Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S korešpondenčným hlasovaním nesúhlasil preto, lebo vedel že väčšina republikánskych voličov ma problém s čítaním, s pochopením čítaného a s písaním , kdežto s prezenčným hlasovaním nie je problém ,pretože tam stačí urobiť krížiky na hlasovacom lístku a vhodiť to to urny, a to rep.voliči zvládnu ;-)

0 5
možnosti
Foto

Donal Trump se nyní stal pro republikány koulí na noze. Mezi voliči má stále hodně příznivců, ale pokud by se stal kandidátem republikánů i v příštích prezidentských volbách, byla by to cesta do slepé uličky. Pro republikánskou stranu by tedy bylo vlastně výhodné, kdyby byl Trump odvolán v důsledku impeachmentu, což by mu zamezilo ucházet se v budoucnu o politické funkce. Jinak by Trump hrál roli mučedníka a dál šířil nenávist ve společnosti opakovanými tvrzeními, že prezidentské volby vyhrál on sám a Joe Biden se stal prezidentem podvodem.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý popis reality a používání faktů a mimoběžných reakcí.

Běžně se tomu říká jednostrannost, účelovost až demagogie.

2 2
možnosti
Foto

Příšerné bylo použití raket Tomahawk na území Sýrie a atentát na iránského občana Solejmániho při jeho oficiální návštěvě v Iráku, za což vydal Irák na Trumpa zatýkač.

Představte si, že by Irák reagoval stejným způsobem. Provedl atentát na Trumpa.

Použití síly a hrozba použití síly v mezinárodní politice je nepřípustné.

2 6
možnosti
RP

Souhlasím, ale více příšerné je, napadnout zemi (Irák) pro lež. Nechat umřít desítky/stovky tisíc lidí pro jisté zájmy .. :-/

1 mrtvý generál není rovno 100 000 životů

5 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,27
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články