Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P87e54t84r 52B97u31r90i77a34n

1. 12. 2020 23:13

Zeman z titulu své funkce má zcela jistě nárok na podrobné i utajované informace z BIS.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761750

Ne, nemá.

6 2
možnosti
Foto

Kdo podle Vás tedy tajné služby úkoluje a komu vlastně podle Vás slouží?

3 0
možnosti
JK

J85o16s32e89f 27K86l36a48t

1. 12. 2020 22:52

Předpokládám, že BIS tady není primárně od toho aby veřejně honila nějaké špiony. A také předpokládám že o 99,9% její činnosti nemáme ani tušení a tak je to správně. Dobrá tajná služba je ta, o které není slyšet

9 0
možnosti
IP

No pokud v první větě autor blogu použije spojení "údajný požadavek" na označení ověřeného faktu, potvrzeného vládou a členy parlamentní komise, pak není nutno číst tento blábol dál. Ale jedna věc je k zamyšlení, jak si pan prezident takový seznam ověří? Vytáhne seznam, který mu dovezl pan Nejedlý a porovná shodu?

11 2
možnosti
Foto

Mnoho informací o ruských a čínských agentech na našem území BIS získává od zpravodajských služeb spojenců v EU i USA. Nemůže jimi disponovat libovolně podle přání prezidenta, který je navzdory titulárně vysoké funkci jen dalším státním úředníkem.

Český prezident je v posledních letech postupně diskvalifikován z mezinárodní politiky a do zahraničí není zván už ani na setkání čistě symbolická a vzpomínková. Důvodem jsou právě jeho postoje a kroky, poškozující zájmy vlastní země a spojenců a které lze stěží vysvětlit jinak, než jako úmyslnou destrukci.

12 4
možnosti

ať mi někdo vysvětlí jak si může dovolit ředitel BIS napsat že se má upravit osnovy dějepisu...to má málo práce že poučuje 30 let po revoluci co se mají učit naše děti8-o?

17 4
možnosti
LV

A proč by si to nemohl dovolit napsat? To máte málo práce že poučujete 30 let po revoluci co se mají učit naše děti8-o? (interpunkci jsem ponechal beze změny kvůli autentičnosti).

0 0
možnosti
Foto

A jak víte, že to loudí Zeman? Jak víte, že to neloudí Nejedlý, Ovčáček, Mynář, nebo někdo jiný, kdo ho ovládá, třeba Putin?

Vždyť Zeman, při té inteligenci, kteří mu mnozí navzdory jeho věku a skutkům připisují, by nikdy takovouto hloupost nepožadoval. :-)

8 7
možnosti
Foto

Viz text: Zeman z titulu své funkce má zcela jistě nárok na podrobné i utajované informace z BIS. Je samozřejmě vázán mlčenlivostí tak, jak mu ukládá zákon.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761750

1 2
možnosti
Foto

Jestliže dělá prezident republiky kroky, které mají poškodit a diskreditovat tajnou službu, která ztratí spojence a zdroje informací, tak až nám tady budou nějací náboženští fanatici házet bomby, a tajná služba díky své neakceschopnosti o nich nebude vědět, půjdou ti mrtví za ním společně s těmi co ho volili a do dnes obhajují.

10 6
možnosti
JH

J15a72n 76H29y26n23e60k

1. 12. 2020 14:37

Především by opozici , ale především vládu mělo zajimat, kdo uvedenou informaci o požadavku pana prezidenta vynesl ven. Jestli to bylo z BIS, pak je na snadě, že BIS je nedůvěryhodná a její vedení by mělo být okamžitě vyměněno.

Jinak dnes v tiskové konferenci TOP 09 přede zasedáním PS, vystoupila její členka k problémů Ruska a Číny v souvislosti s dostavbou JE Dukovany. Její nenávistné vystoupení by si nezadalo s vystoupeními německých politiků v roce 1938. Jen chybělo dodat, že všichni Rusové a Číňané budou při návštěvě ČŘ muset nosit rudou hvězdu, jako Židé žlutou před a za druhé sv. války. Je to odporné.

15 9
možnosti

takže BIS odhalila stovky agentů, rozdali si za to jistě milionové odměny, chtěli by generalske hodnosti. Jména agentů ani co se s nimi stalo ale nechtějte vědet, to je tajné ....když si vzpomenu na nedohledany osud odposlechů Agáta za miliardu , tak se mi vybavuje Švejk, práce strážmistra v Putimi a systém vyplacení informátora Pepka Vyskoče

21 3
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články