Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Já zase věřím, že Andrej přijde před příštíma volbama na sněm ANO a řekne: "Už mě ta politika nezajímá. Odstúpím z ANO. Dělejte si s tým, co chcete. Končím tajak Kalúsek. Čau lidi".

0 0
možnosti

;-D Ani ve snu...dostane 40%

3 2
možnosti
MN

Přesně jste to vystihl. Otevřeně promigrantskou TOP 09 nemůže nikdo soudný volit. To co předvádí např. její europoslanec Niedermayer v Europarlamentu je až neuvěřitelné. Vřele doporučuji najít pro co všechno hlasoval.

24 6
možnosti
MN

Mj. pro sankce na Česko kvůli odmítání přijímat migranty.

9 1
možnosti
RR

Co bude Fiala s Kalouskem dělat, když Ano utvoří předvolební koalici s ČSSD, KSČM a Trikolórou.

4 1
možnosti
MV

to je stejne uveritelne jako ucast Zemana ve finale tanecni souteze...

10 1
možnosti
KV

A jakou koalici chcete? Asi tu která je nyní. Není pravděpodobné, že některá strana zvítězí tak, že bude schopna sama vládnout.

1 0
možnosti

Za Vaclava Klause ODS vyhravala volby s 35 procenty. To zsaleka nemel ani Babis Po odchodu Vaclava Klause maji 11 procent.

3 0
možnosti

ODS - nejsilnější pravicová strana s dlouholetou tradicí. Po tříletém marném prosazování programu "antibabišismus" a marné snaze získávat nové voliče zjistili čelní představitelé této strany, že na to sami nestačí, že to neumí a zoufale prosí o pomoc 5-tiprocentní strany. Ty tuto nabídku ochotně přijmou, protože doufají, že jim to přinese nějaký ten bodík navíc a usnadní cestu do sněmovny. Předseda ODS nemluví o ničem jiném, že to bude on, který bude po příštích volbách sestavovat vládu a přitom dělá všechno proto, aby to tak nebylo. Neschopnost oslovit voliče zajímavým programem, neustálé vymýšlení intrik a pomluv a honba na Babiše - to je program ODS, který jen posiluje voliče ANO. Na místo toho, aby po volbách jako druhá úspěšná strana vytvořila státotvornou koalici a tím nastavili ANO mantinely a Babišovi udidla, vědomě dali příležitost komunistům, kteří se jí rádi chopili. Neschopnost představitelů ODS - nejsilnější pravicové strany dává jen ANO křídla a tak pomóóóóóóóc. Lidovci a topkaři prosím pomozte, aby mohl být premiérem předseda ODS. Byl jsem volič ODS od r. 1992 a už nejsem a nebudu. Tohohle jsem se nechtěl dožít. Je to degradace pravicové politiky neschopnými a zbabělými představiteli ODS.

35 3
možnosti

Muj odhad je, ze podcenili babise. Mysleli si, ho zdiskredituji, ze on odstoupi. Oni potom zlikviduji ano ruznymi prestupy, dalsi diskreditaci, atd. Tedy prevezmou sami vladu po par mesicich ci s rozlozenou ano pujdou do koalice a ano, ze zanikne jako veci verejne.

2 0
možnosti
VD

Pokud vycházím z posledních průzkumů a nějakého očekávaného vývoje, tak ta koalice by po volbách tak jako tak musela vzniknout. ANO podle mě pod svých cca 25% neoslabí a ostatní strany individuálně by je asi porazit nedokázaly. Rýsující se předvolební koalice (ODS+KDU+TOP a Piráti+STAN) se vítězi voleb stát mohou, ergo by jejich lídra dědek (pokud chce aspoň pro jednou dostát svému slovu) musel pověřit sestavováním vlády. Buď tu bude vládnout ANO s někým, což fakt doufám že se nestane, nebo široká koalice bez ANO. Pro tu druhou variantu (a imho pro tuto zemi, na které mi fakt kurňa záleží) je lepší připravit formát povolební a následně vládní spolupráce co nejdřív, čímž se dá do velké míry předejít nějakému povolebního patu.

7 5
možnosti
Foto

Souhlas, otázka je, zda ten potměšilý stařec nenechá vládnout Babiše v demisi do konce svého mandátu, nebo svého odchodu.

4 4
možnosti

Už se perou?Ještě ne?No,bude to brzo......;-D

3 0
možnosti
KS

Nikdo Vás nenutí je volit.

4 2
možnosti
JSS

Může se ještě mnoho změnit, ale prozatím nemá žádná strana na porážku Babiše. Takže to berte jako gesto a příslib na jejích posílení.

0 0
možnosti
ZD

A volby mají řešit kdo koho porazí nebo kdo bude dále vládnout. Na porážku je zájemců dost. A co dál... ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články