Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Ten blog je typický vítačský ve smyslu - co je nové je zásadně lepší. Bez ohledu na skutečnost, že se do čela toho nového derou ty samé - staré - postavy. Jenže vy vidíte jen první plán a máváte na uvítanou čelu průvodu.

Tak jak jste popsal možný povolební vývoj je přímá cesta zhroucení politické reprezentace.

3 2
možnosti
ZD

Souhlas s celým textem. Jejich jediný spojovací činitel by během případného volebního vítězství zmizel a naplno by se projevilo to... co doteď. Bezradnost!

17 10
možnosti
TH

Jestli Vám nevadí to nekontrolovatelné rozhazování veřejných financí, klientelismus na té nejvyšší úrovni, sekta namísto seriózní politické strany a paktování s komunisty, pak chápu, že Vám vadí způsob, jak toho celoživotního prospěcháře (nic jiného on není) uzemnit.

17 5
možnosti
ZD

To vadí každému. Ne každý ale vidí v dalších kandidátech naději, že to bude lepší. Opakovaných zklamání bylo po revoluci už dost. A prakticky od těch samých - co se dnes také ucházejí.

7 1
možnosti
JH

Staré dobře známé pořekadlo, kterým se oháněli komunisti, stejně jako , později na Václaváku Havel - V JEDNOTĚ JE SÍLA!:-)

4 0
možnosti
MM

Komunisti zneužívali cokoliv. ale co je na tom nepravdivé?

4 0
možnosti
MV

koalici ANO, CSSD za pomoci komunistu jsme uz "ochutnali"

vysledky vidime dnes a denne

mne se nove vznikla koalice ODS - Top a KDU libi - jak bude fungovat se uvidi

20 11
možnosti
ZD

Po případném vítězství jim najednou odpadne jediný jednotící prvek. Co zbyde? Co uvidíme?

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 13
možnosti
RK

R20a96d38i77m 18K45a23l95a45s

28. 10. 2020 10:30

Tohle sebemrskačství a poklekání před mladými nemám rád. To si vždy vzpomenu na Gretu a spol. Mládí není žádná zásluha ani záruka ničeho... Nejlépe funguje mix už jen proto, že je přirozený, společnost se neskládá jen z mladých a všichni zde mají své místo. Mládí se nemá nic předávat, mládí se má porvat o své místo na slunci.

Za pár let si na covid nikdo ani nevzpomene. Kdo si dnes coby občan aktivně připomíná 11. září? A také se hlásalo, jak bude svět jiný. Ano, do letadla si nemůžete vzít úplně všechno a některé země jsou nebezpečné tak, jako i v minulosti některé jiné byly. Před r. 89 dělení světa na "tam ano a tam ne" bylo možná dramatičtější než dnes. A co se jen navyváděla třeba taková IRA...

Jen si počkejte na to, co "zvořou" ti mladí. To se totiž nevyhýbá žádné generaci. Vorali staří, budou vorat i mladí. Čekání na spasitele, osobu či stranu, je něco českou politiku provází už snad 15 let.

Žádný spasitel nepřijde. Je to jen politika a otázka preferencí a nadávat se bude vždy - po určité doby u moci prakticky na kohokoliv. A i kdyby teď nějací "mladí" přišli, jak dlouho tam vydrží? Pět deset let? A po nich může přijít něco, o čem teď nemáme ani tušení.

Ne, svět bude "nějaký", ne nutně špatný, ani úžasně krásný. Nevidím důvod pro světlé zítřky ani pro národní katastrofu.

11 0
možnosti
Foto

Tak bývalý volič ODS co zde roky adoruje Koblihu bude zase volit ANO....tyhle fanatiky nic nezlomí...

23 14
možnosti
ZD

K vašemu věku by elementární slušnost slušela.

5 3
možnosti
AL

V současnosti je fakt asi největším problémem hnutí jednoho muže, co má finanční i mediální moc a řídí stát jako polomafián - nikdo neví, kdo otrávil Bečvu, protože všichni ví, komu ta firma patří.

24 9
možnosti
ZD

Děláte účet bez hostinského. Moudří hodnotí s odstupem. Moudří !

1 2
možnosti
MB

Hnutí ANO vyhovělo poptávce po změně. Uplynul čas, kdy je možno bilancovat. Já pak vidím ČR zcela vybrakovanou, bez reforem a rezerv. To se stále dařilo tajit, marketinkovým způsobem - Bude lépe. Corona krize sňala poslední mýtus o geniálním a schopném vůdci, managerovi A. Babišovi.

Je ironií dějin, že čas od času nastane situace = že blběji to již dělat nelze ! Samozřejmě, "establishment“ se ještě brání a nastolí nic neřešící pojem - "Atibabišismus". Co má tady jiného dělat a říkat, že ANO ...

Laťka, je nastavena tak nízko, že kdokoliv přijde = Bude lepší. Už jenom z pohledu toho, že nebude prošetřován a řešit dluhy koncernu. Současné, parazitující klany - tyjící z veřejných rozpočtů si toho jsou vědomy. Spisovatel V. Řezáč - má svůj "Poplach v kovářské uličce". Klany rodiny Faltýnkovy, Schillerové, Babišovy, Tomanovy, nicméně i Primulovi - Sepisují svůj 2 díl. Cesty různé - Podíl českých potravin na trhu, dotace velkocelků, laboratoří a výrobců testů, pomůcek. Prachy EU ještě jsou ! Je třeba toho využít - Já volám to své - Děkuji, nechci. ANO říkám své NE

27 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
RK

Pane Bartoni sorry ako. Vy jako zarytý člen sekty Anofert.... Od vás dost zbytečný blog. Koalice Anofertu, ČSSD a KSČ je pro vás přeci ideálem.

36 14
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články