Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každej pokus, jak zůstat v zaři reflektorů je dobrý.

2 0
možnosti
Foto

"Prezident Miloš Zeman ví, jak rozbouřit „stojaté vody“ české politiky." Vám, přijdou vody české politiky stojaté? Tak proč o ní denně píšete dva články?:-)

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 2
možnosti
RK

Pane Bartoni, ve svém blogu se dopouštíte lži. Pan prezident ve svém dopise předsedovi sněmovny Radku Vondráčkovi zdůvodnění, proč zákon nepodepsal píše. Celý text dopisu je zde:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-veta-zakonu-vyslovny-odkaz-na-clanek-ustavy-ceske-republiky.A201230_064509_domaci_kop

Opravdu nevím, zda od prezidenta republiky máme očekávat rozbuřování stojatých vod politiky, když moc stojaté nejsou. Asi každý v tomto očekáváme od tohoto úřadu jinou agendu. Každé vyjádření orgánu veřejné moci by mělo být v souladu s právem a pokud možno jednoznačné, aby nedávalo možnost více výkladů. To se týká i prezidenta. V tomto se dle mého názoru jedná pouze o amatérismus Hradu. Nedělejme si iluze, že text psal Zeman sám.

9 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Domnívám se, že onen dopis není žádným "mistrovským tahem" prezidenta Zemana, ale svědčí jen o nekvalitní práci prezidentského úřadu. :-P

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 31,35
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články