Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Vážený pane Bartoň. Ještě, že máme takové bloggery jako jste Vy. Bez Vašeho světonázoru na všechno bych si nemohl koupit ani rohlík v obchodě. Mluví z Vás pouze závist, jelikož Vás nepozvali. Prymula šel na fotbal, a co? Měl test, respirátor a dodržoval všechna opatření. Babiš by si měl především zamést lejna na svém dvorku. Mě například daleko víc vadí například kupčení s očkováním, než Roman Prymula na fotbale. Jaký podle Vás má vliv pití černého piva na menstruaci žížaly?

1 1
možnosti
KT

ale pokud měl dvě hodiny starý negativní test? k čemu jinému pak testy jsou?

1 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že Vy nebo já můžeme mít negativních testů, kolik chcete, a na ten fotbal se stejně nedostaneme. Tady je to papalášství - vy ne, ale já mohu.

0 0
možnosti
HU

Bureš skončit - minimálně 2 x nešel do karantény, ačkoliv prokazatelně pobýval s osobou pozitivně testovanou na koronavirus.

Ale je pravda, že takoví lidé jako Prymula, by se neměli přibližovat k premiérovi. Jednak jsou to odborníci a jednak jsou tvrdohlaví a nenechají se ovládat. Takové kolem sebe Bureš fakt nepotřebuje, ten potřebuje jen pokorné kývače a anální alpinisty.

2 2
možnosti

Prymula byl lepší než Blatný. Jeho návštěva fotbalu je mi zcela volná. Vůbec nechápu tuto aktuální českou hysterii. Pokrytectví a závist, nic jiného za tím není. Je smutné, co je pro Čechy obvykle nejdůležitější.

9 5
možnosti
LK

Tak lidem prostě pokrytectví vadí ... pokud vidí jak někdo do kamer mluví o potřebě dal přitvrzovat až směrem k lockdownu a současně si s prominenty vyrazí na fotbal, kde se nedodržuje ani 3R ... tak prostě plive všem slušným lidem do obličeje. Proč by pak měli ostatní něco dodržovat, snažit se, omezovat se, když papaláši na to kašlou ...

1 1
možnosti
Foto

To jsou ale starosti.... prý jestli pan Babiš nevyhodí Prymuliče, tak to s ANO dopadne špatně.... S ANO to dopadne dobře, pokud se nechá dát důchodcům před volbami 5 až 10 tis. Kč rouškovného.... To je záruka úspěchu, né to, jestli pan Babiš někoho vyžene...... Přeživší důchodci velmi velmi slyší na peníze, to je celé. - - - - - Jinak, já vím že to je možná jen můj dojem, ale hrozně mi připadne, že Prymulův balónek ohledně tvrdého lockdownu vyvolal silný odpor (u mne tedy ne, já to považuji za jediné možné řešení, jak tu pandemii uchopit) a ačkoliv ten odpor nestihl být mediálně ventilován, přesto na něj Babiš promptně reagoval (resp. Mára jej donutil k předmětné reakci). - - Takto mi připadne, že jdeme do "finále". Epidemie najede na nějakou standartní úroveň (200 až 400 mrtvých denně) a takto se to bude držet řadu měsíců. Andreje to trápit nemusí, ztráta pár desítek tisíc životů důchodců jeho volební výsledek neovlivní, podstatné bude to rouškovné, to by zhojilo i sto nebo dvěstě tisíc mrtvých. Zase si o lidech nedělejme iluze, obvykle nemají žádný morální problém při volbě mezi penězi ve vlastní kapse a cizími mrtvými na hřbitově. Na druhou stranu, je to spíše zdravý racionální postoj, než co jiného. Zdravím všechny a přeji vám raději ty lovy v kapse než ten dřevěný kabátek. Ten nechte sousedovi, co vás už celé roky zlobí, atd.

0 1
možnosti
LK

Možná jste si nevšiml, ale v posledních týdnech počet úmrtí mezi seniory výrazně klesá ... už jsou pod 50% zemřelých. Naopak výrazně roste počet úmrtí mezi lidmi, kteří mají do důchodu ještě 10-20 let.

2 0
možnosti
LV

Babiš se Prymuly nikdy nezbaví. Potřebuje ho, jako Faltýnka. Že mu naoko sebral funkci, to je divadlo, už jsme to viděli víckrát.

0 4
možnosti
Foto

Pro vyvolené je coronavirus jen dobrý kšeft.

2 1
možnosti
IM

I52v93a33n 78M66i10n47á59ř

19. 2. 2021 15:54

Prymula porušuje z moci úřední pravidla, která sám nekompromisně prosazuje. Je správné, že podobní lidé mají být - celospolečensky odsouzeni. Zároveň je i těžkým zklamáním, že jde o naprostou absenci základní morálky osobnosti, u které by nikdo nic podobného neočekával.

Je až trapné, jakými hloupými a nejapnými argumenty se tito mocensky postavení jedinci následně obhajují. V tomto případě pan Prymula zaútočil na lidské city občanů .. s nedostatkem vlastní dovolené a jiného rozptýlení.

Jenomže mu nějak uniká, že za tyto "újmy" a předpokládanou zodpovědnost v kritické době pandemie - je podvedenou společností - také nadstandartně finančně honorován.

5 2
možnosti
AM

Ano z našich peněz je honorován každý priblblý politik ze sněmovny či senátu.

3 0
možnosti
AM

Tentokrát blog značně pitomý. Tady už byl vyhlášen nějaký lockdown. Nebo měl zůstat doma a pak se v TV vychloubat, že mohl jít a nešel a dávat se za vzor. V současných zařízeních nic neporušil.

5 13
možnosti

"Kdybych měl postupovat mimo politiku a bylo by to čistě epidemiologické, tak bych šel cestou krátkého uzavření a pak uvolnění za testování a v podstatě návrat do běžných aktivit,“

"Prosím vás všechny, zůstaňte doma. Pokud není možné pracovat z domova, jděte do práce, případně na nákup, zařídit nezbytné věci, a domů. Velmi vás o to žádám."

"Podotýkám, že jsem letos neměl žádnou dovolenou, natož zahraniční. Zdá se, že já smím být pouze doma,“

Roman Prymula

2 0
možnosti
JP

Jen by mě zajímalo, jestli bude výživná reportáž u paní Fridrichové, když si přišel zafandit i pan ředitel nezávislé ČT:-).

17 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články