Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Přeháním jen mírně - Zlatý Bělorusko!:-)

4 7
možnosti
RK

Tentokrát žádná kritika ČT za průběh volební noci? Jinak vaše láska k diktátorům je až dojemná ;-D.

5 4
možnosti
RK

R31a92d93i73m 20K59a64l15a54s

8. 11. 2020 11:52

Biden bude prezident a neumím si představit, že by na tom něco soudy změnily. Ano, korespondenční hlasování vzbuzuje nedůvěru, ale tuhle otázku si měli všichni ujasnit a vyřešit ji už před volbami. Trochu zarážející je samozřejmě nepoměr mezi příznivci obou táborů a jejich preference korespondenčního hlasování, ale to samozřejmě samo o sobě není argument.

USA pravděpodobně o možnost vrátit se na výsluní přišly, dílem příklonem k socialismu, dílem demografickým vývojem. O prostý lid v Číně se, kromě stranické doktríny, stát také příliš nestará, ale i díky tomu se mohutně derou na vrchol. Pokud bude komunistická Čína více kapitalističtější než kapitalistické USA nemůže tomu být ani jinak. Vždycky je něco za něco a žádný strom neroste do nebe. USA už svůj vrchol zažily. Jednou něco takového nejspíš čeká i Čínu, ale zřejmě to ještě pár let potrvá.

5 1
možnosti
MV

Trump dablem neni

jde o egocentrika a chlapa, kterej proste neumi prohravat

14 5
možnosti
JV

J65i62r36i 73V28r36a53b40e29c

8. 11. 2020 11:40

A hlavne narziss prvniho radu!

5 4
možnosti

Tak závazné to sice není, ale na 99% jisté ano. V hlasování už prostě mají většinu lidé, kteří si myslí že všechno je zadarmo, protože oni to tak mají, ale někdo ten systém zkrátka "živit" musí, což těmto lidem nejen uniká, ale ani je to nezajímá. Jaká tedy čaká USA budoucnout? Buďto se budou muset razantně zvýšit daně a to půjde ruku v ruce s postupným poklesem životní úrovně, nebo těm co do systému přispívají časem konečně dojde trpělivost, sestěhují se tak do 2-3 států, vystoupí z Unie a nechaní ty ostatní nemakačenka napospas svému osudu, tam se asi pak vyplní scénář ze známé knihy Pierra Boulleho.

23 0
možnosti
AP

Jaká čeká USA budoucnost? Jiný článek má nadpis "BLM slaví" ...

10 0
možnosti
JP

Asi jste si přál Trumpa, který rozbíjel NATO a spolupráci s EU, což náhravalo Rusku. Média nic nevyhrála, jen pozorně sledovala výsledky sčítání a jejich trendy, s prohlášením přišla tehdy, když už Trump nemohl Bidena předstihnout. Nebyl jsem vyhraněným příznivcem ani jednoho z nich, ale po sledování jejich chování v průběhu voleb se mi Biden jeví jako inteligentní a vzdělaný politik, kdežto Trump jako nevzdělaný hlupák, který neumí důstojně prohrát a podněcuje nenávist a násilí.

12 16
možnosti
AP

Nemáte pravdu. Jelikož běží soudy, tak i to, co už je spočítané je jen spekulace (jakkoli tam je jistá, dost velká, pravděpodobnost, že to Biden vyhraje). Tedy, měli jej utnout stejně, jako Trumpa.

4 0
možnosti
Foto

Nejsem si jist, zda autor popisuje korespondenční hlasování v USA správně. Už jen proto, že každý stát unie má svá vlastní volební pravidla. Silně pochybuji o tom, že by každý volič podepisoval svůj hlasovací lístek. To by se pak nejednalo o tajné hlasování.

Co se týká amerických médií, tak za vítěze označila Bidena až tehdy, když už to bylo jisté. Zatímco Trump se vyhlásil za vítěze, když ječtě nebylo nic jasné.

15 3
možnosti
RP

"Nejsem rád že moje babička volila pro Bidena. Kdyby byla na živu, nic takového by neudělala."

autor: Awesome Fillip

3 2
možnosti

Děkuji, stručné, výstižné a bohužel pravdivé !

13 4
možnosti
RP

No nevím, kteří voliči jsou s IQ dole, jestli Trumpa nebo Bidena

Podle tohoto videa to vypadá na ty od Bidena ;-D;-D

https://www.youtube.com/watch?v=QlSjMiIpRmA

12 0
možnosti
RP

doporučuji si přečíst komentáře pod videem ;-D

3 0
možnosti
Foto

Trump je psychopat, který je se neumí smířit s prohrou.

4 14
možnosti
AM

Asi jako pseudodemoblogeři s výhrou Babiše ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,36
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články