Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J81i76r48i 92C79i23z

16. 1. 2021 11:27

R^Vazeny autore, naprosty souhlas s Vami. Mensi potize s registraci hlasil na zpravach ZDF i ministr zdravotnictvi Spahn z mnohem vyspelejsiho statu jako je Nemecko. Jakmile neco zacnete z kroku vlady k pandemii celkem logicky vysvetlovat, hned se vyroji v diskusi stale stejni moudri, co okamzite vse ze sveho politickeho presvedceni "Antibabis" tvrde odsoudi. Oni sice nemaji ani poneti o problemu, ale radi chteji vypadat "modne" ve stylu te predsedkyne TOP. Ta pani je tezky asocial s vytetovanym citatem z koranu nekde na tele (kdybych napsal kde asi, hned by mi to smazli) a jedine, co umi je, hloupe zvanit bez jakehokoliv navrhu, jak to udelat lip. Presne to dela mistni "Antibabis" uderka, zadny konkretni navrh nemaji, jen trapne bezobsazne zvasty.

5 7
možnosti
Foto

Máte zvláštní systém, pane Bartoni. Vše, co Babiš a jeho vláda nezvládá, a že toho je, hodnotite jako "politizaci". To je známka fanatického obdivu a zaslepenosti.:-)

10 5
možnosti
JD

Anebo zaplacenosti:-)

2 0
možnosti
MM

Skutečně vaše formulace "tak zvaná demokratická opozice" predikuje vaše nepolitické hodnocení daného stavu.

V Ostravské nemocnici nebylo možné dnes zahájit vakcinaci seniorů, protože jí nebylo umožněno spustit rezervaci.

Takle to správně má fungovat? Politizujete vy!

7 0
možnosti
Foto

Pane Mudro, nepolitizujte to ;-O!!;-);-D

0 1
možnosti
JT

Stačí si přečíst formulaci "takzvaná demokratická opozice" a je jasno, jak bude formulován článek.

Že je systém ze základu špatný a nefunguje je naprosto zřejmé. Nebo myslíte, že už teď Babiš popírá původní očkovací plán (měl spustit všeobecnou rezervaci - neplést s registrací, což je o ničem) a den po publikování ho mění, protože báječně funguje?

9 3
možnosti
Foto

Stát selhal úplně ve všem. Od výroby a distribuce roušek, zavírání, otvírání, ­zavírání ekonomiky, práci s daty, v sestavování krizového rozpočtu až po vakcinaci. Jediné, v čem vyniká, jsou represe a chrlení podivných předpisů a legislativy, která je užitečná pouze k nakrmení jeho byrokratických potřeb, nikoli prostým daňovým poplatníkům. Znáte jediného zaměstnance státu, jenž by kvůli covidu přišel byť o jedinou „nárokovou“ korunu, benefit? Pramen :Stoniš

7 2
možnosti
PN

P95e77t13r 33N28e79d71v36ě81d

16. 1. 2021 12:00

Proč vás tohle rozčiluje, vždyť tu skoro rok píšete, že je to v podstatě lehké respirační omezení a roušky zatracujete?

8 1
možnosti
Foto

Pokud vezmeme přednostně důchodce, což je správné, neboť jsou tou nejohroženější skupinou, tak při takovém množství vakcíny, jakým průběžně Česká republika disponuje a disponovat bude, se na ostatní nikdy nedostane, protože než se naočkuje poslední senior ze seznamu, bude potřeba opět přeočkovat ty seniory, co byli očkováni mezi prvními, protože uplynula doba, po kterou je očkování chránilo. A takhle pořád dokola,“ „Dnešní děti a nezletilí mají poměrně velikou šanci, že na ně vakcína vyjde, až dosáhnou věku sedmdesáti let. Tím se zařadí do rizikové skupiny, a navíc z kolečka očkování a následného přeočkování kompletně vypadnou generace dnešních padesátníků a víc, takže na ně vakcína zbyde,vysvětluje Radim Zounar, virolog z Pražského institutu virů a bakterií.

2 0
možnosti
Foto

Jsem 70+, respirační potíže.

Původní předpoklad očkování byl únor, březen.

Ale neřekli, že roku 2022, spíše však 2023.

6 0
možnosti
Foto

„19 vašich očkovacích center, tam, jak jste hlášeni u Pfizer/BioNTech, obdrželo 26. 12., 30. 12., 5. 1. a 12. 1. celkem 128 plat. To znamená 124 800 dávek při 5 z lahvičky, až 149 760 při 6 z lahvičky. Ke včerejší půlnoci jste naočkovali ve vašich zařízeních jenom 30 703 lidí!!!!! Takže rekapitulace: dostali jste 124 800 při 5, zaočkovali jste 30 703 jenom!!!“ uvádí premiér Babiš v SMS zprávě, kterou mají Seznam Zprávy k dispozici a jejíž přijetí a autentičnost potvrdilo několik příjemců..

.

Ale problémem je, že tomu šéfuje zrovna on.

3 0
možnosti

A to ještě pro Vaši zajímavost, po vypíchání dávek se zbytek vylévá do odpadu, protože je lépe to zničit, než to vypíchat potřebným, kteří mají přijít později. Za to se vyhazuje ze zaměstnání! Víte to?!? !!

1 1
možnosti
MB

Politika sem - politika tam. Vláda se snaží, dělá chyby. Dá se i pochopit, kritizovat. Podívejme se ovšem na ČR komplexněji. Na iDnesu je článek o Izraeli - proč jim to tak jde ? Ukazuje se, že naše Veřejná správa je zcela zaostalá ! My jsme ustrnuli v RU mocnářství - "Akta, akta ! - volal císař", v 06:00 hod u svého stolce. Čím více papírů, úředníků, dohledu - tím bude lépe ...

V Izraeli neočkuje lékař - dělá to sestra. Objednávky po 3 minutách, z mobilu vyčte - Kdo zdravotně před ní stojí ! U nás je pokrokem, že se o digitalizaci hojně mluví ! V létě nikoho nenapadne, že se asi bude i očkovat ! Program PC nikdo nevyrábí ! Až je sešit, logicky má vady. Už běží, zase nejsou jehly - centra ! Toto je problém ! Za 7 let pan Babiš s ČR pohnul vlastně jak ? Jistě, není vše špatné ! EET, slevy na vlak a úvaha o obědech zdarma ! Opravdu neideologicky, bez politizace - Zaostalí jsme byli a prostě v tom pokračujeme. Nyní se nám to vrací

Vláda se snaží = Snaha, je výrazem neschopnosti. Opět, nepolitický fakt pojmosloví. Nesnažme se - Makejme a výsledky mějme, že ano ... :-)

10 1
možnosti
ZD

Souhlas. Bohužel!

1 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě naprosto pravdu, ale kdyby takto "na zkoušku" fungovaly volby a jejich příprava, tak asi to nebylo úplně nejlepší vysvědčení pro Český statistický úřad a ministerstvo vnitra.

0 1
možnosti
OT

R^R^R^ A Markéta Pekarová Adamová....co říct slušného? Nic mě nenapadá.

8 5
možnosti
ZD

Zatím nevystupuje jako politička, ale jako hlásná TROUBA. Neslušného nevím nic!

1 2
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články