Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SR

Je jasné, že Zeman nemůže dostat detaily ze živých akcí. Ale asi by se někdo měl zamyslet nad tím, jak by si stát měl zajistit, aby BIS opravdu pracovala. Takhle je to jen stát ve státě, který jednou za čas něco neověřitelného vyplodí a má klid.

12 2
možnosti
AM

A20d77a23m 78M83a48l68ý

1. 12. 2020 12:43

Zeman je zločinec a páchá zločiny vůči vlastní zemi. Někteří lidé to schvalují. Hnus.

7 15
možnosti
JSS

Zeman je natolik ještě při smyslech, aby věděl, co může BIS i jemu poskytnout. A jestliže se takto táže, pak je to k diskreditaci BIS a jeho šéfa prioritně. Bezpečnostní výbor má k tomu zaujmout vážné stanovisko a vyvodit k Zemanovi jasné stanovisko a pokud dospěje k souhklasu o zradě ústavího činitele, pak to jde k ˇUstavímu soudu a odchodu z HRADU.

13 0
možnosti
JF

J35i56ř33í 81F59o64g25e13l

1. 12. 2020 12:20

Pokud se ruské velvyslanectví hemží špiony, a že tam jsou je nepochybné, je nutné k jejich vypovězení znát jména.Ne jednou za rok napsat do zprávy o činnosti že jich tu běhá jak kobylek.

V tomto si myslím, že BIS opravdu selhává, jinak by se nenechala nachytat jak Adam s Evou na jabkách.

9 8
možnosti
MM

To je fakt, proč loudí u BIS, když by se mohl zeptat přímo Putina. Že by se obával, že od něj dostane jen seznam svých spolupracovníků?

15 6
možnosti

Jenom skutečně naivní člověk se může domnívat, že ruské velvyslanectví se nehemží špióny. Stačí se jen podívat na značně nestandardní počty jeho zaměstnanců. Stejně tak si nedělám iluze, že mezi mezi početnými Rusy, trvale žijícími u nás, nejsou rezidenti ruských tajných služeb. U našeho prezidenta to ovšem není naivita, ale účelová záležitost.:-/

11 2
možnosti
VB

Tak hlavně že je vše jasné. Pak je život krásný.

6 5
možnosti
JZ

Pna autor a jeho stoupenci si neuvědomují základní pravidlo, akce tajných služeb nemohou být viditelné. A jinak velká většina států EU i přes své chyby je na tom pořád, co se kvality života týče, lépe než Rusko. :-)

17 1
možnosti
VB

Ale jednou za čas by BIS mohla mít nějaké výsledky, které může prezentovat veřejnosti. Obecné slohové cvičení - není to trochu málo? A vše ostatní je tak tajné, že o tom nesmí nikdo vědět, ani prezident? A proč se vše hned vykecá - když je vše tajné.

Je takový vtip- "Moje práce je tak tajná, že ani sám nevím, co dělám." Není to případ BIS?

10 4
možnosti
AM

A82d31a58m 46M72a86l66ý

1. 12. 2020 11:20

Takže uznáváme,že Zeman vede svůj boj proti ČR.

5 7
možnosti

Rozhodně daleko lepší článek než pánů Zieglera a Flašky, kteří o co méně argumentují, tím více vydávají své emocionálně vedené spekulace za pravdy pravd.

Kauza není nijak pozoruhodná stran toho, co se probírá a prvoplánovitě (ne analyticky, ale na první signální) v té věcné rovině - tam se nic mimořádného neděje. Daleko pozoruhodnější je skutečnost, že byl na veřejnost vynesen obsah "zaúkolování" BIS prezidentem a teď se to vše veřejně propírá. Tohle je obrázek ČR pro všechny tajné služby či představitele všech států bez výjimky. Dokonalý doklad toho, co je v ČR pro kompetentní osoby (poslanci, senátoři, atd, atd) nejdůležitější. Holt politikaření. Nikoli, aby to, o čem nemá nikdo věřejně vědět, probíhalo neveřejně. Nejenže je nezajímá, kdo to, co má být v režimu tajné vynesl ven, oni se na tom veřejném praní v zásadě normální lidských názorových sporů o cokoli (ať je to osoba Koudelky, kvalita zpráv BIS, politiky k Rusku či Číně atd, atd) bez jakýchkoli zábran podílejí.

Pro nedovtipné. Pokud prezident skutečně žádal jména, Koudelka měl odpovědět bez jmen. Ale poněkud lépe odůvodnit závěry ze správ BIS, kde ta odůvodnění jsou vskutku velice vágní. Jakkoli veřejné zprávy a neveřejné se liší.

21 7
možnosti

A jaký argument ve prospěch Zemanovy žádosti autor blogu podal? Zajímalo by mě také, jak by měl Koudelka odpovědět bez jmen?8-o A opravdu se domníváte, že prezident, který je schopen se opít jako mužik na ruském velvyslanectví, a pak vrávorat nad korunovačními klenoty, má disponovat informacemi o ruských špiónech? Jsem si jist, že by to ještě "zatepla" vyžvanil na patřičných místech.:-/

10 5
možnosti
Foto

Zemana není možné podceňovat. Už jen to, že požádal a nezůstalo to utajeno, je jeho první malé vítězství, kterým může argumentovat neboť to dokládá, že rádobyuž generál nemá ve svém resortu pořádek. A pravdou je i to, že každá výroční zpráva BIS mluví pouze o "rejdech" ruských a čínských agentů jako bychom pro tyto dvě země byli pupkem světa. Copak agenti ostatních zemí zde nepůsobí a jejich "rejdy" spočívají jen v popíjení nemíchaného, ale jen protřepaného Martiny a honěním holek?

22 3
možnosti
AT

Nebude to tím, že tzv. "agenti ostatních zemí" mají vzhledem ke společnému členství ve vojenských a hospodářských organizacích pohodlnější a hlavně legální prostředky jak se k potřebným informacím dostat a ovlivňovat místní dění?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články