude hrát na pána světa, kterým už dávno bohužel/naštěstí není. DT pokračoval v hlavních rysech v tom, co začal již Obama, tzn. orientovat se proti Číně, a lákat výroby zpět do států. DT v tom pokračoval a nějaký Biden, nebo pani Kamala Harris pojedou prostě dál ve stejném mdu. Chvíli budou ukazovat ramena, aby se zalíbili těm, kteří jim ke křeslum pomohli ...a pak...

4 1
možnosti
EH

USA akorát reaguje na zahraniční trendy. Čína dala nahlas vědět, že se stává velmocí a že už nebude jenom USA versus Rusko. Tudíž žádná vláda nemůže změnit rétoriku vůči Číně. Ohrožovala by skutečné vládce - zbrojířské a jiné korporáty.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články