Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Statistika počtu mrtvých na milión obyvatel bez informace o počtu nakažených je naprostá zhovadilost.

0 0
možnosti
Foto

R22a40d54e71k 11H62a78m58p88l

18. 12. 2020 12:53

Z uvedeneho bez souvislosti a hlubsiho rozboru situace nevyplyva vubec nic. Kdyz uz chcete pouzivat statistiky, chtelo by to teto casti matematiky neco vedet. Ale prekvapuje me karma tohoto nic nerikajiciho clanku.

3 0
možnosti
JD

J49a67n 96D33o13u52š35e72k

16. 12. 2020 20:47

Roušky jsou jen jedno z opatření, malá kapka ve sklenici vody. Všichni to víme ale hodně lidí roušku zaklíná jako jediné účinné opatření a do jako takové se strefují. Účelové, hloupé. Tak hloupé.

3 0
možnosti
RJ

Jak má z těch čísel vyplývat neúčinnost roušek, když to není korelováno s mírou jejich nošení v daných státech? Navíc když ty státy měly jiné startovní podmínky? To je fakt strašný výkřik do tmy, tohleto, i když budu ignorovat studie, které účinnost roušek potvrzují...

7 1
možnosti
ED

hrušky a jablka, proč ne ;-D

3 1
možnosti

Rousky samozrejme ano, ale problem nastava ve chvili, kdy je instituce zacnou brat za svate. Kdyz je nekdo ctyri hodiny v jedne mistnosti s clovekem, ktery se posleze ukaze jako nakazeny, tak jej hygiena na testy neposle s tim, ze meli oba rousky tak se nemohl nakazit. A to i v pripade, kdy se u nej objevi priznaky. Mozna se to nedeje vsude, ale v mem okoli je takovych pripadu vice (1st hand experience, ne "deda kamarada...").

0 1
možnosti
MT

Berte to spíš tak že hygiena zkrátka zkolabovala a neřešila část situací, které řešit měla. To s těmi rouškami berte jen jako záminku - ne že by tomu sami opravdu věřili. Úplní blbci to nejsou.

0 0
možnosti
JK

Zdá sa, že coronavírus niektorým blogerom pôsobí negatívne na mozog. Napr. autorovi tohto článku.

Kardinálna otázka: keď sú rúška také zbytočné, prečo ich najmenej 100 rokov nosí všetok personál na operačnej sále?

Alebo inak: ak by autor mal ísť na vážnu operáciu (napr. srdca či hlavy), nevadilo by mu, keby lekári a sestričky na operačnom sále boli počas operácie bez rúška?

4 3
možnosti
Foto

Autor má v článku data v pořádku... Vás ale důvod roušek na operačním sále zcela minul.. S viry opravdu nesouvisí

4 1
možnosti

Ac nemuzu rict o vlade hezkeho slova, tak tenhle pan je uplne stejny demagog jako oni. V jedne vete tvrdit, ze policie provedla 5000 kontrol a nasla 16 prestupku, a ze to tak znamena, ze z 35000 hospod pochybilo prave 16, muze jen hlupec. A tak to je u vsech prikladu co dava...

0 0
možnosti
ZZ

Pomáhají, ale ze statistik počtu zemřelých to nezjistíte.

;-);-);-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články