Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

P44a30v68e89l 21G88ö31t59z21e

13. 1. 2021 13:48

On je problem taky v tom, ze ty volebvni zakony v USA vpodstate vporadku jsou, jenze nikdo nepostihuje jejich poruseni. Muzete nakrasne menit volebni zakon, ale kdyz ho nikdo neni schopen vynutit, ci penalizovat jeho poruseni, jsou takove zakony k nicemu. A to je to co se stalo v USA.

1 1
možnosti
JH

Až se někdy bude úroveň české demokracie se všemi těmi opozičními smlouvami , Klausi , Zemany a pod . alespoň zdánlivě přibližovat té americké , budou mít takovéto články třeba smysl a opodstatnění . Jinak je to demagogie . A americký volební systém prosím nechte na pokoji , oni sami vědí co je pro ně nejlepší . Myslím , že čtyři roky vládnutí Trumpa jsou pro ně dostatečným varováním pro to , aby se to už nikdy neopakovalo.

0 4
možnosti
IS

A nejen to. Dnes ráno se ozval reportér Washington postu a na MSNBC debatoval se zakladatelkou 1619 Project, že vlastně všichni Trumpovi podporovatelé by měli být převychováni a jakým postupem by se toho mělo dosáhnout. Tak tady už končí legrace a začíná to vypadat , že to bude jako v NoKo anebo v Číně. Když už i Breitbart příspěvky kontroluje a dává na ně "review" Americké svobody jsou vážně ohroženy. Pokud tady bude ještě někdo přitakávat, tak ať si představí padesátá léta v Česku, pokud je na to dost starý. Z toho už si nejde dělat legraci. A panu Bartošovi opětně děkuji a přesně výstižný blog.

16 4
možnosti
JJ

Babička konspirátorka je tu;-D;-D

3 5
možnosti
JS

J94o79s96e26f 69S93u85k

12. 1. 2021 17:01

Ano, naprosto zásadní problémy. Svoboda slova a svobodné volby.

Digitální oligarchie s tichou podporou "progresivistů", budují paralelní digitální /mediální/ stát /svět/ se svými zákony - a v něm jen oni sami chtějí určovat, co je pravda - a jen ta jejich má právo žít dál spolu s jejich nositeli. Zastánci jiných názorů musí být smazáni, případně vyhozeni z práce..My z východního bloku víme, že existují i onačejší možnosti, jak se s jinými názory vypořádat..

Je moc dobře, že se proti "cancel culture" začínají ozývat i vysoce postavení politici včetně A.Merkelové..I když "rada moudrých" v EU je také v silném pokušení rozhodovat, co je ta správná pravda - a v souvislosti s migrací jsme to zažívali ve skryté podobě - pro lidi se zkušeností z v totality i tak dosti zjevné pokusy o cenzuru tisku a medií tu byly a pravděpodobně i jsou..

Férové volby zůstávají jednou z bašt demokracie..Ukazuje se, že volby musí zůstat přednostně tajné a osobní - prezenční..Distanční hlasování je v každém případě problematické, a jeho umožnění musí být vždy pečlivě zvažováno - s vyloučením možnosti přímého ovlivnění voliče jinou osobou to ale v těchto případech bude mnohdy těžké..

22 1
možnosti

Nelze se divit číně, že je tam zakázaný Google......

1 0
možnosti
Foto

Můžete uvést odkaz?

0 0
možnosti
Foto

Zapomíná se zde na jednu skutečnost. Na Twitteru nejste ve veřejném prostoru, ale soukromá společnost vám zde umožňuje využívat její vlastní prostor. Proto má Twitter také právo vyžadovat po svých uživatelích plnění určitých podmínek. Pokud Twitter dospěje k závěru, že uživatel využívá tento prostor třeba k šíření nenávisti a vyvolávání nepokojů, může samozřejmě tomuto uživateli jeho účet zablokovat. Svým způsobem je totiž Twitter za využívání svého soukromého prostoru i zodpovědný.

6 16
možnosti
AK

Telefonní operátoři jsou také soukromé firmy. Představa, že zakáže někomu telefonovat pro to, že nesdílí jeho hodnoty se mi jeví jako absurdní a zřejmě, alespoň zatím, by byla i protizákonná.

18 1
možnosti
MG

Za starých časů, kdy lidé nediskutovali ve virtuálních místnostech, ale v kamenných hospodách a sklípcích, nebylo zvykem kecat majiteli do toho, jestli host, který už několikrát vyvolal v podniku rvačku, má mít zákaz vstupu, nebo ne...

1 1
možnosti
VV

sorry, ....nejakeho clanku.

0 0
možnosti
VV

Pane Bartoni, ze vy jste cetl jen ten nadpis nejakeho c

0 3
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články