Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zaslepení příznivci politiků, kteří jsou zrovna dočasně u moci se domnívají, že mají svrchované právo nařizovat novinářům jak mají dělat reportáže.

Nemusím být žádný vědátor, abych věděl, "umravněním" profese novináře to nekončí, následují umělci a učitelé, soudci, státní zástupci, policisté, vojáci a snad vás nepřekvapí že následují i vědci a zejména architekti, vzpomínka na vůdcův realizmus musí přetrvat věky.

Moc vůdce pramení ze silné osobnosti a slepé výry následovníků. Moc demokrata spočívá v silném názoru, který nerozloží kritika oponentů a má potenciál oslovit svobodně uvažující lidi. Demokrat nemá potřebu usměrňovat novináře ani jiné profese, nevadí mu konstruktivní kritika, umí obhájit svůj názor.

Vůdce se zpravidla prohlašuje největším demokratem, což může někoho zmást, jde o to, aby prozření, že byl oklamán, nedorazilo příliš pozdě.

8 2
možnosti
MK

Veřejnoprávní, tedy alespoň se tak prezentuje, Česká televize, by se neměla prezentovat jako bulvár. A její reportéři především. Nic víc.

12 4
možnosti
JH

Jak už jsem dnes napsal: Tak tuhle "netaktnost" té jejich ČT tentokrát nevyčítám. Pubertální ministryně jen plácla přesně to o čem tihle veřejnoprávníci už roky zaobaleně vysílají. To si přece tihle aktivisti nemohli nechat ujít - Maláčová to řekla i za ně!:-)

2 6
možnosti
RK

Maláčová řekla taky jednou pravdu. Ono po tiskovce v minulém týdnu o tom mělo jasno už hodně lidí. I ta "jejich" televize.;-)

6 1
možnosti
MK

Tak pořad 168 už nesleduju delší dobu. Rudé právo hadr.

14 6
možnosti
RK

Nesleduju, ale Rudé právo...taky dobrý;-D

5 0
možnosti
AN

A65l64e81š 48N66o37v25á57k

20. 10. 2020 8:29

Maláčová se zároveň hned omluvila...„To je debil, pardon, s prominutím,“

0 0
možnosti
RK

Když mi ujede nějaké slovo, tak se taky omluvím. Proto se omluvila redaktorovi a ne premiérovi.:-)

3 0
možnosti
MB

Nejsem žádný debil ! Mám schopnosti jako baba Vanga, svou sílu čerpán z hvězd a dotací ! Současné potíže jsou mezistupněm, drobným zádrhelem na cestě k tomu - Bude lépe ... !

Nesledujte ČT, věnujte pozornost seriozním médiím - Blesku. M. Zeman to taky tak dělá. Jasnozřivně odhalil proradného Soukupa s Barrandovem ! A to tam měl už i zaměstnaneckou skříňku s papučemi ! Média se nějak obrací proti mé osobě. Nu, uvidíme, co ta nadějná Nova . Čau lidi ... :-)

6 4
možnosti
RK

Co se týká ČT, tak ve zveřejnění spatřuji jednoznačně veřejný zájem. Paní ministryně to na kameru samozřejmě neřekne. Pan Hamáček na tiskovkách vystupuje jako spojenec premiéra a hájí všechny kontroverzní kroky a pak přijde ministryně mimo kamery vlastně řekne, že to premiér podělal. Vzpomeňme, jak 19.8. 2020 říkal, že ho navrhovaná opatření Vojtěcha šokovala a že s ním bude mluvit. Navíc tady jde o lidské životy a je jasné, že kdyby premiér poslech Vojtěcha a epidemiology a opatření začala dříve, tak by bylo méně mrtvých a premiér by nemusel pronášet zmatené řeči na tiskovce. Má to ČT tajit a tvářit se, že je vláda super a jet pouze její PR? Ne. Vláda je v čoudu, zmatkuje a veřejnost má právo to vědět.

9 9
možnosti
AN

A48l75e49š 65N80o28v34á96k

20. 10. 2020 8:31

vláda rozhodně nemá žádný vliv na počet obětí.

1 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články