Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P45e43t25r 15S66k86á86c15e30l

25. 10. 2020 19:35

Lidé jsou nepoučitelní. I ti ve vedení státu:

Jak nadčasové !!!! Karel Čapek o chřipce... 1. Jakmile poznáte, že vám je tak nějak divně, a jakmile na sobě zjistíte horečku, zůstaňte doma a vlezte do postele, ale hlavně nechoďte mezi lidi a nedýchejte jim pod nos, hekajíce a bědujíce, že máte chřipku. Každý, kdo si svým bližním naříká, že má chřipku, zaslouží jednu do zad, ne proto, že je vůbec protiva, ale proto, že chřipku nebo rýmu roznáší. 2. Když už marodíte, vemte si dobrou knížku a čtěte, abyste aspoň nestonali nadarmo. 3. Posléze neříkejte každé rýmě, kašli, angíně, katarům, bolení hlavy a jiným svízelům, že je to chřipka. Zbytečně jí tím děláte reklamu a ztěžujete život všem hypochondrům, kteří náhodou ještě kašel nebo rýmu nemají a bojí se skoro dýchat, aby nevdechli nějakého toho Pfeifferova bacila nebo jaký neřád. Čím míň se bude o chřipce povídat, tím dřív přejde – už z nedostatku veřejného zájmu. Lidové noviny 29. 1. 1931 Karel Čapek

0 0
možnosti
AT

Také jsem udivená a rozladěná,

proč až druzí, vždyť celá Česká vláda se tolik snaží a jsou a jdou i mnozí i z vlády příkladem a hrdě se přihlásili ku své nákaze a ku své zkaženosti, virovou nákazou Covid 19? Tak to opravdu, ale opravdu, ani náhodou to nelze pochopit, že jedna z prvních a zakládajících zemí OSN, není jako první v nákaze a tak se opět naskýtá otázka ,,KDE SOUDRUZI UDĚLALI CHYBU"!! Nejspíše se na půdě OSN špatně domluvili a tak proto nejsme na špici Covid 19 pelotonu !!:-/8-o

0 0
možnosti
VP

Jedna zpráva pozitivní. Jedná se o naprosté vítězství covidu.

0 0
možnosti
JH

Další co to nechápe.

1 0
možnosti
JV

Kdo bude důchodcům z domovů seniorů platit 2000 Kč za noc v hotelu? Pojišťovna? Nebo oni sami ze svého důchodu?

0 1
možnosti
OS

Pokud se MZCR dohodne s hotelem o ubytování a stravování těchto lidí, určitě to nebude za 2000,- za noc a určitě to nebude platit děda ze své skromné penze. Ale oproti nákladům ve špitále a s ohledem na uvolnění lůžek tamtéž to asi bude docela dobré řešení. Každý hotel se ale zřejmě k těmto účelům použít nedá.

0 0
možnosti
DR

Máte pravdu ! Hneď na začiatku sa mal stanoviť presný denný počet testov ! Napr. 10000 . Potom by sa tu neobjavili tie hrozivé čísla 8000 , 9000 , ale iba prijateľné 2000+- , a všetci by sme boli spokjný !

Na vine je Babiš , Prymula a testovacie týmy!

1 0
možnosti
TK

"Nyní máme počet pozitivních již přes 140000, počet zemřelých asi 1000 osob, tj. asi 0,7 %. Smrtnost je nyní asi třetinová proti jarní fázi."

Zde se dopouštíte chyby vlivem časového zpoždění. Jaro počítáte jako uzavřená čísla nakažených a zemřelých, ale u těch 140 000 nyní nakažených zatím rozhodně ještě nelze hovořit o uzávěrce čísel mrtvých..

2 2
možnosti
TK

Klidně to mínuskáři vyvraťte. :-)

0 0
možnosti
IP

proč jsme druzí ve světě??........zeptejte se Maláčové

2 4
možnosti
DR

Slabo sa falšujú výsledky ?

1 0
možnosti
MS

Vaše tvrzení toho, ze vysoký podíl pozitivně testovaných je díky úspěšnému trasování je opravdu raritní.

6 2
možnosti
JF

Tak se autore podívej na Novinky, tam mají takovou pěknou animaci počet případu denně od března. Dej si to časově a věcně do souvislosti co se v daném období událo a už se nemusíš takto naivně ptát.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články