Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... sa obávám, že Francie nebojuje s ničím!,- zákonná opatření, s cílem eliminovat "islamolevičáctví", sou vzhledem ke stávajícímu společenskému dění naprosto neadekvátní,- ušité horkou jehlou, laciné, sluníčkově korektní, tudíž naprosto bez efektu!,- ....... snad pokud by s tem přišli před třema - pěti dekádama nazad, pak možná,- ale opravdu jenom možnáVEU?!?

2 0
možnosti
SB

Též si myslím, že je to něco jako naše Pražské jaro v roce 1968. Něco, co sice trochu chce zlepšit stav věcí, avšak co nemůže změnit pravou podstatu problému.

Pravá podstata problému v roce 1968 byl u nás tehdejší režim a v roce 2021 ve Francii je prolezlost země islámem. A nad rámec jen nějakých dílčích změn se do jádra problému nechtělo jít ani v roce 1968 u nás, ani v roce 2021 ve Francii.

A nějaké povrchní kosmetické změny nic nevyřeší.

0 0
možnosti
PB

..... jen "džungle v Calais" o schopnostech státu v oblasti prosazování práva hodně napovídá!,- po 17 letech to srovnali buldozerama, ale aby vo ten cirkus nepřišli nadobro, tak jim tam rovnou (s lidskou tváříVEU) vystavěli unimobuňky, kostel, mešitu a vesele to frčí dál!,- ....tak s čem voni chcou vlastně bojovat ?!?R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články