Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Tož nazvěme to nevzletně, česky - "Větší b-ordel na politické scéně ještě nebyl". Bez ohledu kdo komu fandí, přece se situací nemůže být vůbec spokojen ... !

Zákon o rozpočtu je nejdůležitějším dokumentem = Zákonem ! Nebyl řádně projednán před jeho předložením - Neuvěřitelnou cestou jedince - poslance Babiše, bez jakékoliv podpory byl změněn ! Vše proti vůli nejbližšího koaličního partnera ! Proti čemu bylo ANO před rokem - Následně prosazuje, čitelnost ... !?

Parametrické obrysy Zákona = nesmysly ! (Příjmy - výdaje). V okamžiku jeho schválení - Již přestal platit ! Rozpočet 2021 = Neexistuje ! Plujeme na velmi rozbouřených vodách ! Jako plavci se potřebujeme dostat na kus pevné jistoty ! Dobře, nesmyslný zákon byl schválen. Tedy už formalita k nesmyslu - prezident !

Ten jako princezna Koloběžka vetuje - nevetuje. Odrazí se nohou a odjíždí na svém prostředku do širých lán. Chaos, ordel, problémů s Covidem je kupa, jak se bude účtovat, to se neví. Asi je Zákon platný, možná, snad, určitě ... !! Nepředvídatelnost, nejistota. Vážně, k čemu je to dobré? Aha, bude nám lépe :-)

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

R^R^R^R^R^

Zdravím, Míro. Přeji nám všem lepší časy v příštím roce V

1 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 32,51
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články