Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stanley Cup se nehrál v USA, ale v Kanadě a to pouze v jedné hale bez diváků a hráči při tom byli zavřeni jako ve vězení. Takže tak jednoduché to taky není.

3 1
možnosti
RP

Umíte si představit jak by opozice kritizovala kdyby byl nouzový stav vyhlášeny den po volbách? Že se vládni strany bály o hlasy.. Naopak oceňuji, že mají odvahu při tom velkém nárůstu nakažených o něm jednat před volbami. Mimochodem na Slovensku o něm tento týden také budou jednat a nedělá se tam takové zle.

5 0
možnosti
PC

Tak pokud se chcete inspirovat Slovenskem, kde někteří poslanci zcela bezostyšně lidem vyhrožují, že si mohou dělat, co chtějí, včetně vyhlášení stanného práva, tak pak mi nezbývá než nepřestat se divit nad mentalitou nejen jejich poslanců, ale všech, kteří ve Slovensku dokonce vidí inspiraci.Rv

0 0
možnosti
Foto

Tak za to, že Babiš a Zeman protlačili svého oblíbence do funkce může ČT...;-D Koblihy už jsou opravdu zmatené z toho co se děje...;-) Tu anketu jistě Mára četl a nouzový stav nebude. Andrej ještě nevěděl co má říkat a tak podpořil pro jistotu obě verze....

6 2
možnosti
JJ

To, že nouzový stav vláda vyhlásí je jistota, anketa neanketa, mára nemára.

Nevím ale, které "koblihy" máte na mysli. Hrajete si tady na inteligenta plného pravdy a lásky a od těch bych čekal kultivovanou a neurážející diskuzi.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články