Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skoro rok jedeme v nějakém nouzovém stavu a k ničemu to nebylo. Je to jako neustále a neustále zkoušet socialismus, jestli náhodou nezačne fungovat. Nezačne . Stejně je to i s nouzovým stavem a přijímanými opatřeními, které budou mít za následek, že umře daleko víc lidí než by jich umřelo, kdyby vláda nedělala nic.

Kdyby totiž vláda nedělala nic, začaly by konat soukromé firmy a jednotlivci, které by během krátké doby vyzkoušeli tisíce různých řešeních. Ta která by se ukázala jako správná, by se rychle rozšířila. Vláda je vždy problém, protože nerada opouští opatření, která vymyslela a uvolnila na ně prostředky, i když se ukázaly, že nefungují.

8 3
možnosti
Foto

Souhlas. Kdyby totiž vláda přiznala, že je blbá, všimli b si toho i ti skalní, kteří jsou ochotni stát za ní do posledního dechu a tvrdit, že je nejlepší a neomylná.

4 0
možnosti
MV

souhlas v jedinem: Fiala premierem nebude, stejne jako Babis

4 0
možnosti
Foto

To je dost pravděpodobné.

1 0
možnosti
KK

Zasloužená karmaR^

3 5
možnosti
Foto

BTW: Lžete jak premiér na včerejší tiskovce.

7 6
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Tak jak vy popíšete minulé události, tak se to nikdy nestalo.

5 3
možnosti
ZZ

A co se tedy stalo pane lidový vypravěči ?

;-D;-D;-D

2 5
možnosti
MM

Prodloužení nouzového stavu, který byl vyhlášen v rozporu se zákonem by se stalo předmětem mnoha soudních spotů.

To, že opozice navrhla vládě vyhlášení nového nouzového stavu a vláda tak učinila, je tragickým činem Spolu a ostatní demokratické opozice? 8-o

16 2
možnosti
RK

Tohle kobliha prostě nemůže pochopit.

0 0
možnosti

Já "su" klidný. Babiš se nechal Poslanecké sněmovně slyšet, že bez dalších opatření uvidí svět "nové Bergamo" v Č e c h á c h. Já žiji ve Slezsku.:-P

5 0
možnosti
Foto

Pamatuji dobu, kdy byla epidemie chřipky a leželo se v nemocnici na chodbách. Uvolnily se internáty a nemocní, kterým už žádné nebezpečí nehrozilo se tam přesouvali na doléčení. Tím se uvolnily v nemocici lůžka. U doléčení byly u nich sestry ze zdrávky jejich učitelé a doktor. Nebyl vyhlášen žádný stav nouze, ale stav nebezpečí.

1 2
možnosti
LH

Stále nepochopil....

3 1
možnosti
PK

Jen pár glos, tak opozice v únoru neodmítla hlasováním NZ doslova i když výsledek byl stejný,ale pohled na hlasování v ten den jasně ukazuje alibistický přístup....zdržel se, nedostavil se a potvrzuji vaše písmo, jen SPD řekla NE pro NS.

Co se týče voleb dával bych raději šanci ODS a jejich spojencům, než dalšímu opozičnímu bloku, i když vše ukazuje,že to bude z bláta do louže...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,89
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články