Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím jak to funguje v krajích ale ANO už má 3 hejtmany

2 0
možnosti
MM

Tolik? To je obrovské vítězství! ;-D

3 1
možnosti
PB

P30e20t81r 11B35u58r72i62a92n

8. 10. 2020 10:59

Termín "antibabiš" vymyslelo Babišovo PR ústředí a nebystří příznivci jednoduchých hesel ho poslušně papouškují v každé druhé větě.

A ODS a TOP09 nesouhlasí s projednáváním zákona bez diskuze, tedy jen v podobě rychlého hlasování. Nejsou tedy a priory proti snižování platů ústavních činitelů, jak se nám snažíte demagogicky podsunout.

Nevíme co ten zákon všechno obsahuje a zda nemá přílepek.

Koneckonců platy ústavních činitelů snížila v minulosti právě vláda ODS v čele s ministrem financí Kalouskem. A to v roce 2011.

20 12
možnosti
JZ

Termín "antibabiš" pravděpodobně vymyslely stovky nebo tisíce lidí nezávisle na sobě, protože na jazyk přijde velmi přirozeně.

Jinak kolem těch platů je to klasická šaškárna, kdy si zmražení nepřeje prakticky nikdo, ale musí to vypadat, že je kolem toho boj. Mám pocit, že minule podobný návrh skončil na tom, že se "nestihl projednat":)

3 1
možnosti
MM

Tak to "lepidlo" v krajích zatím funguje, což? Jak bude fungovat před a ve volbách do Sněmovny ukáže čas, Nebuďte netrpělivý, věštění není správná metoda.

12 2
možnosti

Funguje? ve 3 krajích už má ANO hejtmana - Moravskoslezský, ústecký a Zlínský...ruku v ruce s opozicí

3 2
možnosti
BM

Tak se zase ukázalo co je to za lidi (poslance). Důchodcům kteří sotva vyjdou s penězi, přilepšit jednorázově pěti tísícema? To bylo řevu. Ale omezit si svůj plat který je více jak desetkrát vyšší než průměrný důchod? Je řev ještě větší. Škoda že to nevyšlo ještě před volbami. Chápe to někdo? A oni by chtěli vyhrát volby? Ani náhodou!!!!

14 11
možnosti
RC

Ale on je ten clanek manipulativni. Snizeni platu se bude projednavat ve standardnim legislativnim procesu. Pro vyhlasnei legislativni nouze neni zakonny duvod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články