Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J28a43n 23J25a15h77n

9. 3. 2021 11:27

Epidemie se obvykle vrací, zvláště v západní Evropě je vidět, že vakcinace proti bolševismu teprve probíhá.

0 0
možnosti
Foto

Majitel výhradních práv k vydávání díla se rozhodl u několika děl toto právo nadále nevyužívat.

Je to hlopé rozhodnutí? Ano. Ale bohužel, nikdo mu to zakázat nemůže, stejně jako mu to nikdo nenařídil.

0 0
možnosti
Foto

Musím se opravit. Není to hloupý tah, ale geniální. Bojovníci proti "cancel culture" z řad konzervativců prý vzali knihy dr. Seusse útokem a kupují je ve velkém, aby ukázali svou podporu. Na Amazonu vystřelily nahoru. A hádejte, komu jdou všechny ty peníze? Majiteli autorských práv. Ano, tomu majiteli, který v tiskovém prohlášení ohlásil konec vydávání šesti "problematických" děl.

Myslím, že nějaký manažer bude povýšen ;-D

1 0
možnosti

J23a68n 31R69á12ž

5. 3. 2021 13:13

Kroutíme v údivu a nevěřícně hlavami nad tím, co se děje v USA a některých západních zemí stejně, jako to dělali v době , kdy u nás vládli komunisté, lidé v USA a západních zemí, když nechápali, že něco takového můžeme snášet.

Např. Jestli zdravé jádro Američanů nechá projít nový volební zákon z dílny Demokratů, je Amerika definitivně ztracena. Ten zákon má totiž s demokratickými volbami méně společného, než měl náš volební zákon před rokem 89.

12 0
možnosti

J21a24n 40R76á77ž

5. 3. 2021 13:23

V nových pokračování britských i amerických seriálů se objevují stále víc na vedoucích postech ne-běloši, v různých řídících funkcích ženy, minimálně mulatky a tolik úspěšných podnikatelů z řad ne-bílých nemůže existovat v reálu ani v Africe nebo Indii.

Podle toho co vidíme v TV to vypadá, jako kdyby bylo v Británii a USA inteligentních max 30% bílých a že populaci tvoří min. 60% vysoce inteligentních a Afroameričanů či jiných přistěhovalců.

9 0
možnosti

Před pár dny jsem se dívala na film pro pamětníky s O.Novým.Byl tam krásný diskriminační výstup:Cituji : toulali se nám po lese cikáni,tak jsme se dohodli,že nám místo pokuty zatancují....;-D;-D;-DA tančí se dodnes

9 0
možnosti

J10i19ř70í 45F91i93a22l38a

5. 3. 2021 10:44

Který to byl? Tuhle hlášku si nepamatuju.

0 0
možnosti

To by měli u nás docela dilema...Před asi 10 lety bylo nějaké výročí spojené s olašskými Romy. No a nějaký jejich spisovatel napsal knihu o jich životě a tak nějak ji napsal pravdivě. Tudíž kniha je protkána vyprávěním o spoustě krádeží a dalších trestných činech (byť teda někdy z první poloviny minulého století). A teď to dilema - zakázat, protože kniha obsahuje "nebezpečné stereotypy, anebo nechat, protože autorem je sám olašský Rom a zákaz by zaváněl diskriminací?

15 0
možnosti

Zakázat, stereotypy mají přednost.

5 0
možnosti

Tak alespoň vidíme, co nás po volbách čeká. Zase budou knížky, co se půjčují jen dobrým známým. Ale 168 hodin a spol. budou hýkat blahem.

8 0
možnosti

Nemusíme chodit tak daleko, v USA už demokraté poslušně cenzurují a vytlačují ze škol i díla protirasistického Marka Twaina. Díla, jako třeba Dobrodružství Hucckleberyho Finna, přestože tehdy odvážně protirasistická, jsou pro dnešní aktivisty protirasistická málo, a hlavně příliš realisticky a naturalisticky zobrazují černochy tak, jak si to dnešní aktivisté nepřejí. Oni sice chtějí odškodné za léta otrocké poroby, současně ale chtějí vymazat tuto černošskou historii z mysli lidí. Mnohem víc se jim líbí německé fantasmagorické pohádky, kde osvícený vzdělaný renesanční evropský princ - pochopitelně černoch ;-D, imponuje bílé princezně. Nebo kde pobíhá černá Malá mořská víla..:-P

32 0
možnosti

Díky. Karma.

Chtělo by se říct "brzy i u nás" - jenže ono už se to tady taky projevuje, zatím v malým, ale ono to posílí - bohužel.

6 0
možnosti

I52v23a57n 40M95i30n66á18ř

4. 3. 2021 18:49

Západní svět si zkrátka neprožil dvougenerační totalitu. Nejenom, že si vytváří společenské dusno ve vzájemném vztahu s barevnými menšinami, ale zároveň propadá i novodobému koniášství. Vynucovaná korektnost, nárůst socialistického levičáctví a kolektivně podsouvaný rasizmus majoritě - přináší trauma celé společnosti - ještě donedávna tak hrdé na své demokratické svobody.

19 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS