Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J33i22r90i 78C92i67z

2. 11. 2020 12:02

Vazeny autore, dovolim si Vam pripomenout, ze i drive prchajici obcane z bolsevickych vychodnich statu byli tam ilegalni imigranti a presto jim nikdo nezavrel hranice. Nejprve museli vsichni projit ruznymi proverkami, zda se nejedna o spiona vyslaneho KGB nebo StB a teprve pozdeji se mohli zaradit do spolecnosti vyspele zapadni civilizace. Vsichni imigranti museli projit sbernymi tabory, kde tyto proverky probihaly. Nemecko prijalo cca 1 mil imigrantu z arabskych zemi, ale po techto proverkach poslalo zpet cca 300 tis. Neprosli proverkami. Rakousko prijalo cca 120 tis imigrantu (na vic nema kapacitu), ovsem vychodni staty prijimaji jen z Vietnamu, Ukrajiny a Ruska. Pan Schwarzenberg vyrostl v Rakousku a vsechny tyto veci zna, proto s kritikou jeho postoje byste mel setrit.

1 18
možnosti
AN

A75l39e52š 12N43o21v32á47k

2. 11. 2020 12:26

uprchlíci z východního bluku procházeli standardním azylovým řízením, to vám neřekli?

15 0
možnosti
JH

Snad nás nebudou taky bombardovat:-(

Ale, na druhé straně, co jiného také čekat od "nečestného" předsedy TOP09!

11 0
možnosti
PN

P60e92t40r 60N15e43d35v30ě83d

2. 11. 2020 11:24

Vhodně, co se týče času a proběhlých událostí ve Francii a Rakousku zveřejněný rozhovor s panem knížetem. Jak říkají rusofobové a komunistobijci, je třeba toto připomínat.. Žádné distancování od trojspolku jsem ještě nezaznamenal. Možná s tím souhlasí všichni......

3 0
možnosti
AK

No tady vidíte,že TOPka je nevolitelnou stranou a ty nějaké výlevy jsou u nich jen výkřiky do tmy.Pak se diví,že mají pod 5%??To může opravdu volit jen člověk,který nemá opravdu všech 5pohromadě.Zatím tato strana jen škodila této republice a nehledě co prováděly a provádějí jejich velitelé.A nejsou sami,které je jejich nevolitelnost na prvním místě.

11 0
možnosti
JV

S tou volbou prezidenta to mám stejně mezi panem knížetem a panem Zemanem to mám stejně a pokračovalo to i ve volbě poslední.

3 0
možnosti
JV

Takže ještě jednou a lépe. S tou volbou prezidenta mezi panem knížetem a panem Zemanem to mám stejně a pokračovalo to i ve volbě poslední (po volbě mnou tenkrát volený kandidát řekl něco v tom smyslu, že ty chudáky bychom přijímat měli).

0 0
možnosti
JB

J42i66r80i 30B78o10r

2. 11. 2020 11:05

Jednou budeme Německu tu pracovní sílu závidět. Třeba až nebude na důchody.

0 19
možnosti
AK

Tak musíte vic pracovat aby se měli důchodci lépe.;-D

5 0
možnosti
PK

Neskutečný vlastenec, zejména když jsou info k dispo z ostatních zemí jako je Dánsko, Švédsko atd...vhodná info pro voliče Topky...

11 0
možnosti
SB

Je to sice hodně silný výrok, co teď napíši, ale proti nějakému vítači, jako je Schwarzenberg, bych se spojil i s Klementem Gottwaldem, kdyby to bylo možné.

Toho sice považuji ze velice odpornou postavu našich národních dějin, ale Gottwaldové přicházejí a odcházejí, takže jednou by i Gottwald II. odešel úplně stejně, jako Gottwald I. odešel v roce 1989 (samozřejmě vím, že zemřel v roce 1953, ale všichni asi chápou, jak to míním, když píši, e Gottwald I. odešel v roce 1989).

Takže i Gottwald II. by jednou odešel, ale migranti už neodejdou nikdy.

Proto bych mezi Schwarzenbergem I. a Gottwaldem II. volil toho Gottwalda II.

Udělal bych to sice s velkým odporem, ale též bez sebemenšího váhání.

14 1
možnosti

Těmito výroky do zahraničních médií dělá Schwarzenberg TOP09 medvědí službu.

12 0
možnosti
SB

Je jen a jen na té straně, jak se k tomu vyjádří.

Nikdo nebrání paní předsedkyni veřejně vystoupit s prohlášením, že se strana od toho pána distancuje.

Když to ta strana neudělá, tak jí tu větev podřízla sama paní předsedkyně svou nečinností a nikoli pan Schwarzenberg svou činností.

Když ODS dokázala pana Klause mladšího dokonce vyloučit, tak TOP09 by se měla od slov pana Schwarzenberga alespoň distancovat.

13 0
možnosti
JS

Karma. Já pořád nerozumím problému imigrace do EU. Jednou jsou přejatá nějaká pravidla ochrany společného prostoru, tak ať jsou dodržována! Všichni tito vítači jsou vlastně i původcem tohoto stavu. Kdyby EU jasně ukázala , že porušování pravidel imigrace je nemožné, tak by si většina lidí cestu do EU rozmyslela. V současné době je jednodušší se do EU dostat ilegálně než legálně / vlastní zkušenost s vyřizováním víza pro pracovníka ze země mimo EU/.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články