Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Biden spíš bude neviditelný prezident. Na Trumpa se akorát nadávalo, ale Trump žil skrz zprávy o něm. U Bidena se tu ani neobtěžovali s nějakým větším rozborem jeho projevu. Pokud se nic zajímavého nebude dít, tak propluje mandátem bez většího zájmu a vřít to začne zase až před volbami.

Je to jako v tom vtipu o Praze a Brně, co si myslí Pražáci o Brně. Co je horší - být kontroverzní postava nebo být někdo, kdo vlastně nikoho nezajímá?

12 0
možnosti
Foto

Já si naopak myslím, že mediálně bude Biden hodně viditelný prezident, protože jej mainstremová média budou pouze chválit. Ať Biden řekne i sebevětší hloupost, tak ji média budou komentovat pouze kladně a kritiku nepřipustí.

Podobný případ jako slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Za celou dobu, co je prezidentkou Slovenska, nevykonala nic, co by stálo za řeč. Přitom je mainstreamovými médii chválená, jak je výborná prezidentka.

30 1
možnosti
MM

Ten "progresivní" titulek je z vaší hlavy?

2 16
možnosti
Foto

A co se Vám na tom titulku nelíbí?

Pokud si Biden dovolí mít jiný názor, než majitelé progresivních médií, tak jej ve stejném okamžiku zcenzurují stejně jako Donalda Trumpa.

19 3
možnosti
MJ

Pane Bartoni mluvíte mi z duše.Karma.

34 0
možnosti
Foto

Jako vždy velmi zajímavý článek, byť ne vždy souhlasímR^

8 0
možnosti
Foto

Já už se těším, jak veškerý světový (i náš) mainstream bude od rána do večera Bidena pouze chválit, podobně jako slovenskou prezidentku Čaputovou.

Obzvláště jej budou chválit, že za jeho vlády mají všichni Američané stejný názor a ty, kteří projeví jiný názor, označí za teroristy a vnitřního nepřítele USA. Pokud budou v USA jakékoliv nepokoje, tak to bude pouze hrstka Trumpových zhrzených příznivců, které nazvou fašisty.

Hlavně bude ve všech mainstreamových médiích taková jednota názorů, že i komunisté před rokem 1989 se před touto "názorovou jednotou" budou hanbou červenat.

Napsal jste to dobře, karma R^

45 5
možnosti
Foto

Vy se toho mainstreamu asi zcvoknete

3 20
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články