Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

V jiné diskuzi jsem četl trefný příspěvěk, USA si právě zvolila první prezidentku, jen o tom ještě neví..

44 0
možnosti

Harrisová a sanders udělají z USA socialistickou progresivní demokracii;-D

26 0
možnosti
AJ

to "demokracii" bych uváděl v "

6 0
možnosti
LH

Uvidíme co bude až se moci ujme demokratický kandidát. Tramp spolku na EUro vládnutí i USA vládnutí neuvěřitelně vadí a jak se ty spolky spojí, máme se na co těšit.

7 0
možnosti
BM

Teď už jenom zjistit která to je ta, "pravá cesta".

0 0
možnosti
SB

Nevím, do jaké míry bylo korespondenční hlasování spojené s podvody, ale je mi jasné, že Biden vyhrál.

Je mi to jasné a je mi z toho smutno.

Ale považuji to za důkaz toho, že lidé si neustále myslí, že celospolečenské trendy lze zvrátit nějakou politikou líbivých řečí.

USA a celá euroatlantická civilizace se řítí do naprostého kolapsu, ale my naplňujeme Letnou a tleskáme těm, kteří nabízejí pouze vzletné fráze o tom, jak je ten princip v nejlepším pořádku, jen kdyby ho nekazil nějaký Zeman nebo nějaký Babiš.

A v USA se domnívají, že trend ztráty pozic USA ve světě zvrátí někdo, kdo bude ještě více lízat paty těm nebo oněm a bude to zaštiťovat vzletnými slovíčky.

Trump přišel a začal bít na poplach. Už z jeho sloganu, e udělá Ameriku ZNOVU velikou, vyplývá, že si byl vědom jejích problémů. Prohrál svůj boj proti salonním frázím o větší potřeba vzájemného porozumění apod.

Tak těm, kteří ho volili, nezbude nic jiného než si ten úpadek prožít až do hořkého konce.

49 1
možnosti
AN

A41l67e70š 15N58o54v13á59k

6. 11. 2020 9:51

Trump ještě rozhodně nehází flintu do žita, v některých okrscích jsou okolnosti kolem krespondenčních hlasů velmi podezřelé. Pokud se někde podaří prokázat podvod, není vyloučeno, že se budou korespondenční hlasy anulovat.

3 2
možnosti
KV

Tak, tak. Bude to katastrofa jak pro USA, tak pro Evropu a prakticky celý svět.

19 0
možnosti
Foto

Není náhodou ten Bidenův syn plnoletý?

2 2
možnosti
PN

Plnolety je, ale byl to Biden senior, kdo donutil Ukrajinsky parlament vyhodit Generalniho prokuratora, ktery plnoleteho Bidenova syna vysetroval. :-)

5 1
možnosti
Foto

Jestli vyhrál drtivé a kdo vlastně výhral se dozvíme teprve po sečtení všech hlasů. Stejně jako to jaký bude Bidem prezident pokud se jim stane. To, že zelená energie bude na vzestupu i v USA s že přinese inova místa je prostě fakt.

Stejně jako je faktem, že jedním z problémů USA je slabá úroveň škol v oblastech kde jsou "gheta" a pokud se to někdo alespoň pokusí těšit bude to jen dobře.

3 16
možnosti
GK

Určitě. Ten ,,rozvoz" dětí z ghet toho hodně vyřeší. To bude radosti. Něco podobnéhu jako u nás inkluze.

18 1
možnosti
ZZ

bohužel voliči a zbytek světa, přijdou brzy na to, že ta zdrápanina se nikdy do funkce neměla dostat, po volbách ho odpojí od podpůrných prostředků a vládnout budou američtí bolševíci

22 1
možnosti
HN

Opravdu si myslíte, že Americe bude vládnou Biden ,když vyhraje? Člověk který si splete vnučku se svým několik let mrtvým synem? Bude to loutka v rukou levice.

29 2
možnosti
RK

Z příspěvku pana Bartoně jsem pochopil, že si to uvědomuje. A lze jen vést spory o tom, jak moc budou Bidena demokraté na provázcích vodit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,26
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články